Arvostelu: Numatic Henry Wash HWV 370 – Monipuolinen tekstiilipesuri

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Numatic Henry Wash HWV 370

4.8/5
Hyvät puolet:
 • Kuuluu A-energialuokkaan
 • Helppokäyttöinen
 • Tehokas imu, tekstiilit kuivaa pesun jälkeen nopeasti
Huonot puolet:
 • Mattojen pesua varten suulakkeessa olisi hyvä olla myös harjaosa

Numatic Henry Wash HWV 370 on monipuolinen tekstiilipesuri, joka tuo raikkauden ja puhtauden kotiisi. Tämä loistava kodin puhdistaja tekee siivoamisesta helppoa ja tehokasta, ja se soveltuu lähes mihin tahansa puhdistustehtävään. Olipa kyseessä matot, kovat lattiat, huonekalut, auton istuimet tai tahrojen puhdistus, Numatic Henry Wash HWV 370 on vertaansa vailla monipuolisuudessaan. Tämän tuotteen avulla kotisi ja autosi tuoksuvat aina raikkailta.

Kompakti ja käyttäjäystävällinen muotoilu

Numatic Henry Wash HWV 370 on kompakti ja ketterä käyttää. Sen muotoilu takaa helpon käsiteltävyyden, ja se on myös helppo säilyttää. Voit siis vaivattomasti liikkua kodin eri tiloissa ja käyttää tekstiilipesuria tarpeen mukaan. Sen kompaktista koosta huolimatta sillä on suuri kapasiteetti, joten se soveltuu erinomaisesti mattojen pesuun.

Mattojen pesu on helppoa ja tehokasta

Numatic Henry Wash HWV 370 tekee mattojen pesusta helppoa ja nopeaa. Se puhdistaa ja kuivaa matot tehokkaasti jopa pesuaineen avulla. Sen erityisesti suunniteltu puhdasvesisäiliö takaa, että matot puhdistuvat tasaisesti ja ilman liiallista kosteutta. Voit siis nauttia puhtaista, ja raikkaaan tuoksuisista matoista hetkessä.

Kovien lattioiden puhdistus huolellisesti

Numatic Henry Wash HWV 370 puhdistaa lattiat tehokkaasti ja nopeasti. Tämä tekstiilipesuri on varustettu ainutlaatuisella kaksinkertaisella harjalla, joka irrottaa lian ja likaveden tehokkaasti. Samalla se imee lian likavesisäiliöön, jolloin lattiat jäävät puhtaiksi, hygieenisiksi ja nopeasti kuiviksi.

Ylivertainen pesutulos auton istuimille ja matoille

Numatic Henry Wash HWV 370 tarjoaa ylivertaisen pesutuloksen myös auton istuinten ja mattojen puhdistuksessa. Sillä on erityinen shampooputki, joka mahdollistaa syväpuhdistuksen ja raikkaan lopputuloksen. Voit siis saavuttaa ammattimaisen puhtauden autossasi ilman kalliita pesupalveluita.

Soveltuu monipuolisesti eri puhdistustehtäviin

Numatic Henry Wash HWV 370 on äärimmäisen monipuolinen tekstiilipesuri, joka ei rajoitu ainoastaan tekstiilipintojen puhdistukseen. Yksi näistä todella kätevä ominaisuus on sen kyky avata tukkeutuneet viemärit paineella, ilman vahvoja kemikaaleja. 

Luotettava ja energiatehokas

Numatic Henry Wash HWV 370 kuuluu A-energialuokkaan, mikä tarkoittaa, että se on erittäin energiatehokas. Voit siis käyttää tekstiilipesuria huoletta tietäen, että se säästää energiaa ja samalla tarjoaa erinomaisen puhdistustuloksen. Lisäksi sen hiljainen käyntiääni takaa miellyttävän käyttökokemuksen.

Yli 10 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää

Numatic Henry Wash HWV 370 jatkaa Numatic Henry -imurin perinnettä, joka on valmistettu yli 10 miljoonalle tyytyväiselle käyttäjälle. Voit siis luottaa tähän tekstiilipesuriin sen monipuolisuuden, luotettavuuden ja tehokkuuden suhteen. Numatic Henry Wash HWV 370 on loistava valinta kodin puhdistukseen ja se tekee siivoamisesta nautinnollista ja vaivatonta.

Tekniset tiedot

 • Energialuokka: A
 • Mitat: 360 x 370 x 510 mm
 • Tilavuus: 5 L puhdasvesi | 9 L kokonaistilavuus
 • Imuteho: 2400 mm H2O
 • Työskentelysäde: 26 m
 • Paino: 15,3 kg
 • Moottorin teho: 1060 W

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa