Roborock Q7 Max Kokemuksia – Tehokas robotti-imuri lemmikkitalouteen

Viimeksi päivitetty: 1.8.2023

Roborock Q7 Max Robotti-imuri

Käyttäjien arvosana 4,6/5
4.6/5
 • Imuroi ja moppaa järjestelmällisesti jopa 240 m² yhdellä latauksella
 • Erinomainen imuteho
 • Nostaa imutehoa matoilla
 • Kuminen tukkeutumaton pääharja
 • Kartoittaa ympäristön tarkasti ja muodostaa asunnosta 2D ja 3D -kartat
 • Ylittää n. 2cm kynnykset ja tunnistaa pudotukset
 • Ohjattavissa mobiilisovelluksella
 • Mahdollisuus tallentaa useampi pohjakartta laitteen muistiin

Puolesta

Tehokas imuteho
Hyvä robotti-imuri koiratalouteen
Pitkä akun kesto
Lisävarusteena tyhjennystelakka
Erinomaiset karttausominaisuudet
Erinomainen veden virtauksen hallinta

Vastaan

Mukana ei tule varaosia

Erinomaista imutehoa ja käyttömukavuuta

Roborock Q7 Max+ yhdistää tehokkaat robotti-imurointiteknologiat, jotka ovat osoittautuneet toimiviksi sukupolvesta toiseen. Se tarjoaa tinkimätöntä imurointitehoa, uskomatonta käyttömukavuutta ja ehdotonta mukavuutta Auto-Empty Dock Pure -ominaisuuden ansiosta.

Huippuluokan imukyky

Roborock Q7 Max+ -robotti-imuri tarjoaa imutehoa, joka mahdollistaa erittäin tehokkaan siivouksen. Se imuroi pois pölyä mattojen uumenista ja nosta pois roskat lattioiden raoista jopa 4200 Pa:n maksimi-imuteholla.

Kestävä likaa poistava harja

Roborock Q7 Max+:ssa on kuminen tukkeutumaton pääharja, joka on erityisen hyödyllinen lemmikkitalouksissa.

Harjan ainutlaatuinen rakenne varmistaa, että karvat ja hiukset kulkeutuvat suoraan pölysäiliöön eivätkä kietoudu harjan ympärille, mikä helpottaa puhdistusta ja vähentää huoltoa. Lisäksi pääharja on vesipestävä, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja helpon puhdistaa.

Pitkäkestoinen puhdistus

Roborock Q7 Max pystyy, suuren 5200 mAh:n litiumioniakun ansiosta, siivoamaan jatkuvasti jopa 3 tuntia yhdellä latauksella. Tämä mahdollistaa tehokkaan imuroinnin ja moppauksen jopa 240 m² alueella yhdellä latauksella.

Voit luottaa siihen, että Roborock Q7 Max suoriutuu suuristakin siivoustarpeista pitkän akkukestonsa ansiosta, tarjoten sinulle puhtaan ja raikkaan kodin ilman tarvetta jatkuvalle lataamiselle.

Moppaa tarvittaessa

Robotti voi tarvittaessa imuroida ja mopata samanaikaisesti, jolloin se pystyy poistamaan hienoakin likaa, joka saattaa jäädä imuroinnin yhteydessä huomaamatta. Q7 Max on varustettu sähköpumpulla, joka tarjoaa 30 eri vesivirtaustasoa, joten voit hienosäätää puhdistusta lattiapintojesi ja mieltymystesi mukaan.

Varustettuna ainutlaatuisella jousikuormitteisella mopilla, Roborock Q7 Max tuottaa tasaisen 300 g:n paineen, joka takaa tehokkaan lattioiden hankaamisen ja irrottaa hieman hankalammatkin läikät. Tämä innovatiivinen moppausominaisuus varmistaa, että lattiat puhdistuvat tasaisesti ja jäävät virheettömän puhtaiksi.

Tarkkaa ja älykästä navigointia

Roborock Q7 Max hyödyntää älykästä PreciSense LiDAR -järjestelmää, joka mahdollistaa tarkan ja älykkään navigoinnin kotiympäristössäsi. Tämä innovatiivinen järjestelmä luo selkeitä siivousreittejä ja tarkkoja karttoja kotisi eri alueista.

Voit helposti tarkastella luotua karttaa suoraan mobiilisovelluksessa, mikä antaa sinulle täyden hallinnan ja näkymän robotti-imurin siivousprosessiin. LiDAR-järjestelmä takaa myös perusteellisen siivousjäljen, jotta lattiat säihkyvät puhtaudesta imuroinnin ja moppauksen jälkeen.

Huoleton liikkuminen

Voit luottaa siihen, että Q7 Max voi liikkua turvallisesti kotona. Sensient-sensorijärjestelmä sisältää joukon antureita, kuten törmäysanturit, kiihtyvyysmittarit ja törmäyksenesto. Se välttää putoamisen portaista, jumiin jäämisen tai törmäämisen seinään.

Moderni ja yksityiskohtainen 3D-kartta

Roborock Q7 Max tarjoaa modernin ja yksityiskohtaisen 3D-karttanäkymän kotisi eri tiloista. Mobiilisovelluksessa voit tutkia upeaa 3D-karttaa, joka esittää kotisi yksityiskohtaisesti.

Voit jopa merkitä kartalle huonekaluja ja eri lattioiden materiaaleja, mikä tekee kokemuksesta entistä interaktiivisemman ja käyttäjäystävällisemmän. Tämä tarkka karttanäkymä auttaa sinua suunnittelemaan siivousalueet ja seuraamaan robotti-imurin edistymistä reaaliajassa.

Ei-sallitut alueet ja näkymättömät seinät

Ei-sallitut alueet määrittävät alueen, johon robotti ei saa mennä, kun taas näkymättömät seinät piirtävät rajan ja ovat hyödyllisiä huoneiden ja nurkkien eristämisessä.

Jokaisessa kotisi kerroksessa voi olla ei-sallittuja alueita ja näkymättömiä seiniä. Ne sijoitetaan automaattisesti kerroksen tunnistamisen jälkeen.

Usean kerroksen kartoitus

Imurissa on edistyksellinen usean kerroksen kartoitusjärjestelmä, joka mahdollistaa jopa neljän kartan tallentamisen eri kerroksista. Voit helposti siirtää robotti-imurin eri kerrosten välillä ja se tunnistaa automaattisesti sen kerroksen, johon se on asetettu siivoamaan.

Tämä ominaisuus tekee robotti-imurin käytöstä entistä joustavampaa ja vaivattomampaa, voit vain nauttia puhtaista lattioista kaikilla kotisi kerroksilla ilman ylimääräistä työtä.

Aikataulutus ja rutiinit

Voit luoda omia puhdistusaikatauluja, jotka sopivat kotiisi edistyneen aikataulutuksen avulla. Voit valita päivän, ajan, imutehon ja huoneet, jotka haluat siivota ja robotti toistaa tämän automaattisesti.

Laita ruoka usein? Lähetä robotti keittiöön ja lisää imutehoa? Aseta rutiini sille ja tee se yhdellä napautuksella usean napautuksen sijaan. Voit myös lisätä aikatauluja mihin tahansa asettamaasi rutiiniin.

Äänikomennot

Ota robotti haltuun, käynnistä siivous, lähetä se tiettyihin huoneisiin ja paljon muuta pelkällä käskyllä. Amazon Alexan, Google Homen ja Apple Sirin pikatoimintoja tuetaan.

Turvallisuutta lisäävät ominaisuudet

Uteliaat lapset ja lemmikit saattavat vahingossa käynnistää siivouksen painikkeen painalluksella. Tämän tueksi Roborock Q7:stä löytyy Lapsilukko.

Tekniset tiedot

 • Koko: halkaisija 35 ja korkeus 9,65 cm
 • Paino 3,67 kg
 • Käyttöaika 180 min
 • Latausaika 6 tuntia
 • Puhdistusalue arvio n. 240 m²
 • Navigointi Laser
 • Pölysäiliö 0,470 litraa
 • Vesisäiliö 0,350 litraa
 • Suodatintyyppi Hepa-suodatin
 • Porrastunnistin Kyllä
 • Mobiilisovelluksessa Ajastus ja Virtuaaliseinä
 • Imuteho 4200 Pa
 • Äänitaso (noin) 67 dB
 • Akkutyyppi: Li-ion
 • Kynnyksen korkeus enintään 2 cm
 • Takuu: 2 vuotta

Pakkauksen sisältö

 • Robotti-imuri Roborock Q7 Max
 • Lataustelakka ja virtajohto
 • Moppausmoduuli
 • Moppausliina
 • Käyttöohje

Käyttäjien arvostelut ja kokemukset

Kokonaisarvosana Roborock Q7 Max:lle on 4,6 tähteä. Se on saanut yleisesti positiivisia arvosteluja käyttäjiltä.

Useat käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä sen tehokkuuteen ja kykyyn imuroida erilaisia lattiapintoja ja paksuja mattoja. Moppiominaisuus on myös saanut kiitosta sen kyvystä puhdistaa lattiat.

Kokemukset laadusta ja käyttömukavuudesta

Käyttäjät ovat myös pitäneet Q7 Maxin helppokäyttöisyydestä. Useissa arvioissa mainitaan sen kyky navigoida hyvin esteiden ympäri ja ylittää kynnykset vaivattomasti. Monet käyttäjät ovat myös maininneet, että laitteen ohjelmointi ja käyttö sovelluksen avulla on helppoa.

Muutamissa arvioissa mainitaan kuitenkin, että moppiominaisuus ei välttämättä korvaa perinteistä lattianpesua. Jotkut käyttäjät ovat myös maininneet, että laite voi olla meluisa täydellä teholla.

Roborock Q7 Max Robotti-imuri

Käyttäjien arvosana 4,6/5
4.6/5

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa