Siemens iQ500 Integroitava Astianpesukone 60 cm arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 28.12.2023

Koti on paikka, jossa arjen pienet mukavuudet tekevät suuren eron. Siemens iQ500 integroitava astianpesukone 60 cm (malli SN65ZX48CE) on juuri sellainen laite, joka tuo keittiöön sekä tehokkuutta että tyylikästä muotoilua. Astianpesukoneen tehtävä ei ole vain puhdistaa astioita, vaan myös säästää arvokasta aikaamme ja parantaa asumismukavuuttamme. Tässä arvostelussa käyn läpi, miksi Siemens iQ500 on erinomainen valinta moderniin kotiin.

Siemens iQ500 Integroitava Astianpesukone 60 cm

Arvosana: 4.7/5
4.7/5
 • Hiljainen toiminta
 • 14 astiaston kapasiteetti
 • Monipuoliset pesuohjelmat
 • Täysin integroitava
 • Energiatehokas kuivausjärjestelmä

Plussat

+ Home Connect -älyohjaus
+ Pesuajan heijastus lattiaan
+ Tehokas Zeolith-kuivausjärjestelmä
+ Käyttäjäystävällinen

Miinukset

Veden kovuusasetusten muuttaminen voi olla hankalaa
Eco-ohjelma kestää pitkään

Suunnittelu ja Asennus

Tämä 60 cm leveä täysin integroitava astianpesukone on suunniteltu sulautumaan saumattomasti keittiösi kaapistoon, luoden yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen. Sen moderni muotoilu ei ainoastaan paranna keittiön visuaalista ilmettä, vaan myös tekee laitteesta käytännössä huomaamattoman. Asennusprosessi vaatii hieman huolellisuutta, mutta on toteutettavissa itse perustyökaluilla, mikä tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun ammattiasentajan palkkaamisen sijaan.

Vaikka tässä mallissa ei ole varioHinge-joustosaranaa, säädettävä sokkeli ja kalustepeitteinen asennustapa tekevät asennuksesta joustavampaa ja helpompaa. Tämän seurauksena astianpesukoneen integroiminen keittiöön on sujuvaa ja antaa lopputuloksena siistin ja ammattimaisen ilmeen.

Äänetön Tehokkuus

Siemens iQ500 loistaa erityisesti hiljaisuudellaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan avokeittiöihin tai pieniin asuntoihin, joissa jokainen ylimääräinen ääni on häiritsevää. 42 dB(A) äänitasolla se on niin hiljainen, että voit helposti käyttää sitä myös yöaikaan häiritsemättä perheesi unta. Tämä ominaisuus on erityisen arvostettu tiheästi asutuilla alueilla, joissa naapurit ovat lähellä.

Lisäksi Home Connect -etäkäynnistyksen ansiosta voit hallita pesuohjelmia älypuhelimellasi, mikä lisää käyttömukavuutta. Voit siis käynnistää pesuohjelman ollessasi toisessa huoneessa tai jopa kodin ulkopuolella, mikä tuo arkeen uudenlaista joustavuutta.

Pesuohjelmat ja Toiminnot

Siemens iQ500 tarjoaa 8 erilaista pesuohjelmaa, jotka on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja tehokkuutta eri astiatyypeille ja likaisuustasoille. Käyttäjä voi valita ohjelman, joka sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa, olipa kyseessä sitten hellävarainen lasien pesu tai intensiivinen puhdistus vaikeasti likaantuneille astioille.

Glass Zone, joka on erityisesti suunniteltu herkille laseille, sekä Intensive Zone vaikeasti puhdistettaville astioille, kuten padoille ja kattiloille, ovat erinomaisia esimerkkejä tästä monipuolisuudesta. Zeolith-kuivausjärjestelmä on myös huomionarvoinen innovaatio, joka varmistaa, että astiat kuivuvat nopeasti ja tehokkaasti, jättäen ne kirkkaiksi ja pilkuttomiksi. Tämä edistyksellinen teknologia säästää energiaa ja aikaa, tehostaen arjen askareita.

Käyttömukavuus ja Tilavuus

Astianpesukoneen sisätila on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Kolmas koritaso aterimille ja pienille kupeille, säädettävä yläkori ja sujuvasti liukuvat LowFriction-pyörät tekevät astianpesukoneen täyttämisestä ja tyhjentämisestä vaivatonta. Tämä tehostaa keittiön toimivuutta ja säästää arvokasta aikaa, etenkin kiireisinä arkipäivinä.

14 astiaston kapasiteetti on riittävä suuremmillekin perheille tai juhlien jälkeiseen siivoukseen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin suurille perheille kuin usein kotonaan juhlia järjestäville. Lisäksi astianpesukoneen joustava sisätila mahdollistaa suurten astioiden ja pannujen pesemisen helposti, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen valinnan jokaiseen kotiin.

Tekniset tiedot*

 • Energialuokka: C
 • Energiankulutus: 59 kWh / 100 pesua
 • Täyttömäärä: 14 astiastoa
 • Äänitaso: 42 dB
 • Pesuohjelmat: 7 ohjelmaa
 • Erikoistoiminnot: Home Connect etäkäynnistys, Shine & Dry, intensiveZone, varioSpeed Plus
 • Suosikkiohjelma: Suoravalintapainike
 • Machine Care: Astianpesukoneen puhdistusohjelma
 • Käynnistysajastin: 1-24 h
 • InfoLight: timeLight, jäljellä oleva pesuaika ja -vaihe heijastuvat lattiaan
 • Mitat: K x L x S (mm): 815-875 x 448 x 550
 • Paino: 46 kg

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Siemens iQ500 astianpesukoneen käyttäjäpalautteet heijastavat laitteen monipuolisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Tämä malli on saanut kiitosta erityisesti hiljaisuudestaan, mikä on korostunut erityisesti perheellisillä käyttäjillä, jotka arvostavat rauhallista kotiympäristöä. Pesukoneen kyky käsitellä erilaisia astioita hellävaraisesti mutta tehokkaasti, kuten herkkiä laseja tai likaisia pannuja, on ollut erityisen tärkeää käyttäjille. Monet ovat myös kiinnittäneet huomiota koneen älykkäisiin ominaisuuksiin, kuten Home Connect -etäohjaukseen, joka mahdollistaa laitteen hallinnan missä tahansa kotoa käsin. Asiakkaat ovat arvostaneet Siemens iQ500:n tyylikästä muotoilua ja sen sulautumista keittiön sisustukseen. Koneen sisäinen valaistus on mainittu usein, sillä se ei ainoastaan lisää käyttömukavuutta vaan tuo myös lisäarvoa koneen ulkonäölle. Erityisesti perheet, joilla on pieniä lapsia, ovat kiittäneet koneen tilavuutta ja monipuolisia pesuohjelmia, jotka sopeutuvat arjen eri tarpeisiin. Vaikka jotkut käyttäjät ovat maininneet asennuksen olleen hieman haastavaa, erityisesti eri maiden vesikovuusstandardien vuoksi, tämä on ollut yleisesti ottaen pieni haitta suhteessa koneen muihin etuihin. Käyttäjien kokemukset korostavat Siemens iQ500:n tehokkuutta ja hiljaisuutta. Monet ovat kertoneet, että kone puhdistaa ja kuivaa astiat erinomaisesti, jättäen ne kirkkaiksi ja täysin kuiviksi, myös muoviastiat mukaan lukien. Koneen hiljaisuus on ollut merkittävä tekijä käyttömukavuudessa, etenkin niille, jotka käyttävät konetta päivittäin. Tämä ominaisuus on tehnyt laitteesta suosikin perheissä ja pienissä asunnoissa, missä jokainen ylimääräinen ääni voi olla häiritsevä. Yhteenvetona voidaan todeta, että Siemens iQ500 integroitava astianpesukone on saanut kiitosta niin muotoilunsa, käyttömukavuutensa kuin tehokkuutensakin ansiosta. Vaikka asennus voi tuottaa joissakin tapauksissa haasteita, koneen käyttökokemus on pääosin erinomainen. Asiakaspalautteet heijastavat tyytyväisyyttä Siemens iQ500:n hiljaisuuteen, monipuolisiin pesuohjelmiin ja älykkäisiin toimintoihin, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin kotitalouksiin.

Meidän mielipide

Kun pohdimme Siemens iQ500 integroitavan astianpesukoneen arvoa kodissa, emme voi olla vaikuttumatta sen monipuolisista ominaisuuksista. Tämä kone ei ole vain työkalu astioiden puhdistamiseen; se on modernin kodin keskeinen elementti, joka tuo arkeen sujuvuutta ja esteettistä nautintoa. Sen hiljaisuus on enemmän kuin pelkkä tekninen yksityiskohta – se on elämänlaadun parannus, joka mahdollistaa rauhalliset ateriat ja keskustelut ilman taustalla hurisevaa melua.

Tehokkuuden osalta iQ500 todella loistaa. Sen kyky käsitellä erilaisia astioita ja likaisuustasoja vaivattomasti on vakuuttavaa. Jokainen ohjelma ja toiminto on suunniteltu helpottamaan elämää, olipa kyseessä sitten herkkien lasien pesu tai perusteellinen puhdistus vaikeasti puhdistettaville keittiövälineille. Tämä joustavuus tekee koneesta ihanteellisen valinnan monenlaisiin talouksiin, riippumatta siitä, onko kotona pieniä lapsia, suuria perhejuhlia tai kaikkea siltä väliltä.

Loppujen lopuksi Siemens iQ500 on paljon enemmän kuin vain astianpesukone. Se on kumppani kodin arjessa, joka tekee päivittäisistä rutiineista nautinnollisempia ja tehokkaampia. Sen monipuoliset toiminnot ja modernit ominaisuudet tekevät elämästä mukavampaa, ja sen tyylikäs muotoilu sopii saumattomasti jokaiseen moderniin keittiöön. Tämä kone ei ole vain investointi puhtauteen – se on investointi elämänlaatuun.

Siemens iQ500 Integroitava Astianpesukone 60 cm

Arvosana: 4.7/5
4.7/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja