Bosch Astianpesukone Pöytämalli SKS62E32EU arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 29.12.2023

Bosch SKS62E32EU on pienikokoinen pöytämallinen astianpesukone, joka on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin ja yhden tai kahden hengen talouksiin. Sen kompakti rakenne ei uhraa pesutehoa, vaan laite pesee ja kuivaa tehokkaasti, tarjoten suuren astianpesukoneen hyödyt pienessä koossa. Tämä malli on ihanteellinen ratkaisu kaupunkiasunnoissa ja pienissä keittiöissä, joissa lattiatilaa on rajallisesti. Lisäksi laitteen hiljainen toiminta varmistaa, että se ei häiritse päivittäisiä askareita eikä keskeytä kodin rauhaa.

Bosch Astianpesukone Pöytämalli SKS62E32EU

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
 • Kompakti koko, sopii pieniin tiloihin
 • Tehokas pesu ja kuivaus
 • Hiljainen käyttöääni, ei häiritse
 • Kuusi monipuolista pesuohjelmaa
 • Energiatehokas ja käyttäjäystävällinen

Plussat

+ Kompakti ja tehokas
+ Hiljainen ja helppokäyttöinen
+ Kuusi pesuohjelmaa
+ Nopea pikapesu

Miinukset

Suhteellisen kallis kokoon nähden

Ominaisuudet

Boschin SKS62E32EU:n suurin vetovoima piilee sen kompaktissa koossa. Tämä astianpesukone on täydellinen valinta niille, jotka eivät voi tai eivät halua uhrata keittiön alakaappien tilaa perinteiselle astianpesukoneelle. Pienestä koostaan huolimatta laitteessa on riittävästi tilaa arjen tarpeisiin: useille lautasille, kupeille, mukeille sekä aterimille.

Kuuden astiaston kapasiteetti tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään myös kattilat ja paistinpannut, mikä tekee siitä erityisen käytännöllisen pienissä keittiöissä. Kompaktius ei ole ainoa etu; tämä malli on myös esteettisesti miellyttävä ja sopii sulavasti moderniin keittiöympäristöön.

Erinomainen suorituskyky

Vaikka laite on pieni, sen suorituskyky on vaikuttava. Kuusi erilaista pesuohjelmaa, mukaan lukien älykäs automaattiohjelma, joka säätää lämpötilaa ja pesuaikaa astioiden likaisuuden mukaan, tarjoavat joustavuutta ja tehokkuutta. Pikapesuohjelma, joka kestää vain 29 minuuttia, on erinomainen ratkaisu kiireisiin aamuihin tai kun tarvitset puhtaat astiat nopeasti. ExtraDry-asetus on toinen kätevä ominaisuus, joka tehostaa kuivausvaihetta, vähentäen tarvetta pyyhkiä astioita käsin.

Erityistä huomiota on kiinnitetty herkkien astioiden pesuun. Lasiohjelma on suunniteltu erityisesti hauraiden viinilasien ja muiden herkkien astioiden puhdistamiseen, varmistaen niiden turvallisen käsittelyn. Ekosykli on täydellinen vaihtoehto kevyesti likaantuneille astioille, säästäen energiaa ja vettä, kun taas intensiivinen 70 °C ohjelma on tehokas ratkaisu pinttyneen lian ja kuivuneiden ruokajäämien poistamiseen. Tämän astianpesukoneen monipuolisuus tekee siitä loistavan valinnan monenlaisiin tarpeisiin, ja se osoittaa, että pieni koko ei tarkoita suorituskyvyn uhraamista.

Luotettava valmistaja

Bosch SKS62E32EU on ollut ainutlaatuinen tuote markkinoilla jo vuosikymmenten ajan, mikä todistaa sen suosion ja luotettavuuden. Tämä malli on saavuttanut Boschin verkkosivuilla käyttäjien keskuudessa keskiarvon 4.1 viidestä, mikä on merkittävä saavutus laitteelle tässä kategoriassa. Käyttäjien erityisesti arvostamia ominaisuuksia ovat monipuoliset pesuohjelmat, jotka mahdollistavat erilaisten astioiden ja likatasojen käsittelyn, sekä laitteen pesu- ja kuivaustehokkuus.

Käyttäjäpalautteessa korostuu, kuinka astiat eivät ainoastaan puhdistu tehokkaasti, vaan myös kuivuvat hyvin, mikä vähentää tarvetta ylimääräiselle kuivaamiselle. Laitteen tilavuus on optimoitu pieniin tiloihin, ja sen hiljainen toiminta on erityisen arvostettua kaupunkiasunnoissa, joissa äänitaso on tärkeä tekijä.

Tehoa pienessä koneessa

Vaikka Bosch SKS62E32EU:n hinta ei välttämättä ole suhteessa pienempään kapasiteettiin, sen tarjoama vastine rahalle on erinomainen. Tämä malli erottuu markkinoilla sen tehokkuudella niin pesussa kuin kuivauksessakin. Sen tarjoama ohjelmien ja toimintojen valikoima on verrattavissa täysikokoisiin malleihin, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan myös vaativammille käyttäjille.

Pienikokoisesta ulkomuodosta huolimatta laite tarjoaa riittävän kapasiteetin yhden tai kahden hengen taloudelle, ja sen alhainen melutaso tekee siitä miellyttävän käyttää myös pienissä asuintiloissa. Lisäksi laitteen energiatehokkuus ja moderni muotoilu ovat tekijöitä, jotka lisäävät sen houkuttelevuutta.

Tekniset tiedot*

 • Energialuokka: F
 • Energiankulutus: 61 kWh/100 pesukertaa (Eco-ohjelma)
 • Täyttömäärä: 6 astiastoa
 • Äänitaso: 49 dB
 • Pesuohjelmat: 6 ohjelmaa
 • Erikoistoiminnot: Automaattinen ohjelma, Pikaohjelma
 • Käynnistysajastin: Kyllä
 • AquaStop: Kyllä
 • Mitat: Leveys 55.1 cm, Syvyys 50 cm, Korkeus (sis. pakkaus) 54 cm
 • Paino: 21.28 kg (ilman pakkausta), 23.6 kg (sis. pakkaus)

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Bosch SKS62E32EU on asiakkaiden keskuudessa voittanut suosiota sen monipuolisten ominaisuuksien ja luotettavuuden ansiosta. Monet käyttäjät ovat korostaneet sen täydellistä pesutulosta – astiat tulevat ulos paitsi puhtaina, myös lähes kuivina, mikä on merkittävä etu arjen kiireessä. Käyttäjät ovat myös arvostaneet sen helppokäyttöisyyttä ja intuitiivista ohjelmistoa, joka tekee astianpesukoneen käytöstä sujuvaa. Vaikka jotkut ovat maininneet ohjelmien pitkät kestot ja bestickkorgenin epäkäytännöllisen muotoilun, nämä seikat eivät ole vähentäneet laitteen yleistä suosiota. Sen kompakti koko on erityisen suosittu ominaisuus, erityisesti pienissä keittiöissä ja yhden hengen talouksissa. Laitteen hiljainen toiminta on myös saanut kiitosta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan avokeittiöihin tai studioasuntoihin. Yleisesti ottaen, vaikka onkin olemassa joitakin parannettavia kohtia, Bosch SKS62E32EU on kiistatta hyvä valinta niille, jotka etsivät tehokasta, mutta tilaa säästävää astianpesukonetta. Sen vankka rakenne, tehokas puhdistusteho ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä suositun valinnan monille asiakkaille.

Meidän mielipide

Loppujen lopuksi tämä Boschin pöytämallin tiskikone on loistava valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja tehokasta astianpesukonetta, mutta eivät voi tai eivät halua uhrata suurta tilaa keittiössään. Sen suorituskyky, monipuoliset ohjelmat ja käyttömukavuus tekevät siitä ehdottoman mestarin pieniin keittiöihin.

Tämä astianpesukone yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden tavalla, joka vastaa modernin kodin tarpeita. Oman kokemuksemme mukaan tämä astianpesukoneen vaikuttava energiatehokkuus ja hiljainen toiminta nostavat sen selvästi erottumaan markkinoilla.

Olipa kotisi suuri tai pieni, tämä astianpesukone on kuin luotu päivittäiseen elämään, tarjoten loistavan ratkaisun tilaa säästäen. Sijoittamalla tähän malliin, et ainoastaan paranna keittiösi toiminnallisuutta, vaan myös lisäät kotisi arvoa ja tyyliä. Bosch SKS62E32EU on epäilemättä jokaisen keittiön kruunaamaton kuningas!

Bosch Astianpesukone Pöytämalli SKS62E32EU

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja