Roborock S7 MaxV+ Robotti-imuri arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 11.1.2024

Roborock S7 MaxV+ on älykäs robotti-imuri, suunniteltu helpottamaan arkeasi. Se sopii täydellisesti perheille, lemmikkitalouksille ja kiireisille yksilöille. Lue arvostelustamme, miksi Roborock S7 MaxV+ on investointi, joka tuo lisää aikaa ja puhtautta elämääsi. Tämä laite ei ainoastaan tee kotisi siivouksesta vaivatonta, vaan pitää myös lattiasi kiiltävinä ja raikkaina päivästä toiseen. Roborock S7 MaxV+ on älykäs siivouskumppani, joka ottaa vastuun kodin puhtaudesta.

Roborock S7 MaxV+ Robotti-imuri

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Tyhjentää pölysäiliön automaattisesti tyhjennystelakkaan
 • Erinomainen imuteho (5100 Pa)
 • Kartoittaa ympäristön tarkasti ja muodostaa asunnosta 2D ja 3D -kartat
 • Kykenee imuroimaan jopa 240 m² asunnot
 • 3D esteiden tunnistus –  väistää huonekalut ja pienemmät esteet
 • Tunnistaa pudotukset ja ylittää n. 2cm kynnykset

Plussat

+ Kasvattaa imutehoa matoilla
+ Värähtelevä moppausominaisuus
+ Mahdollisuus tallentaa useampi pohjakartta laitteen muistiin
+ Tukkeutumaton ja vesipestävä pääharja
+ Nostaa moppauslevyn ylös mattojen päällä

Miinukset

Korkea hinta verrattuna perinteisiin imureihin
Moppausominaisuus ei korvaa perinteistä moppausta jos lattia on erittäin likainen

Roborock S7 MaxV+ vähentää imurin huoltotarvetta merkittävästi. Imuroinnin päätteeksi laite tyhjentää pölysäiliönsä automaattisesti tyhjennystelakan pölypussiin. Tämä ominaisuus säästää käyttäjän vaivaa, eikä pölysäiliötä tarvitse tyhjentää jokaisen imurointikerran jälkeen.

Kun pölypussi on täynnä, robotti ilmoittaa asiasta, ja yhteen pölypussiin mahtuu noin 2-4 kuukauden pölyt ja roskat. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas kiireisille ihmisille, jotka eivät halua käyttää aikaansa jatkuvaan imurin huoltoon. Lisäksi automaattinen tyhjennysjärjestelmä on hygieeninen ratkaisu, joka minimoi kosketuksen pölyyn ja likaan, mikä on erityisen tärkeää allergikoille ja lemmikkitalouksille.

Erittäin Voimakas Imuteho

Roborock S7 MaxV+ on varustettu erittäin voimakkaalla imuteholla (5100 Pa), joka takaa puhtaan lopputuloksen niin matoilta kuin kovilta lattiapinnoilta. Laite tunnistaa matot ja kasvattaa imutehoaan mattojen päällä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin koteihin. Tämä älykäs robotti-imuri on suunniteltu tunnistamaan erilaiset lattiapinnat ja mukautumaan niiden mukaan tarjoten optimaalisen puhdistustehon.

Sen voimakas imuteho takaa, että kaikki lika ja roskat poistetaan tehokkaasti, jättäen kotisi kiiltävän puhtaaksi. Lisäksi Roborock S7 MaxV+ on varustettu älykkäillä sensorijärjestelmillä, jotka takaavat, että se pääsee puhdistamaan myös vaikeapääsyiset alueet, kuten sohvien ja kaappien aluset. Tämä on erityisen hyödyllistä suurissa asunnoissa ja monimuotoisissa tiloissa, joissa perinteiset imurit eivät yllä kaikkialle.

Tukkeutumaton ja Vesipestävä Pääharja

Roborock S7 MaxV+ on suunniteltu erityisesti lemmikkitalouksiin. Sen kuminen tukkeutumaton pääharja varmistaa, että karvat ja hiukset kulkeutuvat pölysäiliöön eivätkä kietoudu harjan ympärille. Vesipestävyyden ansiosta pääharja on helppo pitää puhtaana, mikä tekee tästä robotti-imurista erinomaisen valinnan lemmikkitalouksiin.

Tämä innovatiivinen harjasuunnittelu takaa, että lemmikkien karvat eivät aiheuta tukoksia, mikä pidentää laitteen käyttöikää ja vähentää huollon tarvetta. Lisäksi vesipestävyys mahdollistaa helpon ja hygieenisen puhdistuksen, joka on erityisen tärkeää allergiakausien aikana.

Roborock S7 MaxV+ on suunniteltu helpottamaan lemmikkien omistajien elämää, ja se on erinomainen valinta koteihin, joissa asuu karvaisia perheenjäseniä. Sen älykkäät ominaisuudet, kuten tukkeutumaton harja ja vesipestävyys, tekevät siitä luotettavan ja helppohoitoisen valinnan jokaiseen lemmikkitalouteen.

Tarkka Karttajärjestelmä: Tehokasta Siivousta Isoissakin Asunnoissa

Roborock S7 MaxV+ kartoittaa ympäristönsä laserin ja kameran avulla, muodostaen asunnosta 2D ja 3D -kartat. Laite kykenee imuroimaan jopa 240 m² asunnot, ja sen muistiin voi tallentaa useamman eri pohjakartan, kuten useampikerroksisen asunnon jokaisen kerroksen.

Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan myös suurille asunnoille. Tarkka karttajärjestelmä mahdollistaa tehokkaan ja järjestelmällisen siivouksen, joka kattaa koko asunnon alueen ilman, että mitään nurkkaa jätetään huomiotta. Tämä on erityisen hyödyllistä suurissa asunnoissa, joissa on monia huoneita ja käytäviä.

Lisäksi, Roborock S7 MaxV+ mahdollistaa useiden eri pohjakarttojen tallentamisen, mikä on erittäin kätevää monikerroksisissa asunnoissa tai kodeissa, joissa on erillisiä rakennuksia. Voit mukauttaa siivousreittejä ja -alueita sovelluksen kautta, joka tarjoaa sinulle täyden kontrollin ja mahdollistaa siivouksen suunnittelun päivittäisten rutiiniesi ympärille.

3D Esteiden Tunnistus

Roborock S7 MaxV+ tunnistaa ja väistää huonekalut sekä pienemmät esteet, kuten johdot ja kengät. Laite tunnistaa pudotukset ja ylittää noin 2 cm kynnykset vaivattomasti, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen ja monipuolisen apurin kodin siivoukseen. Tämän ansiosta voit olla huoletta, että robotti-imuri selviää kodin erilaisista esteistä ja pystyy siivoamaan tehokkaasti ilman jatkuvaa valvontaa.

3D esteiden tunnistus on erittäin hyödyllinen ominaisuus, joka minimoi mahdollisuuden, että laite juuttuu esteisiin tai kaatuu portaiden yli. Tämä älykäs esteiden tunnistusjärjestelmä takaa, että Roborock S7 MaxV+ pystyy navigoimaan monimutkaisissakin ympäristöissä ja tarjoamaan erinomaisen siivoustuloksen. Lisäksi, laitteen kyky ylittää kynnykset helpottaa siivousta erityisesti kodeissa, joissa on eritasoisia lattioita tai useita pieniä kynnyksiä.

Sooninen Värähtelevä Moppausjärjestelmä

Roborock S7 MaxV+ on varustettu soonisella värähtelevällä moppausjärjestelmällä, joka jäljittelee manuaalista edestakaista moppausliikettä. Tämä ominaisuus irrottaa lialta lattiasta huomattavasti paremmin kuin staattisilla moppausjärjestelmillä.

Lisäksi laite tunnistaa matot ja nostaa moppauslevyn ylös mattojen imuroinnin ajaksi, mikä tekee siitä parhaan moppaavan robotti-imurin markkinoilla. Soonisen värähtelevän moppausjärjestelmän ansiosta Roborock S7 MaxV+ pystyy poistamaan itsepintaisenkin lian ja tahmat, jättäen lattiat kiiltäviksi ja puhtaiksi.

Tämä on erityisen arvokasta alueilla, joilla on paljon liikennettä ja joissa lattiat likaantuvat nopeasti. Mattojen tunnistusominaisuus on älykkäästi suunniteltu, ja se varmistaa, että matot pysyvät hyvässä kunnossa ja niitä ei vahingoiteta moppausprosessin aikana.

Mobiilisovelluksen Käyttö

Mobiilisovelluksen avulla voit ohjata ja seurata robottia mistä ja milloin vain. Sovelluksella voi säätää erilaisia imurointiasetuksia, kuten imutehoa, moppauksen vesimäärää ja ajastusta. Reaaliaikainen imuroinnin seuranta ja alueiden valinta tekevät siivouksesta helppoa ja vaivatonta.

Tämä sovellus tuo robotti-imurin hallinnan suoraan käsillesi, tarjoten sinulle mahdollisuuden mukauttaa siivousta tarpeidesi ja aikataulusi mukaan. Voit esimerkiksi asettaa ajastimia, jotta robotti-imuri siivoaa kodin silloin kun olet töissä tai ulkona, ja nauttia puhtaasta kodista palatessasi.

Lisäksi, mobiilisovelluksen avulla voit seurata robotti-imurin edistymistä reaaliajassa, mikä antaa sinulle mielenrauhaa tietäessäsi tarkalleen, mitä kotona tapahtuu siivouksen aikana. Sovellus on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä tekee Roborock S7 MaxV+:n käytöstä miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen.

Lisävarusteet: Pidennä Laiteesi Ikää

Roborockin alkuperäiset varaosat, kuten suodattimet, sivuharjat ja moppausliinat, ovat saatavilla lisävarusteina. Vesipestävät suodattimet ja kertakäyttöiset pölypussit tyhjennystelakkaan takaavat laitteen pitkäikäisyyden ja helpon huollon. Näiden lisävarusteiden avulla voit varmistaa, että Roborock S7 MaxV+ pysyy toimintakuntoisena vuosien ajan, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan pitkällä aikavälillä.

Lisäksi, alkuperäisten varaosien käyttö takaa, että laitteen suorituskyky säilyy optimaalisena ja että se toimii aina tehokkaasti ja luotettavasti. On tärkeää huomata, että säännöllinen huolto ja oikeiden varaosien käyttö ovat avainasemassa laitteen pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn kannalta. Roborock tarjoaa laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita, jotka on suunniteltu helpottamaan laitteen huoltoa ja pidentämään sen käyttöikää.

Tekniset tiedot*

 • Takuu 24 kk
 • Käyttöaika 180 min
 • Latausaika 6 tuntia
 • Puhdistusalue noin 240 m²
 • Navigointi Laser & kamera
 • Useamman pohjakartan tallennusmahdollisuus Kyllä
 • Moppausominaisuus Kyllä
 • Pölysäiliö 0,400 litraa
 • Vesisäiliö 0,200 litraa
 • Suodatintyyppi Hepa-suodatin
 • Porrastunnistin Kyllä
 • Suurin kynnyskorkeus 2 cm
 • Korkeus 9,65 cm
 • Halkaisija 35 cm
 • Paino 3,67 kg
 • Imuteho 5100 Pa
 • Äänitaso (noin) 67 dB
 • Akun tyyppi Li-Ion (14.4 V / 5.200 mAh)

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Roborock S7 MaxV+ robotti-imuri on herättänyt asiakkaiden keskuudessa paljon kiinnostusta ja positiivista palautetta. Monet arvostavat sen soonista värähtelevää moppausjärjestelmää. On kuitenkin huomioitava, että se ei korvaa perinteistä moppausta, erityisesti vanhemmissa taloissa, joissa kaapit ulottuvat lattianrajassa. Silti laitteen kyky pitää lattiat puhtaina vähällä vaivalla on saanut monet asiakkaat vakuuttuneiksi sen arvosta.

Älykäs Navigointi ja Esteiden Välttäminen

Asiakkaat ovat myös kiinnittäneet huomiota laitteen älykkääseen navigointiin ja esteiden välttämiseen. Roborock S7 MaxV+ on osoittautunut erittäin kyvykkääksi tunnistamaan ja väistämään esteitä, ja sen karttapohjainen navigointi on saanut kiitosta tarkkuudestaan. Kuitenkin, joissakin tapauksissa, kuten peilien tai liian pimeiden tilojen kanssa, robotti saattaa kohdata haasteita.

Hinta vs. Hyöty

Yksi merkittävä huolenaihe asiakkaille on ollut laitteen hinta, joka on korkeampi kuin perinteisten imureiden. Kuitenkin, monet ovat todenneet, että laitteen tuoma vapaus ja ajan säästö ovat tehneet investoinnista kannattavan. Lisäksi, laitteen automaattinen pölysäiliön tyhjennys on ollut suuri helpotus, vaikka jotkut ovat toivoneet, että laite olisi tullut automaattisesti tyhjennystelakan kanssa, joka nyt on ostettava erikseen.

Yksityisyyden Suoja: Teknologia ja Turvallisuus Tasapainossa

Yksityisyyden suhteen asiakkaat arvostavat laitteen sisäänrakennettua AI-teknologiaa, joka käsittelee kameran kuvia paikallisesti ilman pilvipalvelua. Kaukosäätöominaisuus on ollut hyödyllinen, mutta jotkut asiakkaat ovat olleet huolissaan mahdollisista tietoturvariskeistä. Kuitenkin, laitteen turvatoimenpiteet, kuten salasanasuojaus ja fyysinen interaktio laitteen kanssa kaukosäädön käyttöönoton yhteydessä, ovat rauhoittaneet useimpien asiakkaiden huolia.

Monipuolinen Moppaus ja Imurointi

Moppausominaisuus on saanut sekä kiitosta että kritiikkiä. Vaikka se ei korvaa perinteistä moppausta, se on osoittautunut hyödylliseksi ylläpitämään lattioiden puhtautta. Asiakkaat arvostavat myös laitteen kykyä imuroida erilaisia materiaaleja, kuten laminaattia ja mattoja, sekä sen kykyä käsitellä lemmikkieläinten karvoja.

Tehokas ja Luotettava Kumppani

Roborock S7 MaxV+ on osoittautunut tehokkaaksi ja luotettavaksi kumppaniksi kotisiivouksessa. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten älykäs navigointi, automaattinen pölysäiliön tyhjennys ja sooninen moppausjärjestelmä, tekevät siitä arvokkaan lisän jokaiseen kotiin, vaikka se vaatiikin alkuinvestointia. Asiakkaat ovat erityisesti arvostaneet laitteen kykyä säästää aikaa ja vaivaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kiireisille kotitalouksille ja lemmikkieläinten omistajille.

Meidän mielipide

Roborock S7 MaxV+ on erinomainen valinta jokaiseen kotiin. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten automaattinen pölysäiliön tyhjennys, voimakas imuteho, tukkeutumaton ja vesipestävä pääharja, sekä sooninen värähtelevä moppausjärjestelmä tekevät siitä markkinoiden parhaan moppaavan robotti-imurin.

Lisäksi sen kyky ylittää kynnykset ja väistää esteitä, sekä helppokäyttöinen mobiilisovellus, tekevät siitä erinomaisen valinnan jokaiseen kotiin. Tämä robotti-imuri ei ainoastaan tee siivouksesta vaivatonta, vaan se myös parantaa kodin yleistä puhtautta ja hygieniaa. Sen älykkäät toiminnot, kuten reaaliaikainen karttajärjestelmä ja esteiden tunnistus, tarjoavat sinulle mielenrauhaa, tietäen, että kotisi on hyvissä käsissä, vaikka et olisikaan paikalla.

Roborock S7 MaxV+ on suunniteltu vastaamaan modernin elämäntyylin vaatimuksiin, tarjoten sinulle mahdollisuuden nauttia puhtaammasta ja järjestäytyneemmästä kodista vaivattomasti. Sen käyttäjäystävällinen suunnittelu ja helppokäyttöinen mobiilisovellus tekevät siitä sopivan valinnan kaikenikäisille ja -tasoisille käyttäjille, mikä tekee siitä erinomaisen investoinnin jokaiseen kotiin.

Roborock S7 MaxV+ Robotti-imuri

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja