Arvostelussa ikkunanpesurobotti Hobot S2

Viimeksi päivitetty: 1.8.2023

Hobot S2 on edistyksellinen ikkunanpesusrobotti, joka tarjoaa käyttäjälleen helppoa ja vaivatonta ikkunanpesua. Patentoitu kaksinkertainen ultrasonic-vesisuihkutekniikka, reunavuototunnistimet sekä ääniominaisuus tuovat uuden ulottuvuuden ikkunanpesuun. Tässä arvostelussa tarkastelemme Hobot S2:n ominaisuuksia ja suorituskykyä ja selvittämme, onko se hintansa väärti.

Hobot S2 Ikkunanpesurobotti

Käyttäjien arvosana 4,0/5
4/5
 • Kaksi Ultrasonic-suihkusuutinta takaavat tehokkaan puhdistuksen
 • Anturit mahdollistavat vaivattoman liikkumisen kaikilla pystypinnoilla
 • Ultrasonic-suuttimet suihkuttavat veden hienona sumuna
 • HOBOT-sovelluksen avulla voit päivittää laitteen ohjelmiston helposti
 • Helppo ja vaivaton käyttö ilman esisuihkutusta
 • Innovatiivinen teknologia tunnistaa tarkasti ikkunan reunat
 • Erinomainen puhdistusnopeus

Plussat

+ Helppokäyttöinen ja aikaa säästävä
+ Hyvä puhdistustulos
+ Erinomaiset änitoiminnot, sovellus ja kaukosäädin
+ Pääsee käsiksi vaikeasti tavoitettaviin lasipintoihin
+ Hiljainen toiminta

Miinukset

Jättää jälkiä etenkin hyvin likaisiin ikkunoihin
Reitin suunnittelu ei aina toimi suurilla ikkunapinnoilla

Helppoa ja tehokasta ikkunanpesua

Hobot S2:n ultrasonic-vesisuihkutekniikka on erittäin innovatiivinen. Laite nebulisoi veden erittäin hienoksi sumuksi ikkunaa puhdistettaessa, tämän erinomaisen suunnittelun ansiosta ikkunoiden puhdistus on entistä tehokkaampaa ja jättää jälkeensä säkenöivän lopputuloksen. Reunavuototunnistimet tekevät laitteesta tarkan ja sen liikkumisen helpoksi millä tahansa pystypinnalla.

Äänentoisto ja älykkäät toiminnot

Hobot S2:ssa on kätevä ääniominaisuus, vaihdettavalla äänellä, joka tuo lisää hauskuutta ja henkilökohtaisuutta robottiisi. Lisäksi Hobot-sovelluksen avulla voit päivittää laitteen ohjelmiston helposti, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista ominaisuuksista.

Käyttö ja toiminnallisuus

Hobot S2 on helppo käyttää. Laitteen mukana tulee käyttöohjeet, joita suositellaan lukemaan ennen käyttöä. Videomanuaali on saatavilla helpottamaan asennusta ja käyttöönottoa. On tärkeää huomata, että robotti toimii vain virtajohdon kanssa, ja siihen sisältyvä UPS (katkeamaton virtalähde) estää laitetta putoamasta, jos sähkökatko sattuu. 

Yhteensopivuus ja suositukset

Laite ei sovellu pyöreäreunaisille ikkunankehyksille ja vaatii vähintään 15×15 tuuman kokoisen puhdistusalustan. Ikkunan paksuudesta riippumatta (vähintään 3 mm), robotti puhdistaa tehokkaasti. Mikäli ikkuna on erittäin likainen, suositellaan ensimmäistä puhdistuskertaa ilman pesuainetta.

Tekniset tiedot

 • Melutaso 62 dB
 • Ikkunan vähimmäiskoko (L x K) 40 x 40 cm
 • Virtakaapelin pituus 5 m
 • Akkuteknologia Litiumioni (Li-Ion)
 • Toiminta-aika 20 min
 • Tuotteen leveys 240 mm
 • Tuotteen syvyys 240 mm
  Tuotteen korkeus 86 mm
 • Paino 1,3 kg

Käyttäjien Kokemukset Hobot S2 Ikkunanpesurobotista

Hobot S2 ikkunanpuhdistusrobotti on herättänyt käyttäjissä monenlaisia ajatuksia sen suorituskyvystä ja toiminnasta. Monet ovat olleet erittäin tyytyväisiä laitteen tarjoamaan helppouteen ja tehokkuuteen. 

Ikkunoiden ja peilien pesu on helpottunut, ja käyttäjät ovat iloisia siitä, että he voivat käyttää robottia samalla kun se puhdistaa ikkunat. Lisäksi Hobot S2:n laaja puhdistusalusta mahdollistaa suurien ikkunoiden vaivattoman puhdistamisen.

Kiitosta kaksinkertaisesta suihkutustekniikasta

Useat kommentoijat ovat kehuneet Hobot S2:n kaksinkertaisen suihkutustekniikan toimivuutta. Kaksinkertainen suihkutus mahdollistaa ikkunoiden pesun ilman manuaalista suihkuttelua, ja tämä on koettu erittäin kätevänä. Ikkunoiden peseminen on muuttunut helpommaksi ja nopeammaksi, jolloin niitä voidaan puhdistaa useammin ilman vaivaa.

Haasteita laitteen toiminnassa

Vaikka suurin osa käyttäjistä on ollut tyytyväisiä Hobot S2:n suorituskykyyn, on joukossa myös niitä, jotka ovat kohdanneet haasteita laitteen toiminnassa. 

Joissakin tapauksissa robotti on jumittunut tai törmännyt ongelmiin, kuten ”virtaongelmaan” tai ”ilmanvuotoon”, mikä on aiheuttanut epäsäännöllisiä liikeratoja ja epätäydellistä puhdistusta. Jotkut käyttäjät ovat myös huomanneet, että robotti ei toimi yhtä hyvin erittäin likaisten ikkunoiden pesussa.

Useimmat käyttäjät pitivät pesurista

Vaikka osa käyttäjistä on ollut pettynyt laitteen toimintaan, suurin osa on ollut erittäin tyytyväisiä Hobot S2:n tarjoamiin etuihin ja helppouteen. Monet ovat suositelleet laitetta ystävilleen ja pitävät sitä erinomaisena sijoituksena. 

Hobot S2 on auttanut käyttäjiä säästämään aikaa ja vaivaa ikkunanpesussa ja on saanut kiitosta sen tehokkuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Meidän mielipide

Hobot S2 on toimiva valinta, kun tavoitteenasi on vaivaton ja moitteeton ikkunanpesu. Sen innovatiivinen ultrasonic-vesisuihkutekniikka ja tarkat reunavuototunnistimet tekevät ikkunoiden puhdistamisesta sekä tehokasta että miellyttävää.

Robottiin integroitu ääniohjaus tuo mukaan persoonallisuutta, mikä tekee ikkunanpesurutiinista entistä hauskemman kokemuksen. Sen helppokäyttöisyys, älykkäät toiminnot ja vahva imuteho tekevät Hobot S2:sta todellakin hintansa arvoisen sijoituksen. Laitteen avulla ikkunanpesurutiinisi sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Suosittelemme lämpimästi Hobot S2:ta kaikille, jotka arvostavat ajan säästämistä ja haluavat nauttia puhtaista ikkunoista helposti ja vaivattomasti!

Tuotteen nimi

Käyttäjien arvosana 4,0/5
4/5

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa