Dreame L10s Ultra Robotti-imuri arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 15.1.2024

Dreame L10s Ultra ei ole vain robotti-imuri; se on älykäs siivouskumppani, joka mukautuu kodin tarpeisiin. Sen kattavat ominaisuudet, kuten tehokas imuteho ja märkäpuhdistus, yhdistyvät saumattomasti helppokäyttöiseen sovellukseen, joka tekee siivouksesta vaivatonta. Tämä robotti-imuri vaatii vain vähän valvontaa, jolloin voit keskittyä muihin tehtäviin, kun se hoitaa siivouksen. Sen voimakas imuteho, kiinteä kumilattiaharja, kaksi pyörivää moppiharjaa ja tehokas esteentunnistus tekevät siitä arjen sankarin.

Dreame L10s Ultra Robotti-imuri

Arvosana: 4.4/5
4.4/5
 • Voimakas imuteho ja tehokas moppausjärjestelmä
 • Älykäs navigointi 3D-kartan avulla
 • Helppokäyttöinen sovellus räätälöityyn siivoukseen
 • Vähäinen valvonnan tarve, itsenäinen toiminta
 • Monipuoliset puhdistusvaihtoehdot eri lattiapinnoille

Plussat

+ Voimakas 5300pa imuteho
+ Tehokas märkäpuhdistus
+ Monipuoliset asetusvaihtoehdot sovelluksessa
+ Sisäänrakennettu kamera AI-ympäristöntunnistuksella
+ Hiljainen toiminta sekä asemalla että robotilla

Miinukset

Jatkuvat kustannukset kertakäyttöisestä pölypussista
Puhdistaa mopit vain kylmällä vedellä
Ei kykene ylittämään yli 2,5 cm kynnyksiä

Tehokas ja Älykäs Siivouskumppani

Dreame L10s Ultra on suunniteltu tekemään siivouksesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Se ei ainoastaan puhdista mattoja ja kovia lattioita perusteellisesti, vaan sen älykkäät toiminnot säästävät aikaa ja vaivaa. Imuri sopeutuu erilaisiin lattiapintoihin ja esteisiin vaivattomasti. Dreame Technology, joka on ollut osa Xiaomin yritysryhmää vuodesta 2017, on selvästi panostanut laadukkaaseen suunnitteluun ja innovaatioihin tässä mallissa.

Suunnittelu ja Rakenne

Dreame L10s Ultra saapuu käyttäjälleen noin 13 kg painavassa paketissa, joka kätkee sisäänsä huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tukiaseman kompaktit mitat, 42 × 34 × 57 cm, tekevät siitä sopivan useimpiin tiloihin, ja sen sijoittaminen lähelle pistorasiaa on helppoa.

Tukiaseman suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjäystävällisyys, sillä veden säiliöiden vaihtaminen on tehty vaivattomaksi yläpuolelta tapahtuvan pääsyn ansiosta. Tämä yksityiskohta korostaa Dreame L10s Ultran käytännöllisyyttä ja käyttäjälähtöistä suunnittelua.

Esteettinen ja Toiminnallinen Muotoilu

Dreame L10s Ultra ei ainoastaan tee vaikutusta suorituskyvyllään, vaan myös sen moderni ja esteettinen muotoilu erottuu. Sen valkoinen muovikuori ja houkutteleva design tekevät siitä tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin.

Tämä robotti-imuri ei ole vain käytännöllinen työkalu, vaan se on myös osa kodin sisustusta. Sen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, jotka tekevät siitä sekä visuaalisesti miellyttävän että toiminnallisesti tehokkaan. Dreame L10s Ultra todistaa, että kodinkoneet voivat olla sekä kauniita että älykkäitä.

Kokoonpano ja Käyttöönotto

Dreamebot L10s Ultran kokoaminen on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, jotta voit aloittaa siivouksen ilman turhaa päänvaivaa. Pakkauksesta poistamisen jälkeen robotti on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Sovelluksen avulla robotti yhdistetään älypuhelimeen QR-koodin avulla, mikä on nopeaa ja vaivatonta.

Tämä yksinkertainen prosessi tekee Dreamebot L10s Ultran käyttöönotosta sujuvaa, ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit ohjata robottia missä tahansa kodissasi. Robotti luo 3D-kartan kerroksesta, mikä mahdollistaa tarkan ja tehokkaan siivouksen, ja sen edistynyt teknologia välttää esteitä luotettavasti, mikä takaa turvallisen käytön.

Sovellus ja Asetukset

Dreame-sovellus on suunniteltu intuitiiviseksi, jotta voit hallita robottiasi vaivattomasti. Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, tarjoten pääsyn monipuolisiin toimintoihin ja asetuksiin. Voit säätää siivousasetuksia, kuten imutehon voimakkuutta ja moppauksen kosteustasoa, jotta saat juuri sinun kotiisi sopivan siivouksen.

Lisäksi sovelluksessa voi luoda siivousaikatauluja jopa kolmelle kerrokselle, mikä tekee Dreame L10s Ultrasta ihanteellisen suuremmillekin asunnoille tai monikerroksisille taloille. Sovelluksen avulla voit myös seurata robotin siivousreittejä ja -historiaa, mikä antaa sinulle täydellisen kontrollin ja ymmärryksen siivousprosessista.

Dreame L10s Ultra Arjessa: Tehokas ja Älykäs

Dreame L10s Ultra on suunniteltu tekemään jokapäiväisestä siivouksesta vaivatonta ja tehokasta. Sen laser-navigointijärjestelmä ei ainoastaan takaa tarkkaa sijainnin tunnistusta, vaan myös mahdollistaa älykkään reitin suunnittelun, jolloin jokainen nurkka ja kolo tulee puhdistettua.

Robotti tunnistaa luotettavasti esteet, kuten huonekalut ja portaat, ja väistää ne taitavasti, varmistaen, ettei mikään alue jää puhdistamatta. Sen oma 80 ml:n vesisäiliö mahdollistaa pitkäkestoisen moppauksen ilman tarvetta usein toistuville tankkauksille. Tämä ominaisuus tekee Dreame L10s Ultrasta erinomaisen valinnan suuremmillekin pinta-aloille, sillä se voi työskennellä tehokkaasti eri kerroksissa ilman, että sen tarvitsee palata asemalle veden täyttöä varten.

Dreame L10s Ultra on todellinen älykäs siivousratkaisu, joka mukautuu kodin eri tarpeisiin ja tekee siivouksesta huomaamatonta ja vaivatonta.

Tekniset tiedot*

 • Robotin mitat: 350 × 350 × 97 mm
 • Robotin paino: 3,7 kg
 • Puhdistusaseman mitat: 423 × 340 × 568 mm
 • Imuteho: 5,300 pa
 • Moppaus: 3-vaiheinen, 180 kierrosta minuutissa
 • Pölysäiliön tilavuus robotissa: 350ml
 • Vesisäiliön tilavuus robotissa: 80ml
 • Navigointi: AI-avusteinen RGB-kameran ja laser-navigoinnin avulla
 • Karttaus: kyllä, jopa kolmelle kerrokselle
 • Sovelluksen ohjaus: kyllä
 • Ääniohjaus: yhteensopiva Alexan, Apple Sirin ja Google Assistantin kanssa
 • Akku: 5,200 mAh
 • Käyttöaika: 160-210 minuuttia asetuksesta riippuen
 • Pölypussin tilavuus puhdistusasemalla: 3 litraa
 • Raikkaan veden säiliön tilavuus puhdistusasemalla: 2,5 litraa
 • Likaisen veden säiliön tilavuus puhdistusasemalla: 2,4 litraa

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Dreamebot L10s Ultra on kerännyt asiakkailta ylistäviä arvioita sen monipuolisuuden ja tehokkuuden ansiosta. Tämä robotti-imuri on todellinen pelastaja erityisesti lemmikkieläinten omistajille, sillä se poistaa vaivattomasti lemmikkien karvat ja muun lian. Sen kaksoistoiminto, imurointi ja moppaus samanaikaisesti, tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisille lattiapinnoille. Asiakkaat ovat erityisen vaikuttuneita sen älykkäästä navigoinnista ja karttojen luomisesta, mikä mahdollistaa tehokkaan siivouksen jokaisessa kodin nurkassa. Vaikka jotkut asiakkaat ovat kohdanneet haasteita laitteen asennuksessa ja käytössä, kuten ongelmat toisen kerroksen kartan luomisessa tai moppien puhdistuksessa, nämä ovat pieniä verrattuna laitteen tuomiin hyötyihin. Sovelluksen käyttöliittymä on saanut kiitosta sen helppokäyttöisyydestä ja monipuolisista toiminnoista. Lisäksi laitteen hiljainen toiminta ja tehokas puhdistuskyky ovat tehneet siitä suositun valinnan. Yksi merkittävä etu on sen kyky tunnistaa eri lattiapinnat ja säätää imutehoa ja mopin korkeutta sen mukaan. Tämä ominaisuus yhdessä vahvan imutehon kanssa takaa, että sekä matot että kovat lattiat puhdistuvat tehokkaasti. Asiakkaat ovat myös kiitelleet laitteen helppoa huoltoa ja ylläpitoa. Yhteenvetona voidaan todeta, että Dreamebot L10s Ultra on erinomainen sijoitus niille, jotka etsivät tehokasta, monipuolista ja älykästä siivousratkaisua. Sen kyky tehostaa päivittäistä siivousta ja parantaa elämänlaatua on tehnyt siitä suositun valinnan monille kotitalouksille.

Meidän mielipide

Dreame L10s Ultra on todellakin luotettava apuri, joka tuo mukanaan uudenlaisen siivouskokemuksen. Sen kyky hoitaa sekä moppaus että imurointi vähäisellä avun tarpeella on vaikuttavaa. Tämä robotti-imuri poistaa jokapäiväisen lian ja pölyn vaivattomasti, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kiireisille ihmisille ja niille, jotka arvostavat puhtautta mutta eivät halua käyttää siihen liikaa aikaa. Sovelluksen tarjoamat räätälöintimahdollisuudet ja lukuisat puhdistusvaihtoehdot tekevät siitä monipuolisen työkalun erilaisiin siivoustarpeisiin. Voit säätää imutehoa, moppauksen kosteustasoa ja jopa aikatauluttaa siivouksen sopimaan päivärytmiisi.

Vaikka Dreame L10s Ultra on hintaluokassaan kalliimpi, sen tarjoama vastine rahalle on kiistaton. Sen edistyneet ominaisuudet, kuten tarkka navigointi, tehokas imuteho ja älykäs moppausjärjestelmä, tekevät siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon markkinoilla. Lisäksi sen käyttöikä ja luotettavuus huomioiden, se on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin ajan myötä sekä säästetyssä ajassa että parantuneessa elämänlaadussa. Suosittelemme Dreame L10s Ultraa lämpimästi kaikille, jotka etsivät korkealaatuista, monipuolista ja älykästä robotti-imuria kotinsa siivoustarpeisiin. Se ei ole vain siivouslaite, vaan älykäs kotiapulainen, joka tuo mukavuutta ja puhtautta jokapäiväiseen elämään.

Dreame L10s Ultra Robotti-imuri

Arvosana: 4.4/5
4.4/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja