Dyson V15 Detect Absolute Varsi-imurin Arvostelu

Viimeksi päivitetty: 16.8.2023

Dyson V15 Detect Absolute on tarkka ja tehokas varsi-imuri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja älykkään pölyn tunnistusteknologian. Sen kehittynyt suodatusjärjestelmä poistaa ilmasta 99,99% pienhiukkasista, ja käyttäjien kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Tutustu tässä artikkelissa Dyson V15 Detect Absolute -imurin ominaisuuksiin ja hyötyihin.

Dyson V15 Detect Absolute -johdoton imuri

4.5/5

Dyson on jälleen kerran astunut askeleen eteenpäin V15 Detect Absolute -varsi-imuri mallin kanssa, tämä uusi innovatiivinen imuri on suunniteltu tarjoamaan syväpuhdistuksen kaikille kodin pinnoille ja poistamaan jopa havaitsemattomat pölyhiukkaset.

Plussat ja miinukset

+ Erittäin hyvä suorituskyky
+ Helppo käytettävyys
+ Monipuoliset puhdistusominaisuudet
+ Sopii lemmikkitalouksiin

– Hieman korkea hinta*
– Raskaampi paino* 

* Verrattuna joihinkin muihin varsi-imureihin

Ominaisuudet

Valaiseva suulake on yksi tämän imurin mielenkiintoisimmista ominaisuuksista. Se havaitsee hiukkaset, joita et voi normaalisti nähdä, joten mikään ei jää huomaamatta. Tämä ominaisuus varmistaa, että jokainen kotisi nurkka puhdistuu tehokkaasti.

Syväpuhdistaa ja irroittaa likaa

Moottoroitu suulake syväpuhdistaa kaikki lattiat ja sisältää nailonharjakset, jotka irrottavat lian matoista. Mustat antistaattiset hiilikuitulangat erottelevat pölyn kovilla lattioilla. Hair screw -työkalu kerää pitkät hiukset ja lemmikkien karvat

Sopii lemmikkitalouteen

Dysonin uusin takkuuntumista estävä teknologia on nyt päivitetty erityisesti lemmikkien omistajien tarpeisiin. Se irrottaa harjasosan ympärille kietoutuvat lemmikkien karvat automaattisesti, jolloin pölynimuri on tehokkaampi kuin koskaan ennen. Tämä tarkoittaa, että voit nyt poistaa lemmikkien karvat helposti portaista, auton istuimista ja lemmikkien pedeistä nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Automaattinen imuteho

Pietsoanturi mittaa ja laskee jatkuvasti pölyhiukkasten koon ja lisää automaattisesti imutehoa tarvittaessa. LCD-näyttö näyttää erikokoisten hiukkasten määrät, jolloin voit seurata syväpuhdistuksen edistymistä reaaliajassa.

Dysonin Hyperdymium™ -moottori on erittäin tehokas, kevyt ja pyörii jopa 125 000 rpm imeäkseen mikroskooppisen pölyn ja suuremmat roskat. Root Cyclone™ -teknologia sisältää 14 kierrettyä syklonia, jotka tuottavat jopa 100 000 g:n keskipakoisvoiman siepatakseen pölyn ja roskat ilmavirrasta, joten imuteho ei heikkene.

Imuroit tunnin yhdellä latauksella

Dyson V15 Detect Absolute -imurin käyttöaika on jopa 60 minuuttia yhdellä latauksella, ja sen Click-in-akku tuottaa heikentymättömän imutehon koko puhdistuksen ajan. Tämä tekee kodin puhdistamisesta helppoa ja nopeaa.

Käyttökokemus

Dyson V15 Detect Absolute -varsi-imurin käyttökokemus on erittäin miellyttävä. Imuri on kevyt ja sen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Akun kesto on riittävä, sillä yksi lataus riittää jopa 60 minuutin käyttöön. Imurissa on myös LCD-näyttö, joka näyttää imettyjen hiukkasten määrän reaaliajassa. Tämä antaa käyttäjälle tieteellisen todisteen siitä, että imurointi on tehokasta ja syväpuhdistaa pinnat.

Imurin suulakkeet ovat erittäin monipuolisia, mikä tekee sen käytöstä erittäin joustavaa. Hair screw -suulake on erityisen kätevä lemmikkien omistajille, sillä se imee lemmikkien karvat nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi imurin ergonominen muotoilu tekee sen käytöstä mukavaa ja vaivatonta.

Tekniset tiedot

Latausaika 4,5 tuntia
Käyttöaika Jopa 60 minuuttia
Säiliön tilavuus 0,77 litraa
Sykloniteknologia 14 cyclones
Paino 3,1 kg
Korkeus 1260 mm
Pituus 266 mm
Leveys 250 mm

Pakkauksen sisältö

  • Dyson V15 Detect Absolute johdoton imuri
  • Digital Motorbar Retail
  • Yhdistelmäsuulake
  • Hair screw -suulake
  • Valaiseva suulake
  • Rakosuulake
  • Matalien paikkojen adapteri
  • Laturi
  • Seinätelakka
  • Varren pidike

  Käyttäjien arvostelut

  Dyson V15 Detect Absolute -varsi-imurin salamaa nopea imuteho ja älykäs
  pölyn havainnointi ovat vakuuttaneet lukuisat käyttäjät.
  Valmistajan sivuilla tämä huippuluokan imuri kerää ylpeänä
  keskiarvosanan 4,5 tähteä. Mikä tekee tästä imurista niin
  poikkeuksellisen? Lue alta, mitä käyttäjät itse ovat sanoneet:

  Tuomas
  Read More
  Erittäin tehokas pölynimuri! Ostin Dyson V15 -pölynimurin muutama viikko sitten. Minulla on lemmikkejä, joista lähtee paljon karvaa - Dyson on todella muuttanut elämäni. Se on ajan säästöä. Näytössä näkyy, mitä imuroimme, se antaa hyvää tietoa. Huomaan, että vanhalla imurillani tekemäni puhdistus ei ollut yhtä tehokasta. Suosittelen erittäin lämpimästi lemmikinomistajille!
  Joni
  Read More
  Ostin Dyson V15: n kuukausi sitten ja olemme todella tyytyväisiä. Sen imuteho on vaikuttava.
  Venla
  Read More
  Odotin parempaa.. Ostin sen erityisesti auton penkillä olevien koiran karvojen takia. Huomautan, että minulla on lyhytkarvainen Jack Russell -koira, mutta imuri ei pysty poistamaan sen karvoja auton penkkien verhoilusta. Muuten se toimii hyvin kotona, joten suosittelen sitä erityisesti kotikäyttöön.
  Kaisa
  Read More
  On ilo imuroida tällä laitteella, se on erittäin kevyt ja sen valon ansiosta saan imuroitusa kaikki asunnon nurkat hyvin. Jopa perheemme imurin vastustajat ovat kääntyneet sen puoleen. Sen matala melutaso ei häiritse kissaani. Suosittelen sitä ehdottomasti!
  Mikko
  Read More
  Helppo käsitellä ja erittäin hyvä imuteho! Laite on erinomainen, yhdellä akkulatauksella voin imuroida Eco-tilassa kaksi kertaa asuntomme (115 m²). Imuteho on myös erittäin hyvä. Erityisesti nivel toimii hyvin, sillä sen avulla voi imuroida helposti sängyn tai sohvan alta.
  Previous
  Next

  Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

  Jaa Facebookissa
  Jaa Twitterissä
  Jaa Linkedinissä
  Jaa Whatsapissa