Kodin siivousavun huippuluokkaa: iRobot Roomba i7 robotti-imuri 

Viimeksi päivitetty: 16.8.2023

iRobot Roomba i7 robotti-imuri

4.5/5

Huippuluokan robotti-imuri, joka tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia ja älykkäitä siivousominaisuuksia. Imuri on erinomainen valinta niille, jotka etsivät korkealaatuista ja älykästä robotti-imuria, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden.

Plussat

 • Tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ääniohjauksen ja kohdennetun siivouksen
 • Huonekohtainen siivous Imprint™ Smart Mapping -teknologian avulla
 • Hyvä imuteho ja monipintaiset kumiharjat, jotka soveltuvat eri lattiapinnoille
 • Imuroi noin 160 neliöä yhdellä latauksella
 • Ylittää max 2cm korkuiset kynnykset

  Miinukset

  • Clean Base™-pölysäiliö myydään erikseen
  • Lisäksi robotti-imuri voi olla meluisa joillekin käyttäjille, noin 60dB
  • Imurissa ei ole moppaus-toimintoa lattioiden pesuun

  IRobot Roomba i7 voitti Tekniikan Maailman testin alkuvuodesta 2021 keskihintaluokan robotti-imureissa. Robotin luotettavuus, haastavien tehtävien suorittaminen ja mobiilisovellus saivat kiitosta.

  iRobotin käyttömukavuus

  Roomba i7:ssä on kaksi monipintaista kumiharjaa, jotka pyörivät nopeasti ja keräävät tehokkaasti pölyä, hiuksia ja muita roskia lattioilta. Sen 10-kertainen imuteho varmistaa, että kaikki roskat kerätään tehokkaasti talteen. Tämä tarkoittaa, että Roomba i7 on erittäin tehokas keräämään pölyä ja roskia jopa alueilla joissa kuljetaan paljon, kuten keittiöissä ja olohuoneissa.

  Smart Mapping -teknologialla hyvä asunnon kartoitus

  Roomba i7 on varustettu Imprint Smart Mapping -teknologialla, jonka avulla se oppii tuntemaan, kartoittamaan ja mukautumaan jokaiseen huoneeseen. Tämä tarkoittaa, että Roomba i7 tietää tarkalleen, missä se on jo käynyt ja missä se tarvitsee vielä siivota. 

  Imurin ohjaus puhelimella

  Tämä ominaisuus helpottaa huomattavasti siivouksen suunnittelua, ja käyttäjä voi hallita sitä iRobot HOME -sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla robotti-imuri on myös aina käytettävissä silloin kun sitä tarvitaan, ja se voidaan ohjata siivoamaan tiettyjä huoneita tai alueita halutun aikataulun mukaisesti.

  Älykäs siivous pintamateriaalien mukaan

  Roomba i7 osaa myös erottaa erilaiset lattiat, kuten parketin, matot ja laatoitukset, ja mukauttaa siivouksen tarpeen mukaan. Sen älykäs navigointijärjestelmä mahdollistaa imurin liikkumisen sujuvasti huoneessa, ja se navigoi itsenäisesti huonekalujen, mattojen ja muiden esteiden ympärillä. 

  Pölysäiliö ja suodatin

  Roomba i7 on myös yhteensopiva ulkoisen iRobot Clean Base -pölysäiliön kanssa, joka kerää ja säilyttää kaiken pölyn ja roskat. Tämä tarkoittaa, että käyttäjän ei tarvitse huolehtia pölysäiliön tyhjentämisestä kovin usein, ja se on erittäin kätevä ominaisuus, joka säästää aikaa ja vaivaa. Säiliö myydään erikseen.

  Roomba i7:n suodatin on myös erittäin tehokas, sillä se poistaa jopa 99% allergeeneista ja pölyhiukkasista. Tämä tarkoittaa, että Roomba i7 sopii erityisesti allergikoille ja astmaatikoille, jotka tarvitsevat hyvin puhdasta sisäilmaa.

  Automaattinen lataus ja siivouksen jatkaminen

  Roomba i7:llä on myös erittäin kätevä ”jatka siivoamista” -toiminto. Jos Roomba i7 tarvitsee latautua kesken siivouksen, se palaa automaattisesti tukiasemalleen latautumaan, ja jatkaa sitten siivoamista siitä, mihin se jäi, kun se on täyteen ladattu.

  iRobot Roombai7 toiminnot

  Imurin toiminnot

  Roomba® i7 -robotti-imuri on monipuolinen kodin siivousapuri, joka tarjoaa useita ominaisuuksia ja toimintoja helpottamaan kodin siivousta. 

    • Ääniohjattava: Yhteensopiva Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa, ja käyttää ääniohjauksen kielenä englantia, tanskaa, ruotsia ja norjaa

    • IFTTT-yhteensopiva ja käyttää ohjelmointikielenä tanskaa, norjaa, ruotsia, englantia ja suomea

    • Roomba® i7:ssä on yksilöllisiä ja vuodenaikoihin perustuvia ehdotuksia, suunnitelma-toiminto, kohdennettu siivous, kielletty alue ja ohjaa huoneeseen-toiminnot sekä siivoa esineiden mukaan -toiminto

    • Imuri käyttää Imprint -älykartoitusta ja -linkkiteknologiaa sekä navigaatiotyyppinä VSLAM

    • Siivouskartta-raportti on saatavilla, ja se tukee näkymättömiä/virtuaalisia esteitä ja porrassensoria

    • Roomba® i7:ssä on myös eri pinnoille sopiva kumiharjapari ja sensorit lian rekisteröintiä varten

    • Imuri on suunniteltu kymmeneen kerrokseen, ja se tarjoaa lataa ja jatka -toiminnon

    • Sisäisen pölysäiliön kapasiteetti 0,389 litraa. Imurin korkeus 92 mm, leveys 350 mm ja syvyys 350 mm

   Pakkauksen sisältö

   Laatikon sisältöön kuuluu Roomba® i7 -robotti-imuri, Home Base® -latausasema, virtajohto, kaksitoiminen Virtual Wall® -este, vaihtosuodatin ja ylimääräinen reunanpuhdistusharja. Kaiken kaikkiaan Roomba® i7 -robotti-imuri tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka helpottavat ja tehostavat kodin siivousta.

   Käyttäjien arvostelut

   iRobot Roomba i7 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät älykästä ja tehokasta robotti-imuria. Sen navigointijärjestelmä, Imprint Smart Mapping -teknologia, 3-vaiheinen siivousjärjestelmä ja käyttäjän valittavissa olevat ohjausmahdollisuudet tekevät Roomba i7:sta erittäin käyttäjäystävällisen robotti-imurin.

   Useiden sivustojen arvosteluissa imurin keskiarvosana on 4,5 tähteä. Alla muutamia käyttäjien antamia arvosteluja:

    

   Janne
   Read More
   Olen todella tyytyväinen tähän malliin. Meillä oli yksi alkuperäisistä malleista vuodelta 2013/14 ja se toimi ok / hyvin. Tämä uusi (i7) on kuitenkin huomattavasti parempi. Se on kytketty WiFiin ja sillä on älykäs karttaominaisuus, joka luo melko yksityiskohtaisen kartan talostamme. Se toimii hyvin puulattioilla ja ohuella matolla. Pölysäiliö on helppo ottaa pois ja laittaa takaisin. Sovellus ilmoittaa, kun tehtävä on suoritettu tai jos laitteessa on ongelmia. Voit myös määrittää sen siivoamaan automaattisesti. Laitteen melutaso ei ole kovin häiritsevä.
   Raimo
   Read More
   Kun se on saanut kartan asunosta luotua, se toimii hyvin, mutta siinä on joitain ongelmia. Ensinnäkin, kesti useita käyttökertoja, jotta kartoitus saatiin oikein. Jos siirrät huonekaluja usein, uudelleenkartoitus on vaivalloista. Toiseksi, laite kuluttaa akkua melko nopeasti, eikä se pysty suorittamaan melko pientä taloamme yhdellä ajolla. Kolmanneksi, pölysäiliö on hyvin pieni. Sitä on tyhjennettävä usein, ja laitteen sisäpuhdistus on hankalaa.
   Jenni
   Read More
   Se on hieman meluisa. Se jättää taipuisia kissan karvoja maton reunoille. Imuroin ne rikkaimurilla. Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tyytyväinen sen suorituskykyyn. Mikään tuote ei voi olla täydellinen.
   Minna
   Read More
   Wow, tämä on huippu! Tämä on meidän kolmas Roomba. Meillä on ollut 300-sarja, 600-sarja ja nyt i7. i7 on selvästi edellisiä monin tavoin parempi. Emme ostaneet tornia, joka mahdollistaa i7:n tyhjentämisen itsestään, koska ajattelimme, että sen yhteydessä tarvittavat suodattimet olivat liian kalliita perustelemaan kustannuksia. i7:n pölysäiliön koko tai sen tyhjentäminen ei ole ollut meille ongelma.
   Previous
   Next

   Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

   Jaa Facebookissa
   Jaa Twitterissä
   Jaa Linkedinissä
   Jaa Whatsapissa