Dyson V10 Motorhead – Tehokas ja käytännöllinen varsi-imuri

Viimeksi päivitetty: 25.11.2023

Dyson V10 Motorhead

4.6/5
Plussat ja miinukset

+ Puhdistaa lemmikkien karvat kaikilta lattiapinnoilta
+ Poimii helposti pienet ja suuret roskat
+ Hyvä liikkuvuus

– Useat osat vaatii säännöllistä puhdistusta

Ominaisuudet

Dyson V10 Motorhead on innovatiivinen ja tehokas johdoton imuri, joka tarjoaa erinomaisen siivoustehon ja käyttömukavuuden. Tämä imuri on suunniteltu tarjoamaan voimakasta ja heikentymätöntä imutehoa kaikilla pinnoilla ja se sisältää useita käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät siivouksesta vaivatonta. Tässä arvostelussa tutustumme Dyson V10 Motorheadin tärkeimpiin ominaisuuksiin ja teknisiin tietoihin.

Voimakas imuteho ja pitkä käyttöaika

Dyson V10 Motorhead tarjoaa suoraa, voimakasta imua niin matoille kuin koville lattiapinnoille. Imurin edistyksellinen digitaalimoottori pyörii jopa 125 000 rpm nopeudella, mikä luo tehokkaan imutehon. Tämä mahdollistaa perusteellisen puhdistuksen erilaisilla pinnoilla. Lisäksi imurin seitsemänkennoisen akun heikentymätön teho takaa pitkän käyttöajan – jopa 60 minuuttia yhdellä latauksella.

Käytännölliset ominaisuudet

Dyson V10 Motorheadin käytettävyys on otettu huomioon monin eri tavoin. Imurissa on kolme eri tehotilaa, joiden avulla voit säätää imutehoa tarpeen mukaan eri lattiatyypeille. Lisäksi imurin suulakkeen tyhjennys on helppoa ja hygieenistä. ”Point and shoot” -pölysäiliöntyhjennys mahdollistaa lian ja pölyn poistamisen suoraan roskakoriin ilman kosketusta.

Monipuoliset suulakkeet ja tarvikkeet

Dyson V10 Motorhead sisältää viisi erilaista suulaketta ja tarviketta, jotka täydentävät imurin käyttömahdollisuuksia. Mukana on muun muassa moottoroitu suulake, joka sopii erityisen hyvin tehokkaaseen siivoukseen. Näiden suulakkeiden avulla voit käsitellä erilaisia pintoja ja vaikeasti tavoitettavia paikkoja tehokkaasti ja vaivattomasti.

Laadukas suodatusjärjestelmä ja akustiikka

Dyson V10 Motorheadissa on kehittynyt suodatusjärjestelmä, joka takaa puhtaamman poistoilman. Täysin tiivis suodatus vangitsee jopa 99,97 % 0,3 mikronin kokoisista hiukkasista, joten ilma, joka puhalletaan ulos imurista, on puhtaampaa. Lisäksi imurin akustiikkajärjestelmä on suunniteltu vaimentamaan tärinää ja ääntä, mikä pitää äänitasot matalina.

Käytännöllinen telakointi ja kompakti koko

Dyson V10 Motorheadin drop-in -telakointijärjestelmä tekee imurin säilyttämisestä ja lataamisesta helppoa. Imuri laitetaan seinään kiinnitettyyn telakkaan, jossa se latautuu ja on aina valmiina käyttöön. Imurin kompakti koko ja suoralinjainen kokoonpano tekevät siitä kätevän ja helppokäyttöisen kodin siivouksessa.

Tekniset tiedot

  • Latausaika: 3,5 tuntia
  • Sykloniteknologia: 14 samankeskistä syklonia
  • Säiliön tilavuus: 0,54 litraa
  • Imuteho (tehokas tila): 15,8 AW
  • Imuteho (maksimitila): 151 AW
  • Maksimikäyttöaika: 60 minuuttia
  • Paino: 2,5 kg
  • Korkeus: 250 mm
  • Pituus: 1 249 mm
  • Leveys: 256 mm

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa