Vileda Steam Höyrymoppi: Nopeaa ja tehokasta lattioiden puhdistusta

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Vileda Steam höyrymoppi

4.5/5

Kun haluat tehokkaan ja kätevän tavan saada lattiat kiiltämään, Vileda Steam höyrymoppi on loistava valinta. Tämä innovatiivinen lattianpuhdistusväline lämpenee nopeasti ja käyttää kuumaa höyryä poistaakseen tahrat, lian ja rasvan kaikilta kovilta lattiapinnoilta. Lisäksi se on monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää myös matoilla.

Hyvät puolet:
 • Helppo ottaa käyttöön ja siitä on helppo oppia käyttämään.
 • Höyrymoppi tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin.
 • Kompakti koko tekee siitä helposti säilytettävän pienessä tilassa.
 • Lämpenee nopeasti vain 15 sekunnissa ja sen suuri 400 ml:n vesisäiliö mahdollistaa pitkän käyttöajan ennen seuraavaa täyttöä.
 • Höyrymoppi poistaa tehokkaasti tahrat, lian ja rasvan eri lattiapinnoilta.
 • Moppi on helppo liikuttaa ja ohjata lattialla sen kätevän muotoilun ansiosta.
 • Höyrymoppi tarjoaa monipuolisuutta puhdistamalla myös matot ja tekstiilipinnat tehokkaasti.
Huonot puolet:
 • Mopin päällinen saattaa joskus liikkua.
 • Joissain tapauksissa höyrytehon säätö voi olla riittämätön vaikeille tahroille.
 • Johdon pituuden vuoksi pistorasiaa saattaa joutua vaihtaa useammin isompaa lattia-alaa siivotessa.

Tuhoaa 99,9 % bakteereista

Vileda Steam höyrymoppi on erinomainen valinta niille, jotka haluavat luoda turvallisen ja hygieenisen ympäristön kotiinsa. Tämä höyrymoppi tuhoaa tehokkaasti 99,9 % lattioilla olevista bakteereista, voit siis huoletta antaa lastesi leikkiä lattialla!

Ylettyy hyvin myös nurkkiin

Vileda Steam -höyrymoppi tekee nurkkien puhdistamisesta vaivatonta. Sen kolmionmuotoinen höyrysuutin pääsee helposti vaikeasti tavoitettaviin nurkkiin ja koloihin. Voit siis jättää hyvästit pölylle ja lian kertymiselle nurkkiin. Mopin käytännöllinen muotoilu tekee siitä myös yleisesti ketterän ja helpon liikutella kaikilla lattiapinnoilla.

Vaihtelevat höyryasetukset

Vileda Steam höyrymoppi tarjoaa erilaisia höyryasetuksia, jotka tekevät siitä monipuolisen ja soveltuvan kaikille lattioille. Voit säätää höyrytehoa tarpeesi mukaan minimistä maksimiin. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen herkillä pinnoilla, kuten puulattioilla, joiden puhdistuksessa tarvitaan hellävaraista lähestymistapaa.

Siivousta ilman ylimääräisiä taukoja

Vileda Steam höyrymoppi tarjoaa useita etuja perinteisiin lattiapuhdistusmenetelmiin verrattuna. Sen avulla voit unohtaa kemikaalit ja haitalliset pesuaineet, sillä sen puhdistusteho perustuu mikrokuituliinaan ja kuumaan höyryyn. 

Voit puhdistaa jopa 120 m² yhdellä täydellä vesisäiliöllä (400 ml), mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen päivittäiseen siivoukseen. Sen käyttömukavuutta lisää 6 metrin pituinen johto, joka antaa sinulle vapauden siivota vaivattomasti isompikin lattia-ala kerralla.

Lisätietoja

Pyörivä pää: Höyrymoppi on varustettu pyörivällä päällä, joka helpottaa huonekalujen ympärillä ja niiden alla puhdistamista. Sen kolmionmuotoinen muotoilu takaa tehokkaan puhdistuksen myös vaikeasti tavoitettavissa olevissa nurkissa.

Paketissa 2 mikrokuitupehmustetta: Höyrymopin mukana tulee kaksi 60 asteessa pestävää mikrokuituliinaa, jotka poistavat rasvatahrat ja lian tehokkaasti.

Lattiat: Sopii kaikille lattioille, mukaan lukien puu-, laatta- ja laminaattilattiat sekä matot.

Mattojen puhdistus: Höyrymopissa on kiinnitettävä mattojen puhdistusosa, joka helpottaa myös mattojen höyrypuhdistamista.

Ominaisuudet

Nopea 15 sekunnin käynnistys: Höyrymoppi lämpenee vain 15 sekunnissa, joten voit aloittaa puhdistuksen välittömästi.

Pitkä johto: Käytännöllisen 6-metrisen johdon ansiosta isommankin huoneen puhdistaminen on helppoa ilman pistokkeen siirtämistä.

Vesisäiliö: 400 ml:n vesisäiliö mahdollistaa lattioiden puhdistuksen jopa 28 minuutin ajan. Pienen vesikannun ansiosta säiliön täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Kolmionmuotoinen pyörivä pää: Kolmionmuotoinen hyvin liikkuva pää tekee höyrymopista erittäin tehokkaan puhdistusvälineen. Sen avulla pääset helposti pienimpiin nurkkiin ja koloihin.

Tekniset tiedot

 • Lämmitysaika: 15 sekuntia
 • Johdon pituus: 6 metriä
 • Vesisäiliön koko: 400 ml
 • Korkeus: 126 cm
 • Paino: 2,3 kg

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa