Robotti-imuri Nedis 1400Pa arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 11.1.2024

Nedis Robotti-imuri 1400Pa on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja pitämään kotisi puhtaana vaivattomasti. Tämä moppaava robotti-imuri on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hiljaista toimintaa ja tehokasta siivoustulosta.

Robotti-imuri Nedis 1400Pa

Arvosana: 4.2/5
4.2/5
 • Työaika jopa 90 min
 • Pudotus- ja törmäysanturit
 • Automaattinen lataus
 • Moppaustoiminto
 • Pölysäiliö 0,2L ja vesisäiliö 0,23L
 • Maksimi kynnyskorkeus: 15mm

Plussat

+ Moppaustoiminto
+ Automaattinen lataus
+ Pudotus- ja törmäysanturit
+ Kompakti ja tyylikäs muotoilu

Miinukset

Ei navigoi pohjapiirroksen mukaan
Saattaa jäädä jumiin esteiden väliin

Älykkyyttä Siivoukseen

Nedis 1400Pa on varustettu monilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erinomaisen apurin päivittäiseen siivoukseen. Sen älykäs navigointijärjestelmä varmistaa, että jokainen nurkka ja kolonen tulee puhdistetuksi, samalla kun sen kompakti muotoilu mahdollistaa pääsyn myös vaikeapääsyisille alueille.

Tyylikäs ja Käytännöllinen

Nedis 1400Pa on suunniteltu vastaamaan modernin kuluttajan tarpeita, ja sen tyylikäs musta ulkoasu sopii saumattomasti mihin tahansa sisustukseen. Tämä robotti-imuri on myös erittäin helppokäyttöinen, ja sen mukana tuleva kaukosäädin tekee arjestasi entistä vaivattomampaa. Lisäksi sen hiljainen toiminta mahdollistaa siivouksen myös yöaikaan ilman, että se häiritsee lepoasi. Nedis 1400Pa on todellinen arjen sankari, joka tuo puhtauden ja raikkauden kotiisi päivästä toiseen.

Tehokas ja Hiljainen

Imuteho 1400Pa takaa, että Nedis Robotti-imuri poistaa tehokkaasti pölyn, roskat ja karvat lattioilta. Sen maksimi melutaso on vain 13dB, mikä tekee siitä yhden markkinoiden hiljaisimmista malleista. Tämä matala robotti-imuri mahtuu helposti huonekalujen alle, ja sen työaika on jopa 90 minuuttia yhdellä latauksella. Kun akku alkaa huveta, robotti palaa automaattisesti latausasemaan. Latausaika on vain 4 tuntia, joten robotti on nopeasti valmis uuteen siivousurakkaan.

Käyttäjäystävällinen ja Energiatehokas

Imurin tehokkuus ja hiljainen toiminta ovat seurausta pitkäjänteisestä tuotekehityksestä, joka takaa sen suorituskyvyn myös vaativissa olosuhteissa. Sen suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjäystävällisyys ja helppokäyttöisyys, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan jokaiseen kotiin. Nedis 1400Pa on myös erittäin energiatehokas, mikä säästää sähkölaskussa pitkällä aikavälillä.

Lisäksi sen pitkä akunkesto ja nopea latausaika takaavat, että se on aina valmis pitämään kotisi puhtaana ja raikkaana. Tämä robotti-imuri on todellinen investointi puhtaampaan ja terveellisempään kotiin, ja sen käyttö vapauttaa sinulle aikaa muihin tärkeisiin asioihin.

Älykkäät Ominaisuudet

Nedis 1400Pa ei ole vain tehokas ja hiljainen, vaan se on myös varustettu älykkäillä antureilla, jotka estävät sen törmäämästä esteisiin tai putoamasta portaisiin. Sen älykäs navigointijärjestelmä ja anturit takaavat, että se pystyy liikkumaan vapaasti kotisi eri alueilla, ja sen moppaustoiminto varmistaa, että lattiasi pysyvät kiiltävinä ja puhtaina.

Turvallisuus ja Monipuolisuus

Nedis 1400Pa on varustettu pudotus- ja törmäysantureilla, jotka estävät sen putoamasta portaisiin ja törmäämästä esteisiin. Nämä älykkäät anturit tunnistavat esteet ja portaikot reaaliajassa, mikä mahdollistaa robotti-imurin turvallisen ja tehokkaan liikkumisen kotisi eri alueilla. Moppaustoiminto ja 0,2 litran pölynkeräyssäiliö tekevät siitä markkinoiden parhaan moppaavan robotti-imurin. Moppaustoiminto on erityisen hyödyllinen kovapintaisilla lattioilla, ja se poistaa tehokkaasti lian ja tahran jättäen lattiasi kiiltäviksi.

Pölysäiliön tilavuus on riittävä pitämään kotisi puhtaana useiden siivouskertojen ajan ennen tyhjennystä. Lisäksi 0,23 litran vesisäiliö mahdollistaa moppauksen myös kostealla, mikä on erinomainen ominaisuus niille, jotka haluavat perusteellisemman siivouksen. HEPA-suodatin varmistaa, että pienimmätkin hiukkaset ja allergeenit pysyvät säiliössä, mikä on erittäin tärkeää allergikoille ja lemmikkien omistajille.

Kestävä ja Helppokäyttöinen

Robotti-imurin hinta vastaa sen tarjoamaa arvoa, sillä sen monipuoliset toiminnot ja luotettava suorituskyky tekevät siitä erinomaisen investoinnin jokaiseen kotiin. Tämä laite on suunniteltu kestämään aikaa, ja sen huollettavuus on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta voit nauttia sen tuomasta mukavuudesta vuosien ajan.

Akun kapasiteetti on 2500mAh, mikä takaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella, ja sen maksimi kynnyskorkeus on 15mm, joten se pääsee helposti yli matalista kynnyksistä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kodeissa, joissa on eri korkeuksilla olevia lattiapintoja. Lisäksi sen helppo asennus ja käyttöönotto tekevät siitä käyttäjäystävällisen valinnan jokaiselle, riippumatta teknisestä osaamisesta.

Päivittäinen Siivous Vaivattomasti

Nedis 1400Pa robotti-imuri on suunniteltu tekemään siivouksesta helppoa ja vaivatonta. Sen älykkäät toiminnot ja tehokas suorituskyky tekevät siitä luotettavan valinnan jokapäiväiseen siivoukseen. Tämä moppaava robotti-imuri on erinomainen valinta niille, jotka haluavat pitää kotinsa puhtaana minimaalisella vaivalla. Sen intuitiivinen käyttöliittymä ja älykkäät toiminnot, kuten automaattinen lataus ja aikataulutettu siivous, tekevät siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

Voit aikatauluttaa siivouksen tapahtumaan silloin kun se sinulle parhaiten sopii, esimerkiksi kun olet töissä tai ulkona. Lisäksi Nedis 1400Pa on suunniteltu toimimaan hiljaisesti, joten voit rentoutua kotona ilman häiritsevää melua. Sen älykkäät toiminnot, kuten automaattinen lataus ja pölysäiliön täyttymisen ilmaisin, tekevät siitä erinomaisen valinnan kiireisille ihmisille, jotka arvostavat puhtautta ja mukavuutta. Nedis 1400Pa on todellinen arjen helpottaja, joka tuo puhtauden ja raikkauden kotiisi päivästä toiseen.

Tekniset tiedot*

 • Imuteho: 1400Pa
 • Työaika: 90 minuuttia
 • Latausaika: 4 tuntia
 • Pölynkeräyssäiliön tilavuus: 0,2 litraa
 • Vesisäiliön tilavuus: 0,23 litraa
 • Akun kapasiteetti: 2500mAh
 • Maksimi kynnyskorkeus: 15mm
 • Mitat: 17.5 cm x 30 cm; Paino: 2.5 kg
 • HEPA-suodatin: Kyllä
 • Moppaustoiminto: Kyllä
 • Automaattinen pölysäiliön tyhjennys
 • Akun tyyppi: Ladattava akku

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Nedis Robotti-imuri 1400Pa on herättänyt asiakkaiden keskuudessa monenlaisia mielipiteitä, mutta yleisesti ottaen laite on saanut positiivista palautetta erityisesti sen kyvystä helpottaa arjen siivousta. Asiakkaat ovat arvostaneet laitteen kykyä imuroida yli tunnin ajan yhdellä latauksella, mikä on osoitus sen akun kestävyydestä ja tehokkuudesta. Monet ovat myös huomauttaneet, kuinka robotti-imuri viihtyy parhaiten siellä missä ihmisetkin, ja imuroi mieluiten juuri sitä kohtaa missä satut seisomaan. Vaikka tämä voi olla huvittavaa, se osoittaa laitteen innokkuutta pitää ympäristö puhtaana.Vaikka jotkut asiakkaat ovat kokeneet haasteita robotti-imurin ohjelmoinnissa Wi-Fi:n kautta, ja maininneet laitteen joskus jumiutuvan mattoihin tai tuolien väliin, suurin osa on löytänyt ratkaisuja näihin pieniin ongelmiin, kuten mattojen siirtämisen sivuun siivouksen ajaksi. Monet ovat myös maininneet, että vaikka laite saattaa joskus kärsiä ”eroahdistuksesta” ja siirrellä kenkiä tai tavaroita, sen hyödyt voittavat nämä pienet haitat. Asiakkaat ovat erityisesti kiitelleet laitteen kykyä kerätä uskomattoman määrän pölyä lyhyessä ajassa, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen apuvälineen kotisiivouksessa.Hinta-laatusuhde on ollut monien asiakkaiden mielestä erinomainen, ja he ovat olleet tyytyväisiä siihen, kuinka laite on helpottanut heidän kiireistä arkeaan, erityisesti lapsi- ja lemmikkitalouksissa. Vaikka jotkut ovat toivoneet tarkempia kirjallisia ohjeita ja kokeneet sovelluksen käytön hankalaksi, kaukosäädin on tarjonnut helpon tavan hallita laitetta. Lisäksi varaosien saatavuus netissä on ollut plussaa, ja asiakkaat ovat arvostaneet mahdollisuutta hankkia varaluuttuja.Nedis Robotti-imuri 1400Pa on osoittautunut luotettavaksi ja tehokkaaksi apuvälineeksi päivittäisessä siivouksessa, ja vaikka sillä on joitakin parannettavia kohtia, sen hyvät puolet ovat selvästi voittaneet asiakkaiden sydämet.

Meidän mielipide

Nedis Robotti-imuri 1400Pa on käyttäjäystävällinen ja tehokas apuri kodin siivoukseen. Sen älykkäät toiminnot, kuten automaattinen lataus ja moppaustoiminto, tekevät arjen siivouksesta vaivatonta. Vaikka laite saattaa joskus jäädä jumiin tietyissä tilanteissa, sen hyödyt, kuten hiljainen toiminta ja vahva imuteho, peittoavat pienet haasteet. Nedis Robotti-imuri on hintansa arvoinen investointi jokaiseen moderniin kotiin, tarjoten puhtaamman ja mukavamman ympäristön vaivattomasti.

Robotti-imuri Nedis 1400Pa

Arvosana: 4.2/5
4.2/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja