Arvoselu: Tehokas Kärcher FC 7 Langaton lattiapesuri

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Kärcher FC 7 langaton lattiapesuri
4.4/5

Innovatiivinen langaton lattiapesuri, joka tarjoaa tehokkaan ja käyttäjäystävällisen ratkaisun kotitalouden puhdistustarpeisiin. Tämä monipuolinen lattianpuhdistin yhdistää korkean suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden ja erinomaisen lopputuloksen.

Miksi ostaa:

 • Siivousaika puoliintuu: Imurointitoiminto säästää paljon aikaa, mutta varsinkin mopin käyttö on mullistavaa – se on huomattavasti nopeampaa ja parempaa kuin perinteinen moppaus tai höyrymoppi. Pesuri on langaton eikä sen kanssa tarvitse raahata ämpäriä ympäriinsä eikä tuhlata aikaa mopin vääntämiseen
 • Kevyt käyttää, tuntuu kuin se vain leijuisi lattian yllä ja sinun tarvitsee vain ohjata sitä haluamaasi suuntaan
 • Laite on erittäin hiljainen
 • Erilliset vesisäiliöt puhtaalle ja likaiselle vedelle tarkoittavat, että lattioita puhdistetaan aina puhtaalla vedellä. Vesisäiliön tyhjentäminen ja täyttäminen on myös todella helppoa, koska ne irtoavat helposti. Laite myös ilmoittaa, kun vesi on lopussa
 • Rullien puhtaana pitäminen on vaivatonta. Ne liukuvat helposti pois ja ne voi pestä pesukoneessa jokaisen suuremman siivouksen jälkeen
 • Telakointiasema on suunniteltu erittäin fiksusti. Kaikki tarvikkeet säilyvät telakointiaseman sisällä, eikä se vie paljon tilaa
 • Erittäin hyvä akun kesto

Miksi ei:

 • On oltava varovainen, kun pesuria nostaa ja siirtää siivouksen aikana – esimerkiksi mennessäsi yläkertaan tai toiseen huoneeseen – likavesisäiliö alapuolella saattaa vuotaa. Laite täytyy pitää tasapainossa kun sitä nostelee
 • Laitteella on hankala siivota portaita eikä sillä saa siivottua esimerkiksi matalan sohvan alta

Helppokäyttöinen ja ergonominen lattiapesuri

Suurille alueille soveltuva ja tehokas lattiapesuri tarjoaa käyttäjälle monia etuja. Ensinnäkin, Kärcher FC 7:n ergonominen muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä helposti hallittavan ja kätevän käyttää. Pitkäkestoinen puhdistusurakka ei aiheuta kohtuutonta rasitusta, kiitos lattiapesurin kevyen painon. 

Pesurin suuri työleveys mahdollistaa nopean ja tehokkaan puhdistuksen suurilla alueilla, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Älykkäät ratkaisut, kuten helppokäyttöiset säätimet ja intuitiiviset toiminnot, tekevät lattiapesurin käytöstä miellyttävää ja vaivatonta.

Kärcher FC 7:ssä on kestävä korkeaflex-johtokaapeli pikavaihtojärjestelmällä, mikä helpottaa kaapelin vaihtamista tarvittaessa. Näiden ominaisuuksien ansiosta lattiapesurin käyttö on tehokasta ja käyttäjäystävällistä, tarjoten erinomaisen lopputuloksen jokaisella käyttökerralla.

Langattomuus tekee siivouksesta vaivatonta

Kärcher FC 7 langaton lattiapesuri tekee puhdistukseen entistäkin helpompaa. Johdottomuus antaa käyttäjälle täydellisen vapauden liikkua ilman rajoituksia tai esteitä. Ei enää tarvitse huolehtia johtojen sotkeutumisesta tai pistokkeiden vaihtamisesta eri tilojen välillä.

Pitkäkestoinen akku, joka mahdollistaa jatkuvan käytön ilman tarvetta lataustauolle. Voit siis suorittaa puhdistustehtävät yhtäjaksoisesti ja saavuttaa tehokkaita tuloksia. 

Langattomuuden ansiosta lattiapesurin käsittely on myös erittäin helppoa ja sen avulla pääsee vaivattomasti käsiksi vaikeasti tavoitettaviin alueisiin, kuten nurkkiin, reunuksiin ja huonekalujen alle. Langattoman lattiapesurin käyttö tuo mukavuutta ja käyttömukavuutta jokaiseen puhdistustehtävään.

Soveltuu monille lattiapinnoilla ja jättää jälkeensä erinomaisen pesutuloksen

Kärcher FC 7 langattomalla lattiapesurilla voit luottaa erinomaiseen suorituskykyyn ja monipuolisuuteen. Sen märkäpuhdistustekniikka tarjoaa tehokkaan tavan poistaa likaa ja tahroja lattioilta.

Riippumatta siitä, onko kyseessä kovat lattiat, tiili tai parketti, lattiapesuri on yhteensopiva erilaisten kovien lattiapintojen kanssa, joten voit luottaa siihen, että saat aikaan puhtaan ja raikkaan lopputuloksen. Harjan nopea pyörimisnopeus varmistaa perusteellisen puhdistuksen, sillä se poistaa tehokkaasti pinttyneen lian ja jättää lattiat kirkkaiksi ja hygieenisiksi.

Suuret säiliöt riittää isoihinkin talouksiin

Suuri säiliön tilavuus ja likaisen veden kapasiteetti, mikä mahdollistaa pidemmät puhdistusjaksot ilman tarvetta jatkuville tyhjennyksille tai täyttämisille. Voit siis keskittyä puhdistamiseen ilman keskeytyksiä ja suorittaa suuremmankin alueen puhdistuksen vaivattomasti.

Käyttömukavuutta tuo matala äänitaso ja joustava muotoilu

Kärcher FC 7 langattomassa lattiapesurissa on otettu huomioon myös käyttömukavuus ja käyttökokemus. Äänenvaimennusteknologian ansiosta melutaso on merkittävästi alhaisempi, mikä tekee puhdistuksesta miellyttävämpää sekä käyttäjälle että ympäröiville henkilöille. Voit siis suorittaa puhdistustehtävät rauhallisessa ympäristössä ilman häiritsevää melua. 

Joustava muotoilu mahdollistaa helpon pääsyn ahtaisiin tiloihin ja nurkkiin. Voit kätevästi liikkua huonekalujen ympärillä, päästä lähelle seinäviivoja ja puhdistaa vaikeasti tavoitettavissa olevat alueet vaivattomasti. 

Langattomalla lattiapesurilla voit kattaa suuren käyttöalueen, sillä se soveltuu jopa 135 m²:n tiloihin. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan keskikokoisiin ja suuriin tiloihin, kuten olohuoneisiin, keittiöihin, toimistoihin tai liiketiloihin. 

Tekniset tiedot

 • Työsuoritus per ladattu akku n. 135 m²
 • Säiliötilavuus, puhdas vesi 400 ml
 • Säiliötilavuus, likavesi 200 ml
 • Telojen työleveys 30 cm
 • Akun käyttöaika 45 min
 • Akun latausaika 4 h
 • Akkutyyppi: Litiumioniakku
 • Paino ilman varusteita 4,3 kg
 • Mitat (p x l x k) 31 x 23 x 121 cm

Pakkauksen sisältö

 • FC 7 Cordless Premium -lattiapesuri
 • Hiussuodatin
 • 500 ml yleispuhdistusaine
 • 30 ml kivipintojen puhdistusaine
 • Ylimääräinen kivitelasarja
 • Konepestävät rullat
 • Käyttöohjeet

Asiakkaiden kommentit ja arviot

Pesurin keskiarvosana on vakuuttavat 4,4 tähteä, ja asiakkaat ovat jakaneet innostuneita kommentteja tästä pesurista. He ovat ylistäneet sen tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta. Tässä muutamia heidän antamiaan mielipiteitä:

Veeti
Read More
Kokeilin naapurin luona pesuria, vakuutuin niin että tilasin sen heti itsellenikin!
Kaisa
Read More
Erittäin hyvä pesuri, helppo käsitellä jopa yhdellä kädellä. Likavesisäiliö on kuitenkin käyttööni vähän liian pieni.
Kristian
Read More
Toimii erittäin hyvin laattalattioillamme, pesuri on ollut mukava käytössä.
Mari
Read More
Vaikka likavesisäiliön tyhjentäminen ja laitteen esivalmistelu sekä huolto saattavat vaikuttaa aikaa vieviltä, lopputulos on kuitenkin vaikuttava, etenkin perus arkisiivouksessa imurointia ei enään tarvita. Itse peseminen tapahtuu erittäin nopeasti ja lopputulos on erinomainen. Käytämme siihen kuuluvaa puhdistusainetta öljyttyyn parkettiin ja pidän kovasti pesun jälkeisestä kiillosta. Lattialaatat puhdistuu todella hyvin, kun käytämme niille vaihetta 2. Meillä on kaksi lasta, joiden jaloissa tulee aina ulkoa hiekkaa sisälle, mutta tämä pesuri toimii senkin siivoukseen erinomaisesti. Akku kestää todella pitkään.
Henri
Read More
Valitettavasti Kärcherin uusi lattiapesuri ei täysin vastannut odotuksiani. Pesuri oli hyvin pakattu ja helppo koota muutamalla käsiliikkeellä. Käytössäkin Kärcher on suhteellisen helppo ja merkkivalot ilmaisevat, milloin tuorevesisäiliö on tyhjä ja jätevesisäiliö täynnä. Lattia puhdistuu hyvin, mutta toivoimme myös, että laite pystyisi poistamaan joitakin sitkeämpiä tahroja, mitä se ei kuitenkaan saanut siivottua. Vesisäiliö on hieman liian pieni suurempien alueiden käsittelyyn.
Previous
Next

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa