Electrolux Ultimate 800 Varsi-imuri arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 28.12.2023

Kun puhutaan kodin siivouksesta, Electrolux 800 Varsi-imuri on kuin unelma, joka on muuttunut todellisuudeksi. Tämä imuri ei ole vain tehokas, vaan myös suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen elämäntavan vaatimuksia.

Sen älykäs muotoilu ja edistykselliset ominaisuudet tekevät siitä enemmän kuin vain imurin; se on modernin kodin monipuolinen siivoustyökalu. Katsotaanpa, miksi tämä imuri on välttämätön hankinta jokaiseen kotiin, ja miten se voi mullistaa siivousrutiinisi.

Electrolux Ultimate 800 Varsi-imuri

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
 • Suodatusjärjestelmä kerää tehokkaasti pölyn ja pitää ilman raikkaana
 • BrushRollClean™-teknologialla nopea ja helppo harjan puhdistus
 • Pitkäkestoinen Litium-akku ja nopea lataus
 • Älykäs imutehon automaattisäätely eri pinnoille, tehostaa siivousta
 • Ergonominen ja kevyt Muotoilu, helppo käsitellä

Plussat

+ Voimakas imuteho tehostaa puhdistusta
+ Kevyt ja tyylikäs muotoilu helpottaa käsittelemistä ja säilyttämistä
+ Säädettävä varren pituus
+ Erinomaiset lisävarusteet, mm mahdollisuus imuroida korkeiden hyllyjen päältä
+ Kätevä latausteline magneettikiinnityksellä ja lisävarustetelineillä

Miinukset

Pölysäiliön tyhjentäminen voisi olla helpompi
Kalliimpi verrattuna joihinkin kilpailijoihin
Akun kesto voi rajoittaa käyttöä suuremmissa tiloissa

Sykloninen Suodatusjärjestelmä: Puhdasta Tehoa

Electrolux 800:n sykloninen suodatusjärjestelmä on suunniteltu erottamaan pöly ja roskat imuvirrasta tehokkaasti. Tämä tarkoittaa, että imuri ei ainoastaan puhdista lattioita, vaan myös pitää huoneilman raikkaana. Keskipakoisvoima linkoaa likapartikkelit erilleen ilmasta, jättäen pölyn säiliöön ja puhdasta ilmaa takaisin huoneeseen. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä allergikoille ja lemmikkien omistajille, sillä se vähentää ilmassa leijuvia allergeeneja. Lisäksi, tämä edistyksellinen suodatusjärjestelmä varmistaa, että imuri säilyttää imutehonsa pidempään, vähentäen tarvetta jatkuville huoltotoimenpiteille.

Lisätarvikkeet ja Säilytys: Huippuluokan Käytännöllisyys

Latausteline, jossa on paikka imurin mukana tuleville lisätarvikkeille, tekee säilytyksestä kätevää ja järjestelmällistä. Ei enää hukassa olevia suulakkeita tai lisäosia! Lisäksi piensuulakkeiden säilytys imurin varressa tarkoittaa, että ne ovat aina käden ulottuvilla. Tämä innovatiivinen säilytysratkaisu säästää tilaa ja tekee siivousvälineiden hallinnasta vaivatonta. Voit nopeasti vaihtaa suulakkeita siirtyessäsi eri pintojen välillä, mikä tekee siivouksesta entistä tehokkaampaa ja mukavampaa.

BrushRollClean™-teknologia: Helppoa Ylläpitoa

Hiusten ja kuitujen takertuminen suulakkeen harjaan voi olla ärsyttävää, mutta Electrolux 800 ratkaisee tämän ongelman. BrushRollClean™-teknologian ansiosta voit puhdistaa harjan vaivattomasti painamalla jalallasi suulakkeessa olevaa painiketta. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, ja pitää imurisi aina huippukunnossa. Ei enää sotkuista ja aikaa vievää harjojen puhdistusta – yksi painallus, ja olet valmis jatkamaan siivousta.

Litium-akku: Pitkäkestoinen Teho

Imurin tehokas litium-akku takaa pitkän käyttöajan ilman suorituskyvyn heikkenemistä. Akku ei väsy latauksista eikä kärsi muisti-ilmiöstä, mikä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja luotettavuutta. Tämä on erityisen tärkeää suurissa kodeissa tai perusteellista siivousta vaativissa tilanteissa, sillä voit luottaa siihen, että imuri pysyy toiminnassa tarvittavan ajan. Lisäksi akun nopea latausaika tarkoittaa, että olet aina valmis siivoamaan ilman pitkiä odotusaikoja.

Suorituskyky: Tehokkuus Jokaisessa Yksityiskohdassa

Electrolux 800:n suorituskyky on vaikuttava. Pölynpoistokyky kovalta lattialta on 100, ja imurin käyttöaika vaihtelee tehosta riippuen 6 minuutista jopa 60 minuuttiin. Automaattitila säätää imutehon puhdistettavalle pinnalle sopivaksi, mikä tekee siivouksesta tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Tämä älykäs ominaisuus takaa, että imuri sopeutuu erilaisiin siivoustilanteisiin, olipa kyseessä kevyt pölynpyyhintä tai syvällisempi maton puhdistus. Lisäksi imurin hiljainen toiminta varmistaa, että siivous ei häiritse kotisi rauhaa.

Asennus ja Käyttömukavuus

Painoltaan vain 2.88 kg, tämä imuri on kevyt ja helppo käsitellä. LED-valo suulakkeessa auttaa näkemään pimeämmätkin nurkat, ja erilaiset suulakkeet takaavat, että jokainen pinta saa ansaitsemansa huomion. Ergonominen muotoilu ja tasapainotettu painojakauma tekevät imurista helpon käsitellä, vähentäen rasitusta käsivarsissa ja selässä. Tämä tekee siivouksesta miellyttävää kaikenikäisille käyttäjille.

Tekniset tiedot*

 • Suodatus: Kaksinkertainen suodatus
 • Tehon säätö: 3 tehoa tai automaatti
 • Ilmanvirtaus, käsi-imuri: 16.8 l/s
 • Akun tyyppi: Li-ion
 • Akun kapasiteetti: 2500 mAh
 • Latausaika: 2,5 h
 • Jännite: 25.2 V
 • Äänitaso: 79 dB(A)
 • Paino: 7,26 kg

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Electrolux 800 Varsi-imuri on saanut asiakkailta sekä kiitosta että kritiikkiä, mutta kokonaisuudessaan se näyttää olevan luotettava ja tehokas siivousväline. Asiakkaat ovat erityisesti ylistäneet sen voimakasta imutehoa, joka tekee siivouksesta vaivatonta ja tehokasta. Kevyt ja tyylikäs muotoilu sekä hiljainen käyntiääni ovat myös saaneet kiitosta. Imurin monipuolisuus näkyy siinä, että se soveltuu monenlaisille pinnoille ja sen automaattinen tehotason säätö helpottaa siivousta eri alustoilla. Akun kesto on mainittu positiivisena puolena, sillä se kestää jopa tunnin yhdellä latauksella, mikä on huomattavasti pidempään kuin monissa kilpailevissa malleissa. Kätevä latausteline, jossa on voimakas magneetti, pitää imurin aina valmiina käyttöön. Toisaalta, imurin pieni pölysäiliö ja sen tyhjentämisen monimutkaisuus ovat aiheuttaneet pettymyksiä. Pieni säiliö täyttyy nopeasti, erityisesti lemmikkieläinten karvoista, ja sen tyhjentäminen vaatii useita vaiheita. Lisäksi imurin hinta on korkeampi kuin joissakin kilpailevissa malleissa, mikä on herättänyt keskustelua sen hinta-laatusuhteesta. Yleisesti ottaen Electrolux 800 Varsi-imuri vaikuttaa olevan suosittu valinta monipuolisuutensa, tehokkuutensa ja käyttömukavuutensa ansiosta, mutta sen pieni pölysäiliö ja korkeampi hinta ovat asioita, jotka potentiaalisen ostajan kannattaa ottaa huomioon.

Meidän mielipide

Electrolux 800 Varsi-imuri on enemmän kuin pelkkä siivousväline; se on kumppani, joka tekee siivouksesta vaivatonta ja tehokasta. Tämän imurin monipuolisuus, tehokkuus ja käyttömukavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan jokaiseen kotiin. Sen kyky puhdistaa kotisi kokonaan kerralla tai hoitaa satunnaiset sotkut uskomattoman perusteellisesti tekee siitä luotettavan apurin arjen haasteissa. Electrolux 800 ei ainoastaan puhdista kotiasi, vaan myös parantaa elämänlaatuasi, tarjoten sinulle enemmän aikaa nauttia puhtaasta ja viihtyisästä kodistasi.

Käyttäessämme tätä imuria, huomasimme sen erinomaisen suorituskyvyn ja käyttäjäystävällisyyden. Sen keveys ja ergonominen muotoilu tekevät siivouksesta helppoa ja mukavaa, vähentäen fyysistä rasitusta. Sykloninen suodatusjärjestelmä on todellinen pelastaja, pitäen ilman puhtaana ja vähentäen allergeenien määrää, mikä on erityisen tärkeää allergiasta kärsiville. BrushRollClean™-teknologia on toinen loistava ominaisuus, joka säästää aikaa ja vaivaa harjan puhdistuksessa.

Lisäksi, imurin pitkäkestoinen litium-akku varmistaa, että voit siivota suuremmatkin alueet yhdellä latauksella. Automaattitila, joka säätää imutehon puhdistettavalle pinnalle sopivaksi, on älykäs lisä, joka tehostaa siivousta ja säästää energiaa. Tämä imuri ei ole vain työkalu; se on investointi mukavampaan ja terveellisempään kotiin. Suosittelemme Electrolux 800 Varsi-imuria lämpimästi kaikille, jotka arvostavat tehokkuutta, mukavuutta ja puhtautta kotonaan.

Electrolux Ultimate 800 Varsi-imuri

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja