Black and Decker SteamMop höyrymopin arvostelu: Tehokasta ja vaivatonta siivousta

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Black and Decker SteamMop™

4.6/5

Puhdista kotisi helposti ja tehokkaasti Black and Decker SteamMop™ höyrymopin avulla. Nauti puhtaasta ja raikkaasta kodista, kun höyrymoppi poistaa likaa ja bakteereja pelkän veden ja mikrokuitupyyhkeen avulla. Älä tuhlaa aikaa ja vaivaa perinteiseen siivoukseen – valitse höyrymoppi, joka tekee siivouksesta helppoa ja nautinnollista.

Edullisin höyrymoppi: Black & Decker Steam-Mop

Miksi ostaa

 • Kevyt ja helppokäyttöinen, mikä tekee siitä mukavan käsitellä ja liikutella ympäri kotia.
 • Veden täyttäminen höyrymopin säiliöön on vaivatonta ja nopeaa.
 • Tarjoaa tehokkaan ja hygieenisen puhdistustuloksen ilman tarvetta kemikaaleille.
 • Se soveltuu erilaisten lattiapintojen puhdistukseen, kuten parkettilattioille, laminaatille, laatoille, saumoille, kivelle ja graniitille.
 • Lattiat kuivuvat nopeasti käytön jälkeen.

Miksi ei

 • Virtajohto on melko lyhyt, mikä voi rajoittaa sen käyttöaluetta. Sinun täytyy olla lähellä pistorasiaa tai käyttää jatkojohtoa siivotessasi kauempana olevia alueita.
 • Pienen höyrypään vuoksi höyrymopin puhdistusteho voi olla hieman rajoitettu. Se voi olla tehokas pienillä alueilla, mutta suurempien tilojen siivous saattaa olla hankalaa.
 • Vesisäiliö höyrymopissa riittää vain noin 15 minuutin käyttöön. Jos sinulla on suuri alue siivottavana joudut täyttämään säiliön useammin siivouksen aikana.

Ominaisuudet

Black and Decker SteamMop™ höyrymoppi on ihanteellinen valinta, kun haluat tehokasta ja vaivatonta siivousta kotiisi. Tämä hinta-laatusuhteeltaan erinomainen höyrymoppi poistaa helposti ja nopeasti pinttyneen lian ja likaantumisen kaikista kodin nurkista.

Puhdista pelkällä vedellä

Yksi höyrymopin suurimmista eduista on sen kyky puhdistaa 99% bakteereista ilman kemikaaleja. Pelkkä vesi ja mikrokuitupyyhe riittävät tappamaan bakteerit, kuten staphylococcus aureus, escherichia coli ja aspergillus terreus. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan perheille, joilla on pieniä lapsia tai lemmikkejä, sillä voit olla varma, että kodissasi on puhtaat ja turvalliset pinnat.

Ketterästi liikuteltava

Höyrymoppi liikkuu helposti ympäri huonekaluja ja ahtaita tiloja sen kääntyvän mopin pään ansiosta. Voit siis siivota tehokkaasti jokaista nurkkaa vahingoittamatta tai naarmuttamatta huonekaluja. Sen kevyt rakenne tekee siivouksesta mukavaa ja vaivatonta.

Soveltuu lähes kaikille pinnoille

SteamMop™ höyrymoppi soveltuu kaikille suljetuille lattiapinnoille, mukaan lukien parketti, laminaatti, laatta, saumat, kivi ja graniitti. Sinun ei tarvitse ostaa erillisiä puhdistusaineita eri pinnoille, koska höyrymoppi selviää niistä kaikista.

Nopea ottaa käyttöön

Höyrymoppi lämpenee käyttövalmiiksi vain 30 sekunnissa, joten voit aloittaa siivouksen välittömästi tarvittaessa. Sen 350ml vesitankki riittää suurillekin alueille puhdistamatta. Sinun ei tarvitse keskeyttää siivousta jatkuvasti veden täyttämiseksi.

Tekniset tiedot

 • Jännite: 1300 W
 • Johdon pituus: 4 m
 • Vesisäilö: 350 ml
 • Lämpenemisaika: 30 sekuntia
 • Höyry: Automaattinen höyry
 • Höyryn lämpötila: 85 °C
 • Käyttöaika: 15 minuuttia

Kerrataanpa pesurin parhaat puolet:

Tehokas puhdistusvoima: Black and Decker SteamMop™ höyrymoppi poistaa vaivatta pinttyneen lian lattioista ja kodin ylemmiltä tasoilta. Höyrymoppi käyttää höyryn voimaa, joka puhdistaa pinnat syvältä, jättäen kodin kirkkaaksi ja säihkyväksi.

Puhdistaa 99% bakteereista: Höyrymoppi puhdistaa jopa 99% bakteereista käyttäen pelkkää vettä ja mikrokuitupyyhettä. Sinun ei tarvitse käyttää voimakkaita kemikaaleja, joten se on turvallinen vaihtoehto lapsille ja lemmikeille.

Kätevä liikkuvuus: SteamMop™ höyrymoppi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja liikkuvaksi. Sen kääntyvä moppipää mahdollistaa vaivattoman siivouksen huonekalujen ympärillä ja ahtaissa kulmissa. Voit siivota tehokkaasti vaikeasti tavoitettavat alueet.

Soveltuu kaikille lattiapinnoille: Höyrymoppi on turvallinen käyttää kaikilla kovilla pinnoilla, mukaan lukien parkettilattiat, laminaatti, laatat, saumat, kivi ja graniitti. Voit siivota koko kotisi yhdellä laitteella.

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa