Siisti autosi helposti: 3 tehokasta keinoa koirankarvojen poistoon autosta

Viimeksi päivitetty: 7.8.2023

Koiran kanssa matkustaminen on mukavaa, mutta se voi myös jättää jälkensä auton sisustukseen. Koirankarvat tarttuvat usein istuinten ja matkustamon pintoihin kuin tarranauha, ja niiden poistaminen voi olla haastavaa. 

On kuitenkin olemassa tehokkaita keinoja, joilla voit helposti siivota autosi ja päästä eroon koirankarvoista. Tässä artikkelissa jaamme kolme vinkkiä, jotka auttavat sinua pitämään autosi karvattomana ja siistinä, jotta voit nauttia huolettomasta ajoelämyksestä lemmikkisi kanssa.

Harjaa karvat pois auton penkeiltä

Karvanpoistoharjat ovat erinomaisia työkaluja ihmisten hiusten ja eläinten karvojen poistoon erilaisilta tekstiilipinnoilta, kuten kangasistuimista, verhoiluista ja matoista. Nämä harjat on valmistettu pehmeästä silikonikumista, ja niiden erityinen muotoilu mahdollistaa tehokkaan ja nopean karvojen keräämisen pörröttäviltä pinnoilta.

Nämä karvanpoistoharjat soveltuvat erinomaisesti auton sisätilojen lisäksi myös kotikäyttöön. Ne ovat käteviä apuvälineitä pitämään matot, sohvat ja verhoillut huonekalut puhtaina karvoista ja hiuksista. Pehmeä materiaali takaa, että harjaus ei vahingoita herkkiäkään tekstiilipintoja.

Karvanpoistoharja SONAX Special Brush

4.5/5
 • Silikoniharjakset kerää hiukset ja karvat tekstiilipinnoilta
 • Helppo puhdistaa käytön jälkeen  huuhtelemalla se juoksevan veden alla
 • Soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön

Siisti auton penkit ja kodin tekstiilit karvanpoistolastalla

Karvanpoistolasta on erinomainen apuväline karvojen ja hiusten poistoon tekstiilipinnoilta kuten auton penkeiltä, mattoilta ja sohvilta. Tämä kätevä karvanpoistolasta on suunniteltu erityisesti helpottamaan arkea kodin ja auton siivouksessa. Lastan pehmeät silikonikumiharjakset tarttuvat tehokkaasti kiinni lemmikkieläinten karvoihin, jolloin kangaspintojen puhdistus sujuu vaivattomasti.

Karvanpoistolastan monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan kotikäyttöön ja auton puhdistukseen. Sen avulla saa kerättyä karvat ja hiukset yhteen kasaan, jonka voit vaan kerätä roskiin tai imuroida. Käytön jälkeen lastan voi helposti puhdistaa juoksevan veden alla, jolloin se on valmis uuteen käyttöön.

Karvanpoistolasta CAR5 Mini Pet Hair Remover

4.5/5
 • Pehmeät silikonikumiharjakset tarttuvat tehokkaasti karvoihin
 • Siivoa auton penkkit, matot, sohvat ja muut tekstiilipinnat
 • Poistaa myös tiukasti kiinni olevat karvat, joita ei aina saa irti imurilla
 • Helppo puhdistaa käytön jälkeen juoksevan veden alla
 • Riittoisa kolmen sivun ansiosta
 • Kätevä koko ja muotoilu tekevät siitä helppokäyttöisen
Eläinten karvojen siivous

Tehosta imurointia karvanpoistosuulakkeella

Imurin karvanpoistosuulake on erityisesti suunniteltu poistamaan karvat tehokkaasti tekstiilipinnoilta, kuten auton penkeiltä ja sohvalta. Suulakkeessa on usein pehmeät harjakset tai kumilamellit, jotka tarttuvat tiukasti karvoihin ja nukkaan. Tämä mahdollistaa syvemmän ja tarkemman puhdistuksen, kun imuri poimii karvat tehokkaasti ja estää niitä leviämästä ympäriinsä puhdistuksen aikana.

Karvanpoistosuulake on erittäin kätevä työkalu, kun halutaan pitää auton tai kodin tekstiilipinnat siisteinä ja karvattomina. Sen avulla imurointi on vaivatonta ja tuloksena on raikas ja puhtaan näköinen pinta ilman karvojen ja nukan jäänteitä. Suulakkeen käyttö auttaa pidentämään tekstiilipintojen käyttöikää ja helpottaa arjen siivousta erityisesti, jos taloudessa on lemmikkejä, jotka voivat jättää karvoja ympäriinsä.

Karvanpoistoharja SONAX Special Brush

 • Suulake imuroi karvat tehokkaasti 
 • Sopii kaikille tekstiilipinnoille
 • Sopii kaikkiin Electrolux-imureihin, joissa on 32 tai 35 mm:n putkiliitäntä

Vähennä koiran karvojen määrää autossa: Tehokkaat vinkit ja niksit

Koiran karvojen määrän vähentäminen autossa vaatii säännöllistä ja tehokasta puhdistusta sekä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit saada karvat pysymään kurissa autossasi:

1. Säännöllinen imurointi: Imuroi auton sisätilat säännöllisesti, mieluiten pikaisesti jopa kerran viikossa. Käytä imurissa tehokasta karvanpoistosuulaketta tai karvanpoistolastaa, joka tarttuu tiukastikin kiinni oleviin karvoihin.

2. Käytä suojuksia: Suojaamalla auton penkit ja takaosa istuinsuojilla tai peitteillä voit vähentää karvojen tarttumista suoraan istuinverhoiluihin. Koiran kuljetuskoppi estää myös tehokkaasti kervojen leviämisen auton istuimille.

3. Harjaa koiraa ulkona: Harjaa koirasi säännöllisesti ulkona, erityisesti ennen pidempää automatkaa. Näin irtoavat karvat eivät jää auton sisätiloihin.

4. Käytä mattoja ja kankaisia pintoja: Vältä nahka- tai nahkajäljitelmäpäällysteisiä pintoja auton sisätiloissa, sillä koiran karvat tarttuvat niihin helposti. Käytä mieluummin kangasverhoiluja, joista karvat on helpompi poistaa.

5. Käytä koiran turkinhoitotuotteita: Koirille tarkoitetut turkinhoitotuotteet, kuten hoitoaineet ja turkin selvittäjät, voivat auttaa vähentämään irtoavien karvojen määrää.

6. Mattojen puhdistus: Mikäli autossa on mattoja, puhdista ne säännöllisesti imuroimisen lisäksi myös kostealla liinalla tai matonpesuaineella tarpeen mukaan.

Noudattamalla näitä ohjeita voit pitää autosi karvatason mahdollisimman alhaisena ja matkustaa koiran kanssa mukavasti ja siististi.

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa