Electrolux 700-sarja GlassCare Astianpesukone 45 cm arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 28.12.2023

Electroluxin 700-sarja on tuonut markkinoille astianpesukoneen, joka ei vain pese astioita, vaan tekee siitä taidetta. Tämä ei ole mikä tahansa astianpesukone, vaan se on luotu helpottamaan elämäämme ja tekemään päivittäisistä askareista nautinnollisempia. Malli GlassCare 45 cm on täydellinen esimerkki tästä.

Electrolux 700-sarja GlassCare Astianpesukone 45 cm

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
 • AirDry-teknologia: Luonnollinen, energiaa säästävä kuivaus
 • SoftGrips-pidikkeet: Suojaa hauraita laseja ja astioita
 • ECOn ohjelma: Energiatehokas, hiljainen pesu
 • Intuitiivinen ohjaus: Helppokäyttöisyys ja käyttäjäystävällisyys
 • Säädettävä yläkori: Joustavuus erikokoisille astioille

Plussat

Erinomainen muotoilu ja tyylikäs ulkoasu
Monipuoliset pesuohjelmat eri tarpeisiin
Hiljainen käyttöääni, vain 44 dB(A)
Helppo ja intuitiivinen käyttöliittymä

Miinukset

Keskitason energialuokka D
Voi vaatia totuttelua eri ohjelmien kanssa

AirDry-kuivaustekniikka – Luontoa Kunnioittaen

Electrolux on ottanut askeleen eteenpäin ekologisuudessa AirDry-teknologian myötä. Astianpesukoneen luukku aukeaa automaattisesti pesuohjelman lopussa, mikä mahdollistaa luonnollisen ilmavirran käytön kuivauksessa. Tämä ei ainoastaan takaa erinomaista kuivaustulosta, vaan myös pienentää energiakustannuksia – ympäristötietoisen kuluttajan unelma!

Pesuohjelmat Jokaiseen Tarpeeseen

Valikoima pesuohjelmia on vaikuttava: 160 minuutista pikapesuun ja automaattiseen tunnistukseen. Jokaiselle astiatyypille ja likaisuusasteelle löytyy sopiva ohjelma, mikä tekee tästä mallista monipuolisen valinnan mihin tahansa kotiin.

Astioiden Hellävarainen Käsittely

SoftGrips- ja SoftSpikes-pidikkeet yläkorissa ovat pelastus hauraammille laseille ja astioille. Ne pitävät lasit turvallisesti paikoillaan, estäen naarmuuntumisen ja vauriot. Tämä on erityisen tärkeää, kun puhdistetaan herkkiä viinilaseja tai muita erikoisastioita.

Energiatehokkuus ja Hiljainen Toiminta

Energialuokka D ja äänitaso 44 dB(A) tekevät tästä astianpesukoneesta ympäristöystävällisen ja hiljaisen. Tämä on ihanteellinen ratkaisu avokeittiöihin tai pieniin asuntoihin, joissa jokainen desibeli on merkittävä.

ExtraHygienia-toiminto – Turvallisuus Ensin

ExtraHygienia-toiminto on loistava lisä, joka nostaa veden lämpötilan 69 °C:een, tappaen lähes kaikki bakteerit astioista. Tämä on ehdoton etu erityisesti flunssakauden aikana tai perheille, joissa on pieniä lapsia.

Tekniset tiedot*

 • Energialuokka: D
 • Energiankulutus: 0.628 kWh
 • Täyttömäärä: 9 astiastoa
 • Äänitaso: 44 dB(A)
 • Pesuohjelmat: 8 ohjelmaa
 • Erikoistoiminnot: AirDry, ExtraHygienia, GlassCare
 • Suosikkiohjelma: AUTO Sense
 • Machine Care: Kyllä
 • Sensorit: Veden likaisuuden tunnistin
 • Käynnistysajastin: 1-24 tuntia
 • InfoLight: Lattiaan heijastuva Punainen/Vihreä merkkivalo
 • Mitat: 818x450x550 mm (KxLxS)
 • Paino: 31.8 kg

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Electrolux 700-sarjan GlassCare 45 cm astianpesukone on saanut asiakkailta lämpimän vastaanoton, jossa korostuu sen kyky yhdistää toiminnallisuus ja muotoilu. Monet asiakkaat ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä koneen muotoiluun ja toimintoihin, joiden ansiosta se on soveltunut erinomaisesti heidän keittiöönsä. Erityisesti sen hellävarainen käsittely astioille ja energiatehokkuus ovat nousseet esille positiivisina piirteinä. Asiakkaiden mukaan koneen intuitiivinen käyttö ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä erityisen miellyttävän. Eräs asiakas mainitsi arvostavansa erityisesti AirDry-toimintoa, joka avaa oven automaattisesti pesuohjelman päätteeksi, mahdollistaen astioiden luonnollisen ja energiatehokkaan kuivumisen. Toiset ovat kiitelleet ECOn ohjelmaa, joka pesee astiat kauniisti samalla hiljaisesti toimien. Vaikka suurin osa palautteesta on ollut myönteistä, on ollut myös joitakin huomautuksia, kuten yhden asiakkaan maininta yläkorin rajoitetusta säädettävyydestä verrattuna edelliseen malliin. Tämä pieni puute ei kuitenkaan näytä haittaavan käyttäjien yleistä tyytyväisyyttä tuotteeseen. Yleisesti ottaen Electrolux 700-sarjan GlassCare 45 cm astianpesukone on kerännyt kiitosta sen monipuolisuudesta ja laadusta. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä sen hiljaiseen toimintaan, tyylikkääseen muotoiluun ja erinomaiseen pesutulokseen. Se on saanut suosituksia käyttäjiltä, jotka arvostavat kodinkoneissaan sekä toiminnallisuutta että ulkonäköä. Monipuoliset ohjelmat ja toiminnot, kuten digitaalinen ohjelmapalkki ja säädettävä yläosa, ovat tehneet siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille kotitalouksille.

Meidän mielipide

Electrolux 700-sarjan GlassCare 45 cm astianpesukone on todellakin erinomainen valinta niille, jotka etsivät 45cm tiskikonetta. Sen käyttämä hellävarainen käsittely, energiatehokkuus ja moderni teknologia nostavat sen aivan uudelle tasolle. Tämä astianpesukone ei ainoastaan puhdista astioita; se tekee sen älykkäästi ja säästeliäästi.

KLaitteeseen tutustuessamme, huomasimme nopeasti, kuinka sen monipuoliset ohjelmat ja ominaisuudet muuttivat astianpesun kokemuksen. AirDry-kuivaustekniikka ei ainoastaan kuivaa astioita tehokkaasti, vaan se myös vähentää merkittävästi energiankulutusta. Lisäksi ExtraHygienia-toiminto tuo lisäturvallisuutta erityisesti flunssakausina.

Astioiden hellävarainen käsittely on toinen tekijä, joka erottaa tämän astianpesukoneen kilpailijoistaan. SoftGrips- ja SoftSpikes-pidikkeet suojaavat herkkiä laseja ja posliinia, mikä on erityisen tärkeää hienostuneille juomalaseille tai erikoisastiastoille. Tämä on ominaisuus, jota arvostavat erityisesti viinin ja muiden juomien ystävät.

Electrolux 700-sarjan GlassCare 45 cm astianpesukone on investointi mukavampaan ja ekologisempaan arkeen. Se ei ole vain kodinkone; se on kumppani, joka tekee päivittäisestä elämästä sujuvampaa ja ympäristötietoisempaa. Tämän astianpesukoneen avulla voit luottaa siihen, että astiat ovat paitsi puhtaita, myös käsiteltyjä huolellisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Voimme rehellisesti suositella Electrolux 700-sarjaa kenelle tahansa, joka etsii astianpesukonetta, joka ylittää odotukset joka tasolla.

Electrolux 700-sarja GlassCare Astianpesukone 45 cm

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja