Arvostelu: Shark Klik’n’Flip – Tehokas ja kätevä höyrymoppi

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Shark Klik ’n’ Flip S6001 höyrymoppi

4.4/5

Tehokas ja käytännöllinen höyrymoppi, joka tarjoaa höyryn voiman kodin lattioiden siivoukseen. Tämä höyrymoppi hyödyntää innovatiivista Klik ’n’ Flip -teknologiaa, jonka avulla voi puhdistaa ja desinfioida kaksinkertaisen lattia-alan ilman tarvetta vaihtaa välillä uutta moppityynyä. Se sopii erinomaisesti kaikille lattiapinnoille.

Miksi kannattaa ostaa:
 • Klik n’ Flip -ominaisuus vähentää liinan vaihtamisen/huuhtelun tarvetta, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
 • Höyryn annostelu on automaattista ja eri asetuksia voi säätää lattiatyyppien mukaan optimaalisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi.
 • Moppi pääsee hyvin kulmiin asti liinan taitetun osan ansiosta, jolloin lattian voi puhdistaa tehokkaasti myös vaikeasti saavutettavista paikoista.
 • Höyrymoppi tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja tehokkaan höyrynsiirron, joka poistaa lian perusteellisesti ja samalla tappaa bakteereita, mikä on erityisen hyödyllistä kotitalouksissa, joissa on lapsia tai lemmikkejä.
Miksi jättää ostamatta:
 • Moppi on melko leveä, mikä voi tehdä siitä hankalan käyttää ahtaissa tiloissa, kuten ahtaiden kaappien tai huonekalujen välissä.
 • Höyrymopissa ei ole erillistä käsiosaa, joten se soveltuu ainoastaan lattioille. Matot tai tekstiilipintaiset lattiat eivät ole sopivia tälle höyrymopille.
 • Höyrymoppi ei pysy pystyssä itsekseen, joten sinun tulee olla varovainen, kun jätät laitteen nojaamaan esimerkiksi seinää vasten tauon aikana.

Nopeaa, helppoa ja kemikaalitonta siivousta

Höyrymoppi tarjoaa nopean, helpon ja kemikaalittoman siivoustavan kaikille kodin lattioille. Klik ’n’ Flip -höyrymoppi ei ainoastaan puhdista lattioita tehokkaasti, vaan se myös desinfioi 99,9%* yleisistä kotitalousbakteereista, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon lapsiperheille ja lemmikkieläinten omistajille.

Yksi höyrymopin parhaista ominaisuuksista on sen Klik ’n’ Flip -teknologia, joka mahdollistaa nopean ja helpon tavan vaihtaa puhdas liinapinta käyttöön. Voit puhdistaa suurenkin lattia-alan ilman taukoja tai liinojen manuaalista vaihtamista. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja voit jatkaa puhdistamista keskeytyksettä.

Kaksipuoliset Dirt Grip -liinat

Dirt Grip -liinat ovat erinomainen lisä höyrymopin toiminnallisuuteen. Nämä mikrokuituliinat ovat erittäin imukykyisiä ja pyydystävät tehokkaasti kotitalouden likaa ja roskia. Voit käyttää niitä myös kuivana liinana lattioiden pölyjen pyyhkimiseen ennen höyrytystä. 

Siivouksen päätteeksi likaisen liinan voi vapauttaa nappia painamalla suoraan pyykkikoriin – eikä siihen enään välttämättä tarvitse koskea ollenkaan. Liinat voi helposti pestä koneessa ja käyttää niitä uudelleen, mikä säästää kustannuksia ja ympäristöä.

Tasalaatuinen puhdistustulos erinomaisesti suunitellun höyryteknologian ansiosta

Höyrymopin höyryntuotto on tehokas, ja höyry kanavoituu tasaisesti mopin pään läpi. Tämä takaa tasaisen puhdistustuloksen ilman ikäviä raidoituksia lattialla. Lisäksi höyrymoppi tarjoaa Steam Blast -tilan, jolloin höyrytystä tehostetaan esimerkiksi tahran kohdalla. Tämä tehostaa puhdistustehoa ja auttaa irrottamaan pinttyneen lian tai tahran vaivattomasti.

Ominaisuudet

Shark Klik ’n’ Flip on erittäin helppokäyttöinen höyrymoppi. Se on varustettu pitkällä johdolla, jonka pituus on 8 metriä, mikä antaa liikkumavapautta ilman tarvetta jatkuvasti vaihtaa pistorasiaa. Lisäksi höyrymoppi on kevyt, painaen vain 2.7 kiloa, joten sitä on mukava käsitellä ja kuljettaa ympäri kotia.

Tekniset tiedot

 • Mitat ja paino:
  Korkeus: 120 cm
  Leveys: 12 cm
  Syvyys: 10.5 cm
 • Johdon pituus: 8 m
 • Paino: 2,7 kg
 • Max. teho: 1050 W
 • Pysyy itse pystyssä: ei

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa