Tineco PWR Hero 11 Varsi-Imuri – Tehokas ja Kätevä Puhdistusratkaisu

Viimeksi päivitetty: 24.11.2023

Tineco PWR Hero 11 Varsi-Imuri

Käyttäjien arvosana 4,1/5
4.1/5
 • Hyvä imuteho ja kolme tehotilaa
 • Erinomainen suodatusjärjestelmä
 • Kevyt rakenne
 • Kolme eri suulaketta

Puolesta

Kevyt muotoilu
Erinomainen suorituskyky paljailla lattioilla
Helppo ylläpitää
Alhaiset jatkuvat kustannukset

Vastaan

Akun kesto voisi olla parempi
Lattiasuulake voi olla hankala ahtaissa paikoissa

Tineco PWR Hero 11 on kevyt ja langaton varsi-imuri, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä edulliseen hintaan. Lisäksi sen kätevyys takaa mukavan puhdistuskokemuksen. Edistyksellisen akkuteknologian ja suuren pölysäiliön ansiosta voit siivota keskeytyksettä pidempään.

Tässä arvostelussa tutustumme Tineco PWR Hero 11:n tärkeimpiin ominaisuuksiin ja etuihin sekä selvitämme, miksi se erottuu markkinoilla.

Tehokas imu ja kolme tehotilaa

Tineco PWR Hero 11:n sydämenä on 450 W:n korkeatehoinen pyörremyrskytekniikalla toimiva moottori. Tämä harjaton moottori tarjoaa hiljaista, mutta voimakasta imutehoa sekä matoille että koville lattioille.

Maksimiteholla se tuottaa jopa 120 W:n imutehon, mikä on viisi kertaa tehokkaampi kuin tavallisilla tasavirtamoottorilla varustetut imurit. Pikasiivouksia varten hellävarainen tila tarjoaa nopean puhdistustehon, kun taas päivittäinen tila sopii arkipäivän siivoukseen mattojen, kovien lattioiden, laattojen ja muiden pintojen osalta.

Nelivaiheinen suodatusjärjestelmä

Tineco PWR Hero 11:ssä on nelivaiheinen tiivisteellinen HEPA-suodatusjärjestelmä, takaa tehokkaan ja perusteellisen puhdistuksen. Esisuodatin kerää hienojakoisen pölyn, verkkoerotin kerää mm hiukset ja roskat, pyörremyrskyjärjestelmä erottaa suuret hiukkaset ja HEPA-suodatin pyydystää 99 prosenttia jopa 0,3 mikronin kokoisista pölyhiukkasista. Näin varmistetaan ilman suodatus raikkaana takaisin huoneistoon ilman allergisoivien hienojakoisten pölyhiukkasten vuotoa.

Pitkä käyttöaika yhdellä latauksella

Tineco PWR Hero 11 tarjoaa vaikuttavan jopa 40 minuutin käyttöajan suuremman akun ja säädettävien tehotilojen ansiosta. Tämä tekee siitä sopivan suurten puhdistustehtävien suorittamiseen keskeytyksettä.

Lisäksi langattomuus ja keveys tekevät tästä imurista vaivattoman käyttää portaissa, sohvilla, kaapeissa ja muilla vaikeasti saavutettavissa olevilla alueilla. Sitä voi jopa muuntaa käteväksi käsikäyttöiseksi imuriksi lattioiden, pöytien, sänkyjen, hyllyjen ja muiden pintojen puhdistamiseen.

Suuri pölysäiliö ja tyhjennys yhdellä kosketuksella

Tineco PWR Hero 11:ssä on tilava 0,6 litran pölysäiliö, joka mahdollistaa suurempien tilojen puhdistuksen kerralla. Yhdellä kosketuksella toimiva tyhjennysominaisuus tekee kerätyn lian hävittämisestä kätevää ja hygieenistä. Hyvästit usein tapahtuvalle tyhjentämiselle siivouksen aikana ja tervetuloa sujuvampi puhdistuskokemukseen.

Kätevä lataus ja säilytys

Tineco PWR Hero 11:n mukana tulee seinäteline, joka toimii sekä latausasemana että säilytysratkaisuna. Tämä teline pitää imurin ja sen tarvikkeet järjestettyinä ja helposti saatavilla, säästäen samalla tilaa kotona.

LED-monitoimiharja, 2-in-1 pölyharja, hiustenpuhdistustyökalu, raaputustyökalu ja esisuodattimen puhdistustyökalu sisältyvät pakettiin, joten sinulla on kaikki tarvittava imurin huoltoon hyvän suorituskyvyn säilyttämiseksi.

Tekniset tiedot

 • Käyttöaika: 40 min (pienimmällä imuteholla)
 • Akun jännite: 21,6 V
 • Akun kapasiteetti: 2 500 mAh
 • Nimellistuloteho: 450 W
 • Imuteho: 120 W (ulostuloteho)
 • Moottori: Hiiliharjaton
 • Pölysäiliö: 0,6 litraa
 • Suodatin: HEPA-suodatin
 • Takuu: 2 vuotta

Tineco PWR Hero 11 Varsi-Imuri

Käyttäjien arvosana 4,1/5
4.1/5

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa