Bosch Serie 4 DWK67CM60 Liesituuletin arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 6.7.2024

Kun harkitset keittiön uudistamista, yksi tärkeimmistä elementeistä on hyvä liesituuletin. Se ei ainoastaan pidä keittiösi ilman raikkaana, vaan myös lisää tyylikästä ulkonäköä tilaan. Bosch Serie 4 DWK67CM60 liesituuletin on moderni ja tehokas vaihtoehto, joka on suunniteltu sekä suorituskykyä että estetiikkaa ajatellen.

Tässä arvostelussa käsittelemme Bosch Serie 4 DWK67CM60 -liesituulettimen ominaisuuksia, hyötyjä ja mahdollisia rajoituksia. Tutustumme tuotteen tarjoamiin etuihin, analysoimme sen hinta-laatusuhdetta ja vertaamme sitä kilpailijoihin. Lopuksi esittelemme tärkeimmät plussat ja miinukset sekä annamme lopullisen arvion siitä, kenelle tuote sopii parhaiten.

Bosch Serie 4 DWK67CM60 Liesituuletin

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Tehokas moottori hiljaisella toiminnalla
 • Kirkas LED-valaistus keittotasolle
 • Yhdeksän nopeusasetusta monipuoliseen käyttöön
 • Kestävä, astianpesukoneessa pestävä suodatin
 • Tyylikäs ja moderni muotoilu

Plussat

+ Tehokas moottori
+ Hiljainen toiminta
+ Tyylikäs muotoilu
+ Kestävä suodatin
+ LED-valaistus

Miinukset

Korkea hinta
Vaatii tilaa keittiössä
Ei sovellu pieniin keittiöihin
Asennus voi olla haastavaa
Ei sisällä hiilisuodatinta vakiona

Yleiskatsaus

Bosch Serie 4 DWK67CM60 liesituuletin erottuu markkinoilla muiden vastaavien tuotteiden joukosta useiden syiden vuoksi. Ensinnäkin, Bosch on tunnettu laadustaan ja innovaatioistaan keittiövälineiden valmistajana. Yrityksen historia ulottuu yli sadan vuoden taakse, ja se on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja edistyksellisenä brändinä.

Tämä liesituuletin on kehitetty vastaamaan modernin keittiön tarpeisiin, ja sen tyylikäs muotoilu yhdistyy korkeaan suorituskykyyn. Bosch Serie 4 DWK67CM60 on suunniteltu poistamaan ruoanlaitosta aiheutuvat hajut ja höyryt tehokkaasti, mikä tekee siitä olennaisen osan jokapäiväistä ruoanlaittoa.

Ominaisuudet ja edut

Tehokas moottori

Bosch Serie 4 DWK67CM60:ssa on erittäin tehokas moottori, joka takaa nopean ja tehokkaan ilmanpuhdistuksen. Tämä moottori on suunniteltu toimimaan hiljaisesti, joten voit nauttia rauhallisesta keittiöympäristöstä jopa ruoanlaiton aikana.

Hyödyt:

 • Poistaa hajut ja höyryt nopeasti
 • Hiljainen toiminta mahdollistaa mukavan ruoanlaittoympäristön

LED-valaistus

Liesituulettimessa on kirkas LED-valaistus, joka valaisee keittotason erinomaisesti. Tämä tekee ruoanlaitosta turvallisempaa ja helpompaa, kun näet tarkasti, mitä teet.

Hyödyt:

 • Parantaa näkyvyyttä keittotasolla
 • Energiansäästö verrattuna perinteisiin valonlähteisiin

9 nopeusasetusta

Bosch Serie 4 DWK67CM60 tarjoaa yhdeksän erilaista nopeusasetusta, joiden avulla voit säätää ilmanvaihtoa tarpeidesi mukaan. Tämä joustavuus tekee siitä sopivan erilaisiin ruoanlaittotilanteisiin.

Hyödyt:

 • Mahdollisuus säätää ilmanvaihdon tehoa tarpeen mukaan
 • Säästää energiaa matalammilla nopeuksilla käytettäessä

Kestävä suodatin

Liesituulettimen suodatin on valmistettu laadukkaasta alumiinista ja on astianpesukoneessa pestävä, mikä tekee sen ylläpidosta helppoa ja pitkäikäistä.

Hyödyt:

 • Helppo puhdistaa
 • Pitkä käyttöikä säästää rahaa

Tyylikäs muotoilu

Bosch Serie 4 DWK67CM60 on suunniteltu tyylikkääksi ja moderniksi, mikä sopii hyvin erilaisiin keittiötyyleihin. Sen minimalistinen ulkonäkö ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä esteettisesti miellyttävän lisän keittiöön.

Hyödyt:

 • Parantaa keittiön ulkonäköä
 • Sopii monenlaisiin sisustustyyleihin

Kokemuksia

Bosch Serie 4 DWK67CM60 liesituuletin on saanut positiivisia kokemuksia käyttäjiltä, jotka arvostavat sen suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä. Moni käyttäjä on kertonut, kuinka liesituuletin on parantanut heidän keittiönsä ilmanlaatua merkittävästi. ”Liesituuletin toimii kuin unelma, ja keittiöstä poistuvat hajut hetkessä,” eräs käyttäjä mainitsi.

Toinen käyttäjä totesi: ”Asennus oli helppoa, ja liesituuletin näyttää upealta keittiössäni. LED-valot ovat kirkkaat ja energiaa säästävät.” Näitä tarinoita on lukuisia, ja ne vahvistavat, että Bosch Serie 4 DWK67CM60 on käyttäjien suosiossa.

Useat käyttäjät ovat myös kiitelleet tuotteen hiljaisuutta. Yksi käyttäjä kertoi, että liesituuletin toimii niin hiljaisesti, että he voivat keskustella normaalisti ruoanlaiton aikana. Tämä on merkittävä etu erityisesti avoimissa keittiötiloissa.

Hinta-laatusuhde

Bosch Serie 4 DWK67CM60 liesituulettimen hinta on korkeampi kuin monien muiden markkinoilla olevien mallien, mutta sen tarjoamat ominaisuudet ja suorituskyky oikeuttavat tämän investoinnin. Liesituuletin maksaa keskimäärin noin 150 euroa, mutta sen laatu ja kestävyys tekevät siitä hintansa arvoisen.

Kun vertaamme tätä hintaa muihin vastaaviin tuotteisiin, Bosch Serie 4 DWK67CM60 tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Monet halvemmat mallit eivät pysty tarjoamaan samaa tehoa, hiljaisuutta ja tyylikkyyttä, mikä tekee tästä liesituulettimesta erinomaisen valinnan.

Tekniset tiedot*

 • Asennuksen tyyppi: Seinään asennettava
 • Leveys  60 cm
 • Äänitaso maksimiteholla 58 dB
 • Max. poistoilman virtaus 416 m³/h

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Meidän mielipide

Bosch Serie 4 DWK67CM60 liesituuletin on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja tehokasta liesituuletinta. Sen monipuoliset ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä arvokkaan lisän keittiöön, erityisesti niille, jotka arvostavat hiljaista toimintaa ja tehokasta ilmanvaihtoa.

Suosittelemme tätä liesituuletinta erityisesti suurempiin keittiöihin, joissa tarvitaan tehokasta ilmanpuhdistusta. Jos budjettisi sallii, tämä liesituuletin on erinomainen sijoitus, joka parantaa keittiösi käyttökokemusta merkittävästi.

”Bosch Serie 4 DWK67CM60 yhdistää tyylin ja suorituskyvyn tavalla, joka tekee siitä yhden markkinoiden parhaista liesituulettimista.”

Bosch Serie 4 DWK67CM60 Liesituuletin

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja