Black & Decker 7-i-1: Monipuolinen höyrymoppi tehokkaalla höyrykäsineellä

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Black & Decker 7-i-1 Höyrymoppi

4.8/5

Höyrypuhdistimet ovat osoittautuneet erinomaiseksi työkaluksi kotitalouksille, jotka etsivät tehokasta ja ympäristöystävällistä tapaa puhdistaa eri pintoja. SteamMop™ with SteamGlove™ 7-In-1 höyrymoppi on Black and Deckerin tarjoama huippuluokan höyrymoppi, joka tarjoaa  erinomaista vastinetta rahoille monipuolisilla ominaisuuksilla ja suorituskyvyllään kodin kokonaisvaltaisessa puhdistuksessa.

Miksi ostaa:

  • Tehokas höyryntuotanto: SteamMop™ with SteamGlove™ höyrymoppi tarjoaa tehokkaan höyryn tuotannon, joka poistaa tehokkaasti lian ja rasvan erilaisilta pinnoilta.
  • Hyvän kokoinen vesisäiliö: Höyrymopissa on suuri kapasiteettinen vesisäiliö, mikä mahdollistaa pitkän puhdistusjakson ilman veden täyttämisen tarvetta.
  • Helppo liikutella mopin tavoin: Tämän höyrypuhdistimen muotoilu mahdollistaa sen käytön joko mopin tai käsiyksikön avulla, mikä helpottaa puhdistusta eri pinnoilla.
  • Kätevät lisävarusteet: Mukana tulevat erilaiset lisävarusteet tekevät tästä höyrymopista monipuolisen työkalun. Voit käyttää eri tarpeisiin sopivia lisävarusteita ja puhdistaa vaikeasti tavoitettavia alueita.
  • Irroitettava käsiyksikkö: SteamGlove™ käsiyksikkö mahdollistaa höyryn suuntaamisen tarkasti haluttuihin kohteisiin. Voit puhdistaa vaikeasti tavoitettavia alueita helposti ja tehokkaasti.

Miksi jättää:

  • Lyhyt kaapeli (5,9 metriä): Joillekin käyttäjille höyrymopin lyhyt kaapeli voi aiheuttaa rajoituksia ja vaatia useamman pistorasian käyttöä.
  • Täyttökorkin venttiili saattaa vuotaa: Jotkut käyttäjät ovat raportoineet ongelmista täyttökorkin venttiilin kanssa, mikä saattaa aiheuttaa vuotoja.

Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen design

SteamMop™ with SteamGlove™ Handheld Steamer, 7-In-1, Corded on suunniteltu tarjoamaan monipuolisuutta ja käyttömukavuutta. Sen muunneltava muotoilu mahdollistaa sen käytön sekä höyrymoppina että käsikäyttöisenä höyrypuhdistimena, tarjoten erinomaisen puhdistustehon niin lattiapinnoille kuin suihkuseinille, puusta laattaan. Höyrymopin monipuolisuus antaa sen ostajalle arvoa koko rahan edestä.

Tehokas puhdistus innovatiivisella SteamGlove™-käsiosalla

SteamGlove™-käsiosalla varustettuna höyrypuhdistin tarjoaa entistä tehokkaamman puhdistuskokemuksen. Tämä innovatiivinen höyrymoppi muuttuu käsikäyttöiseksi höyrypesuriksi napin painalluksella. 

Höyrykäsine mahdollistaa vaikeasti tavoitettavien alueiden vaivatonta siivousta. Voit tehokkaasti poistaa sitkeänkin lian ja rasvan monenlaisilta pinnoilta SteamGlove™-käsiosalla.

Monipuolinen puhdistus kaikille materiaaleille

Höyrymoppi tarjoaa monipuolisen puhdistusmahdollisuuden kodin kaikille pinnoille. Olipa kyseessä lasi, tiivistetty graniitti/kivi, ruostumaton teräs, tiivistetty puu tai tiivistetty laatta/laastisauma, tämä höyrymoppi takaa tehokkaan puhdistustuloksen. Voit luottaa siihen, että kodin eri pinnat säilyvät kiiltävinä ja puhtaina.

Tehokas bakteerien torjunta

Tämä höyrymoppi poistaa myös tehokkaasti bakteereja. Se kykenee tappamaan jopa 99% kotitalouksissa esiintyvistä bakteereista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan mm lapsiperheille flunssakausien aikaan.

Käyttömukavuutta pitkällä puhdistussyklillä ja helppokäyttöisellä höyryn säädöllä

Tämä höyrymoppi tarjoaa pitkän puhdistussyklin suuren vesisäiliön ansiosta. Voit keskittyä puhdistamiseen pidempään ilman keskeytyksiä veden lisäämiseksi. Lisäksi höyryn säätö on vaivatonta SmartSelect-muuttuvan höyryn säätöjärjestelmän avulla. Voit helposti säätää höyryn voimakkuutta kunkin tehtävän vaatimusten mukaisesti.

Kompakti ja kevyt suunnittelu helppoon siirtämiseen

SteamMop™ with SteamGlove™ Handheld Steamer, 7-In-1 on suunniteltu helpottamaan siirtymistä ja liikkumista kodin eri tiloissa. Kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa ja liikuttaa ympäri kotia. Voit vaivattomasti puhdistaa eri pinnat ja kohdat ilman suurempaa vaivaa.

Lisävarusteita runsaasti

Höyrypuhdistimen mukana toimitetaan monipuolinen valikoima lisävarusteita, jotka tekevät puhdistuksesta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Mukana tulevat muun muassa harjakset, suuttimet, harjas ja rätit, jotka helpottavat vaikeasti tavoitettavien alueiden puhdistamista. Voit käyttää höyrypuhdistinta monenlaisten pintojen ja kohteiden puhdistamiseen, kuten saumojen, grillien ja jopa vaatteiden.

Käyttäjäkokemukset

SteamMop™ with SteamGlove™ Handheld Steamer, 7-In-1, Corded on saanut positiivista palautetta käyttäjiltä, jotka ovat kokeilleet tätä höyrypuhdistinta. Monet käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä sen tehokkaaseen puhdistustehoon ja monipuolisiin toimintomahdollisuuksiin. Heidän mukaansa höyrymoppi poistaa likaa, rasvaa ja jopa tiukassa istuvia tahroja tehokkaasti eri pinnoilta.

Käyttäjät ovat myös kiitelleet höyrymopin helppokäyttöisyyttä. Sen muotoilu mahdollistaa sen liikuttamisen kuin perinteistä moppiakin, mikä tekee puhdistamisesta vaivatonta. Lisäksi mukana tulevat erilaiset lisävarusteet, kuten harjakset ja suuttimet, ovat osoittautuneet hyödyllisiksi vaikeasti tavoitettavien alueiden puhdistuksessa.

Toisaalta, muutamilla käyttäjillä on ollut joitain huomautuksia höyrypuhdistimen ominaisuuksista. Yksi mainittu haittapuoli on lyhyt virtajohto, joka rajoittaa liikkumista ja saattaa vaatia useamman pistorasian käyttöä. Lisäksi muutamat käyttäjät ovat raportoineet ongelmista täyttökorkin venttiilin kanssa, mikä voi aiheuttaa vuotoja veden lisäämisessä.

Kokonaisuudessaan SteamMop™ with SteamGlove™ Handheld Steamer, 7-In-1, Corded on saanut enimmäkseen positiivista palautetta käyttäjiltä. Sen tehokas puhdistusteho, monipuoliset toiminnot ja kätevät lisävarusteet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kotitalouksille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja monipuolista höyrypuhdistinta eri pintojen puhdistamiseen.

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa