Kärcher NT 40/1 Tact Te L Kokemuksia: Tehokas työmaaimuri

Viimeksi päivitetty: 16.8.2023

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Kärcher NT 40/1 Tact Te L –märkä-kuivaimuri on ammattilaisille suunniteltu voimakas imuri, joka soveltuu erinomaisesti siivoustöihin niin tuotantolaitoksissa, korjaamoilla kuin rakennustyömaillakin. Tämä laite mahdollistaa käyttäjän työskentelyn keskeytyksettä pitkänkin ajan ja se soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Kärcher NT 40/1 TactTe L

Käyttäjien arvosana 4,6/5
4.6/5
 • Ihanteellinen kone kaikille liikkuville ammattilaisille
 • Suuri 40 L säiliökapasiteetti
 • Säiliöön mahtuu helposti pöly ja lika, hienosta karkeaan, ja nesteisiin
 • Kestävät metallipyörät
 • Integroitu sähkötyökaluliitäntä
 • Kompaktit mitat helpottavat käsittelyä ja kuljettamista
 • Laaja lisävarustevalikoima

Puolesta

Helppokäyttöinen
Lujarakenteinen ja kestävä ammattikäyttöön
Erinomainen säiliökapasiteetti

Vastaan

Kova äänitaso

Ominaisuudet

Koneessa on kestävä 40 litran säiliö, joka mahdollistaa monenlaisten pölyn, lian ja nesteiden imuroinnin. Säiliössä on myös suojapuskuri ja kestävät metallipyörät, jotka helpottavat laitteen kuljetusta.

Erinomaiset suodattimet

Kärcher NT 40/1 Tact Te L –märkä-kuivaimurissa on erinomainen Tact-suodattimen puhdistusjärjestelmä ja kosteudenkestävä PES-laakasuodatin, joka suodattaa jopa 99,9 % kaikista hiukkasista. Tämä mahdollistaa laitteen pitkäkestoisen käytön ilman suodattimen vaihtamista.

Helppokäyttöinen

Uusi kiertokytkin mahdollistaa imuasetusten helpon valinnan, portaattoman tehonsäädön ja integroidun sähkötyökaluliitännän yksinkertaisen käytön. Tämä tekee laitteen käytöstä erityisen käyttäjäystävällistä.

Laajasti lisävarusteita

Lisäksi koneen mukana tulee monipuolinen valikoima varusteita, kuten imuletku, imuputki, pölypussi, lattiasuulake märkä- ja kuivaimurointiin, rakosuulake, liitäntä sähkötyökaluille, automaattinen pinnanvartija säiliön täyttyessä sekä automaattinen käynnistys/pysäytys sähkötyökalulle.

Käyttömukavuus

Märkä-kuivaimurin käyttö on helppoa ja sen käsittely on vaivatonta sen kompaktien mittojen ansiosta. Laitteessa on ergonominen työntöaisa, joka on saatavilla lisävarusteena. Lisäksi laitteeseen on saatavilla laaja valikoima uudelleen kehitettyjä lisävarusteita, jotka voidaan varastoida tai kiinnittää suoraan koneeseen. 

Laitteen imuletkun portti on konepäässä, mikä mahdollistaa entistä suuremman käytettävissä olevan säiliökapasiteetin. Säiliö on helppo tyhjentää.

Tekniset tiedot

 • Moottoriteho 1380 W
 • Jännite 220 – 240 V
 • Virtajohdon pituus 7,5 m
 • Varusteiden halkaisija Ø 35mm
 • Säiliötilavuus 40 L
 • Ilman läpivirtaus 74 l/s
 • Alipaine 254 mbar
 • Äänitaso 69 dB(A)
 • Mitat (PxLxK) 560×370×658 mm
 • Paino 14,4 kg

Pakkauksen sisältö

 • NT 40/1 Tact Te L märkä- /kuivaimuri
 • Imuletku (4 m)
 • Imutangot metallia (2kpl x 0,55m)
 • Fleece -pölypussi
 • Lattiasuutin märkä-ja kuivaimurointiin(360 mm)
 • Rakosuutin
 • Laakasuodatin

Valmistajan saamissa arvosteluissa imurin keskiarvosana on 4,6 tähteä. Alla muutamia käyttäjien antamia arvosteluja.

Kärcher NT 40/1 TactTe L

Käyttäjien arvosana 4,6/5
4.6/5

Käyttäjien arvostelut

Marita
Read More
Nyt laitan arvostelun Kärcherin märkä-kuivaimurista kattavien testien kera! Imurin kokoaminen oli erittäin helppoa, se oli muutamalla liikkeellä käyttövalmis. On kätevää, että hiomakone voidaan liittää imuriin helposti. Tämä oli ihanteellista, koska meidän piti hioa ovea ja suurin osa pölystä imuroitiin suoraan koneen kautta. Imuri käynnistyy ja sammuu automaattisesti koneen kanssa. Pitkä johto ja letku kuuluvat mukaan. Pöly ja kuiva lika päätyvät erilliseen säiliöön joka on helppoja tyhjentää.Käytimme imuria myös märkäpuhdistustoiminnolla, koska astianpesukoneemme vuosi hieman vettä asennuksen yhteydessä. Vaihdoimme pölyastian vesisäiliöön ja käytimme märkäharjaa. Kuten odotimme, Kärcher hoiti homman ongelmitta, ja muutamassa sekunnissa keittiöni oli jälleen kuiva - ilman suurta vaivaa. Koimme imurin erittäin hyväksi ja tulemme käyttämään sitä varmasti usein kotona ja työpajassa.
Julia
Read More
Mieheni on täysin innoissaan tästä imurista, hän käytti sitä lähes 6 tuntia putkeen ja säiliössä oli edelleen tilaa. Hän piti myös tärinätoiminnosta, sillä se jakaa lian tasaisemmin säiliössä.
Aapo
Read More
Olen ostanut tuotteen noin kuukausi sitten ja se on joka sentin arvoinen. Olipa kyseessä sitten märkä tai kuiva siivous, se ei ole ongelma tälle teollisuusimurille. Jopa tahrojen käsittelyssä tämä pölynimuri osoitti, mitä se pystyy tekemään. Kaikki on loistavan puhtasta. Uskon, että ammattimainen rakennussiivooja voisi työskennellä tämän kanssa
Mikko
Read More
Kun sain imurin, halusin heti testata sitä, mutta tietenkin luin ensin ohjeet. Kokoonpano, käyttö ja suuttimien vaihtaminen olivat erittäin helppoja. Ja sitten ensimmäinen imurointi - olin todella yllättynyt, kun jopa raot, joita vanha imurini ei koskaan puhdistanut kunnolla, olivat kaikki puhtaita hetkessä. Mutta en halunnut lopettaa tähän, joten pesin lattian kunnolla ja imuroin myös veden. Lopputulos oli, että tämä laite on nykyään minulle täysin korvaamaton. Sinun on vain totuttava hieman meluun, mutta siitäkään en antaisi miinuspisteitä, koska rakennustyömaalla on yleensä kuulosuojaimet päällä.10/10, hankkisin tämän milloin tahansa uudelleen.
Kimmo
Read More
Ostin tämän pölynimurin korvaamaan Karcher WD6 -mallin, enkä ole pettynyt. Laatu ja imuteho ovat todella huippuluokkaa!
Dani
Read More
Ei moitittavaa toistaiseksi. Aika näyttää, kuinka se kestää ajan mittaan.
Mauri
Read More
Käytetty 3 päivää purkutyön puhdistukseen. Suodattimen puhdistusjärjestelmä vaikuttaa tehokkaalta. Pussit ovat tarpeeksi suuria, mutta liian kalliita makuuni. Pussien hinta vähentää osaltani koneen käyttöä.Pussin asennus on helppoa, mutta sen poistaminen täynnä ollessa vaatii varovaisuutta. 3 tähteä vain pussien hinnan takia. En ole vielä käyttänyt sitä nesteen kanssa tai kokeillut sähkötyökalun pistorasiaa (TE-toiminto).
Previous
Next

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa