Iloa siisteyden ystävälle: 5 edullista lahjaideaa siivousharrastajan iloksi

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Siivousintoiselle ystävälle lahjan valinta on helppoa, sillä hänelle tärkeintä on, että lahja on käytännöllinen ja auttaa pitämään kodin siistinä. Olemme keränneet alle viisi edullista ja innostavaa lahjaideaa siivousintoilijalle.

Swiffer Starter Kit 

  • Edullinen, nopea ja helppo käyttää
  • Soveltuu hyvin eläintalouksiin
  • Mopissa on 360° kääntyvä pää

Swiffer Starter Kit on erinomainen lahja siivousintoilijalle, joka rakastaa pyyhkimistä ja siistejä lattioita. Paketti sopii myös erinomaisesti esimerkiksi omilleen muuttavalle nuorelle. Tämä aloituspakkaus sisältää Swiffer-lattianpyyhkimen ja pyyhkeitä, joiden avulla voi pyyhkiä lattiat nopeasti ja helposti.

aQualine mikrokuituliinat, 5 kpl

  • Edullinen ja monipuolinen setti
  • Merkityt mikrokuituliinat eri siivouskohteisiin
  • Pirteät värit ja laadukkaat liinat

Mikrokuituliinat ovat erinomainen tapa pitää kodin pinnat puhtaina ja kiiltävinä. Mikrokuituliina-setti on hyvä lahjaidea siivousintoilijalle, joka haluaa välttää kemikaaleja ja käyttää ympäristöystävällisiä puhdistusmenetelmiä. 

Scrub mommy ja daddy

  • Monikäyttöinen, rakenne muuttuu veden lämpötilan mukaan
  • Erittäin pitkäikäinen
  • Puhdistus astianpesukoneessa tai mikroaaltouunissa
  • Istuu täydellisesti käteen

Scrub Daddy ja Scrub Mommy ovat kodin uusia suosikkeja! Niillä voi uhdistaa myös lähes kaiken lasista ruostumattomaan teräkseen. Se imee 6 kertaa enemmän nestettä ja tuottaa 60 % enemmän vaahtoa kuin perinteiset puhdistussienet.

Scrub daddyn karhea puoli sopii esimerkiksi kattiloiden, paistinpannujen ja lieden puhdistamiseen. Scrub Mommy:n pehmeämpi puoli sopii erityisesti aterimien, lasien ja maljakoiden puhdistamiseen.

Kylmä vesi karheuttaa sienen jolloin sillä voi puhdistaa tehokkaampaa hankausta vaativia kovia pintoja ja jopa juureksia. Lämmin vesi jättää sienen pehmeäksi jolloin se sopii paremmin herkästi naarmuuntuville siivouskohteille.

Pölyhuiska

Sinin pölymiekka

SINI Pölymiekka on erinomainen taipuisa mikrokuituinen pölynpuhdistaja, jolla voit puhdistaa kodin hankalasti tavoitettavat paikat, kuten patterien ja kodinkoneiden välit, ilmanvaihtoventtiilit, sälekaihtimet ja kaappien päälliset. Miekkarunko ja mikrokuitupäällinen tulevat pakkauksessa. 

Voit muotoilla Pölymiekan pyyhittävän kohteen muodon mukaan, ja sen voi liittää SINI-välinevarsiin korkealla olevien kohteiden siivoamiseksi. Päällisen voi pudistaa ulkona tai imuroida, se voidaan myös pestä 60 asteessa. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Heti tahranpoistoaine ja pyykkietikka

HETI Tahranpoisto 2in1 on erittäin tehokas ja monikäyttöinen tahranpoistospray, joka sopii kaikille tekstiileille. Ainutlaatuinen kaksiteho poistaa tehokkaasti kaikki tahrat tekstiileistä ja toimii todella hyvin erittäin likaisille vaatteille. Tuote toimii hyvin esikäsittelynä vaikeille tahroille ennen konepesua. 

Lisäksi sitä voidaan käyttää mattojen ja sohvien tahranpoistoon. Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kevyesti pinta puhtaaksi käyttämällä siivouspyyhettä tai sientä. Tuote on 100% biohajoava ja vegaaninen.

HETI-pyykkietikka on käyttövalmis tuote, joka korvaa perinteisen huuhteluaineen. Se sisältää kotimaista Rajamäen väkiviinaetikkaa, joka poistaa vaatteista tunkkaisia hajuja, kirkastaa värejä ja suojaa vaatekuituja. Pyykkietikka auttaa myös puhdistamaan pesukonetta pyykkäyksen yhteydessä.

Pyykkietikka sopii kaikille materiaaleille, myös silkille, villalle ja urheiluvaatteille. Tuote on 100% biohajoava ja vegaaninen. Käyttö on helppoa; lisää pyykkietikkaa vain muutama korkillinen pesukoneen huuhteluainesäiliöön. 

Toivomme, että nämä lahjavinkit auttavat sinua löytämään sopivan lahjan siivousintoiselle ystävällesi! Näiden joukosta voit valita käytännöllisen lahjan, joka auttaa pitämään kodin puhtaana ja siistinä. Esittelimme 5 edullista lahjaideaa, jotka sopivat hyvin jokaiseen kotiin. Valitse siis jokin näistä käytännöllisistä lahjaideoista ja ilahduta ystävääsi!

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa