Dreame D9 Max Robotti-imuri arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 11.1.2024

Dreametech D9 Max on markkinoille tuotu innovatiivinen robotti-imuri ja moppiyhdistelmä, joka lupaa mullistaa kodin siivousrutiinit. Tämän laitteen avulla siivouksesta tulee sekä vaivatonta että tehokasta, ja se soveltuu erinomaisesti nykyaikaisen kotitalouden tarpeisiin.

Arvostelussamme käymme läpi sen ominaisuuksia, suorituskykyä ja hinta-laatusuhdetta, ja tutkimme, vastaako se todella siihen kohdistuvia odotuksia. Dreametech D9 Maxin tavoitteena on tarjota käyttäjilleen huippuluokan siivouskokemus, joka yhdistää helppokäyttöisyyden ja suorituskyvyn.

Dreame D9 Max Robotti-imuri

Arvosana: 4.4/5
4.4/5
 • Imuroi ja moppaa jopa 250 m² kerralla
 • Ylittää jopa 2 cm korkuisista kynnykset
 • Älykäs sovellus ja sopii Google Homen, Sirin ja Alexan kanssa
 • Ohjelmoi siivottavat alueet ja luo virtuaalisia seiniä
 • Porrastunnistin

Plussat

+ Edullinen hintataso
+ Pätevä navigointi
+ Erinomainen imuteho ja suuri pölysäiliö
+ Loistava akunkesto

Miinukset

Moppaustoiminto ei ole kovin tehokas
Vaatii enemmän manuaalista huoltoa kuin toivoisimme
Pääharja takertuu hiuksiin

Ominaisuudet

Dreametech D9 Max on varustettu edistyneellä LIDAR-navigoinnilla, joka mahdollistaa äärimmäisen tarkan ja järjestelmällisen liikkumisen kodin eri tiloissa. Tämän ansiosta robotti pystyy välttämään esteet ja navigoimaan tehokkaasti monimutkaisissakin ympäristöissä. Laitteen 4,000Pa imuteho tekee siitä erittäin tehokkaan likaa ja pölyä vastaan, mikä on erityisen tärkeää allergioiden tai lemmikkien karvojen kanssa kamppaileville.

Dreametech D9 Maxin 570 ml pölysäiliö ja 270 ml vesisäiliö varmistavat, että laite voi siivota suuria alueita ilman keskeytyksiä, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon suuremmillekin kotitalouksille. Lisäksi sen kyky yhdistää imurointi ja moppaus yhdessä laitteessa säästää aikaa ja vaivaa, mikä tekee siitä monikäyttöisen ratkaisun kodin siivoukseen.

Suorituskyky ja Käyttökokemus

Dreametech D9 Maxin suorituskyky kovilla lattioilla on vaikuttava, sillä se poistaa tehokkaasti pölyn ja lian. Laitteen sivuharja on suunniteltu puhdistamaan seinien vierustat huolellisesti, vaikka se voi jäädä hieman vajaaksi kulmien ja ahtaiden tilojen puhdistuksessa.

Mattojen puhdistuksessa sen vahva imuteho todella pääsee oikeuksiinsa, ja se poistaa syvään juurtuneen lian ja pölyn, vaikka sen harjasto ei ole optimoitu paksuille matoille. Tämä tekee laitteesta monipuolisen välineen erilaisten lattiapintojen puhdistukseen.

Dreametech D9 Max on erityisen hyödyllinen päivittäisessä pölyn ja karvojen imuroinnissa, sillä sen suorituskyky on tasaisen korkea, ja se käsittelee niin kevyemmät pölyhiukkaset kuin suuremmat roskatkin tehokkaasti.

Moppaustoiminto

Moppaustoiminto on perustasoa, mutta riittää kevyeen lattioiden puhdistukseen. Laite käyttää vettä säästeliäästi, mikä on etu vesivarojen säästämisen kannalta, mutta voi jättää toivomisen varaa erityisen likaisten tai tahraantuneiden alueiden puhdistuksessa.

Moppiominaisuus on suunniteltu päivittäiseen kevyempään siivoukseen, ja se täydentää imurointiominaisuutta tehokkaasti. Tämä tekee D9 Maxista käytännöllisen työkalun niille, jotka haluavat pitää lattiansa puhtaina minimaalisella vaivalla.

Huomionarvoista on myös, että vesisäiliön koko ja mopin vesivirran säätely antavat käyttäjälle mahdollisuuden optimoida moppaustoiminnon heidän tarpeidensa mukaan.

Navigointi ja Sovellus

Dreametech D9 Maxin älykäs navigointijärjestelmä perustuu edistykselliseen LIDAR-teknologiaan, joka mahdollistaa robottien esteiden välttelyn ja sujuvan liikkumisen eri huoneiden välillä. Se kykenee ylittämään pienet kynnykset ja esteet, mikä tekee siitä ihanteellisen laitteen monimutkaisillekin pohjapiirroksille.

D9 Max on ohjattavissa Xiaomi Mi Home- tai Dreamehome-sovelluksen kautta, joka tuo käyttäjille lisää mukavuutta ja hallintaa. Sovelluksen kautta käyttäjät voivat säätää imutehoa ja veden virtausta sekä aikatauluttaa siivouksen, mikä mahdollistaa siivouksen mukauttamisen erilaisiin tarpeisiin ja elämäntyyliin. Lisäksi sovellus tarjoaa reaaliaikaista palautetta robotin sijainnista ja suorituskyvystä, mikä lisää käyttäjien luottamusta laitteen toimintaan.

Akunkesto ja Lataus

Dreametech D9 Maxin 5200mAh akku on suunniteltu kestämään pitkiä siivoussessioita, tarjoten noin 150 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella. Tämä akunkesto varmistaa, että robotti pystyy siivoamaan suuria tiloja ilman keskeytyksiä, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon myös suurille kodeille tai monikerroksisille asunnoille.

Laite sisältää kompaktin lataustelakan, joka voidaan sijoittaa huomaamattomasti kalusteiden alle, säilyttäen kodin esteettisen ilmeen. Lisäksi telakan suunnittelu mahdollistaa helpon ja nopean latauksen, ja robotti pystyy itsenäisesti palaamaan telakkaan latautumaan, mikä vähentää käyttäjän vaivaa.

Hinta

Dreametech D9 Maxin hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin markkinoilla oleviin samanlaatuisiin robotti-imureihin. Sen usein tarjottavat alennukset tekevät siitä vieläkin houkuttelevamman vaihtoehdon hintatietoisille kuluttajille, jotka etsivät laadukasta, mutta kustannustehokasta siivousratkaisua.

Tämä hintapiste asettaa D9 Maxin houkuttelevaksi valinnaksi niille, jotka etsivät huipputeknologiaa sisältävää laitetta ilman että on valmis maksamaan huippuluokan premium-hintoja. Lisäksi laitteen monipuolisuus ja tehokkuus takaavat, että sijoitus on pitkällä tähtäimellä kannattava, mikä tekee siitä viisaan valinnan kuluttajille.

Tekniset tiedot*

 • Mitat 350 x 350 x 96,3 mm
 • Paino 3,67 kg
 • Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz
 • Nimellisteho 40 W
 • Akkukapasiteetti 5,200 mAh
 • Maksimikäyntiaika 210 min (hiljainen tila), 150 min (normaalitila)
 • Imuteho max 4000 Pa
 • Vesisäiliön tilavuus 235 ml
 • Äänitaso (min) 62.8dB(A)

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Dreametech D9 Max on saanut käyttäjiltä pääosin myönteistä palautetta, erityisesti sen vahvan imutehon ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. LIDAR-navigoinnin ansiosta robotti kulkee älykkäästi ja tehokkaasti, mikä varmistaa perusteellisen siivouksen. Vaikka moppaustoiminto ei ole markkinoiden tehokkain, se on osoittautunut hyödylliseksi kevyemmissä siivoustehtävissä. Käyttäjät ovat myös kiitelleet laitteen kykyä päivittää karttoja ja navigoida monikerroksisissa taloissa, mikä lisää sen käyttökelpoisuutta. Äänitaso on kohtuullinen, ja sovelluksen käyttäjäystävällisyys on tehnyt laitteen hallinnasta ja aikataulutuksesta vaivatonta. Vaikka alkuun oli joitakin teknisiä haasteita, ne on suurimmaksi osaksi ratkaistu ohjelmistopäivitysten myötä. Yhteenvetona Dreametech D9 Max on vankka valinta niille, jotka etsivät monipuolista, tehokasta ja kohtuuhintaista robotti-imuria ja moppia, joka soveltuu monenlaisiin kotitalouksiin.

Meidän mielipide

Dreametech D9 Max on todella varteenotettava vaihtoehto niille, jotka etsivät edullista, mutta samalla tehokasta robotti-imuria ja moppia. D9 Maxin suorituskyky imuroinnissa on todella vaikuttava, tehden siitä luotettavan työkalun päivittäiseen lika- ja pölynhallintaan. Tämän robotin monipuoliset ominaisuudet, kuten älykäs navigointi, joustava sovellusohjaus ja pitkä akunkesto, tekevät siitä käyttökelpoisen ja mukavan lisän mihin tahansa kotiin.

Vaikka D9 Maxin moppaustoiminto ei ehkä olekaan markkinoiden ehdotonta kärkeä, se täydentää kokonaisuutta sopivasti ja tarjoaa hyvän lisän kevyeen lattioiden pölyn pyyhkimiseen. Tämä ominaisuus tekee siitä erinomaisen valinnan etenkin niille, jotka arvostavat monitoimilaitteita ja haluavat yksinkertaistaa kodin siivousrutiinejaan. Hinta-laatusuhteen osalta Dreametech D9 Max on loistava valinta. Se tarjoaa monia ylellisiä ominaisuuksia, joita yleensä löytyy kalliimmista malleista, mutta pysyy silti kohtuuhintaisena.

Dreametech D9 Max on ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka etsivät tehokasta, monipuolista ja helppokäyttöistä robotti-imuria ja moppia kohtuulliseen hintaan. Sen kyky tarjota perusteellinen puhdistus sekä kuivana että märkänä tekee siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon modernin kotitalouden tarpeisiin. Olipa kotisi suuri tai pieni, D9 Max on suunniteltu helpottamaan elämääsi ja varmistamaan, että kotisi pysyy puhtaana ja viihtyisänä minimaalisella vaivannäöllä.

Dreame D9 Max Robotti-imuri

Arvosana: 4.4/5
4.4/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja