Philips 5000 Series – Tehokas ja Käytännöllinen Pölypussiton pölynimuri

Viimeksi päivitetty: 24.7.2023

Philipsin 5000-sarjan pölypussiton pölynimuri FC9556/09
Käyttäjien arvosana 4,7/5
4.7/5
 • Tarjoaa tehokkaan ja vaivattoman imurointikokemuksen
 • Perusteellisen imurointituloksen kaikilla lattiapinnoilla PowerCyclone 7 -tekniikka ja TriActive+-suuttimen ansiosta
 • Allergy H13 -suodatinjärjestelmä ja Turboharjasuutin keräävät yli 99,9% hienosta pölystä, mikä tekee siivouksesta erittäin tehokasta

Puolesta

Hyvä imuteho kaikilla lattioilla
Mukana pieni turboharjas (ei moottoroitu)
Erittäin helppo tyhjentää
Pehmeä pölynpoistoharja kahvassa

Vastaan

Melko äänekäs
Vähän suulakkeita

Enemmän imutehoa

Philipsin 5000-sarjan pölynimurissa on 50% enemmän imutehoa verrattuna aiempiin malleihin. Tämä tehostaa siivousta ja varmistaa, että saat poistettua pölyn ja roskat tehokkaasti kodin eri pinnoilta.

PowerCyclone 7 -tekniikka ja Allergy H13 -suodatin

PowerCyclone 7 -ilmankiertotekniikka vähentää ilmanvastusta ja pitää imutehon korkeana. Ilmavirran kiihdyttäminen sylinterimäisessä kammiossa yhdessä poistoaukon ainutlaatuisten lapojen kanssa varmistaa, että pöly poistetaan tehokkaasti ilmasta.

Allergy H13 -suodatinjärjestelmä kerää yli 99,9% pienistä pölyhiukkasista, kuten siitepölystä, karvoista ja pölypunkeista. Tämä tekee imurista ihanteellisen vaihtoehdon allergikoille ja sen HEPA 13 -tasoinen suodatus takaa puhtaan ja terveellisen ilman kotiisi.

TriActive+-suutin monipuoliseen siivoukseen

Philipsin 5000-sarjan pölynimurin mukana tuleva TriActive+-suutin tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikilla lattiapinnoilla. Suutin yhdistää kolme siivoustoimintoa samaan aikaan: etuosan suurempi imuaukko kerää isommat roskat, erikoismuotoiltu pohjalevy avaa mattoa ja kerää syvällä olevan pölyn, lisäksi suuttimen sivuilla olevat imuaukot ja harjat keräävät roskat seinien ja huonekalujen vierustoilta.

Helppo käyttö ja käytännölliset ominaisuudet

Philipsin 5000-sarjan pölynimurin 900 watin moottori takaa voimakkaan imutehon, joka tekee siivoamisesta perusteellista ja vaivatonta. Imurin kompakti koko ja kevyt muotoilu tekevät siitä helpon säilyttää ja kuljettaa. Edessä ja päällä olevista kahvoista on helppo tarttua imuriin ja siirtää sitä tarvittaessa.

Pölysäiliö on suunniteltu niin, että sen voi irrottaa ja tyhjentää hygieenisesti yhdellä kädellä, mikä estää pölyn leviämisen ympäristöön. Lisäksi imurin kahvaan on integroitu pehmeä harja ja kalustesuutin, jotka helpottavat huonekalujen, tasaisten pintojen ja tekstiilien puhdistamista.

Tekniset tiedot ja ympäristöystävällisyys

Philips 5000 Series Pölypussiton pölynimuri FC9556/09:ssä on metallinen 2-osainen teleskooppiputki, jonka ansiosta imurin käyttökorkeutta voi säätää tarpeen mukaan. Imurin suodatusjärjestelmässä on pestävä moottorin suodatin ja Allergy H13 -suodatin pölyille. Lisäksi imurin käyttöopas on valmistettu 100% uusiopaperista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan.

Tekniset tiedot

 • Tuloteho (IEC): 899 W
 • Äänentaso: 71-77 dB
 • Pölykapasiteetti: 1,5 l
 • Moottorin suodatin: Pestävä suodatin
 • Suodatin: HEPA 13 -taso
 • Toimintasäde: 9 m
 • Putken tyyppi: Metallinen 2-osainen teleskooppiputki
 • Renkaan tyyppi: Kumi
 • Tuotteen mitat (PxLxK): 412 x 280 x 280 mm
 • Tuotteen paino: 4,5 kg
Philipsin 5000-sarjan pölypussiton pölynimuri FC9556/09
Käyttäjien arvosana 4,7/5
4.7/5

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa