Electrolux Pure i9.2 Robotti-imuri arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 12.1.2024

Electrolux Pure i9 -robotti-imuri edustaa modernia kodinpuhdistusteknologiaa, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylikkyyden. Vaikka hintalappu on korkeampi kuin monilla kilpailijoilla, tämä robotti-imuri tarjoaa vastinetta rahalle ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Sen 3D-kameranavigointi on markkinoiden kärkeä, mahdollistaen tarkan ja tehokkaan puhdistuksen ilman jatkuvaa valvontaa.

Lisäksi sen kompakti muotoilu mahdollistaa pääsyn ahtaisiinkin tiloihin, missä perinteiset imurit eivät pärjää. Sovelluksen käyttöliittymä on intuitiivinen, mikä tekee imurin ohjelmoinnista ja hallinnasta vaivatonta. Kuitenkin, joissakin tilanteissa kotiinpaluunappi saattaa olla epäluotettava, ja lemmikkien omistajat voivat huomata, että syvempi matonpuhdistus jää uupumaan.

Electrolux Pure i9.2 Robotti-imuri

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Älykäs 3D-kameranavigointi tarkkaan siivoukseen
 • Kompakti muotoilu, mahtuu ahtaisiin tiloihin
 • Hiljainen toiminta, häiritsee vähemmän
 • Tehokas lemmikkikarvojen ja pölyn imurointiin
 • Ylittää jopa 2,2cm kynnykset ja pääsee 2,4cm matoille

Plussat

+ Erinomainen nurkkien puhdistuskyky
+ Suuri pölysäiliö, harvemmat tyhjennykset
+ Ketterä kynnyksien ylityksessä
+ Tyylikäs ulkoasu
+ Suomenkielinen sovellus

Miinukset

Korkea hinta
Sovelluksen käyttöliittymässä parannettavaa
Ei moppaa

Kompakti Muotoilu ja Älykäs Navigointi

Electrolux Pure i9 erottuu joukosta ainutlaatuisella kolmionmuotoisella designillaan. Tämä ei ole pelkästään esteettinen valinta, vaan se mahdollistaa imurin pääsyn kodin jokaiseen nurkkaan ja raon, jonne pyöreämmät mallit eivät yllä. Vaikka imuri ei ole yhteensopiva suosittujen älykotialustojen, kuten Alexan tai Google Homen kanssa, sen itsenäiset ominaisuudet kompensoivat tätä puutetta.

Akun kesto on noin 120 minuuttia, mikä on riittävä useimpiin keskikokoisiin koteihin. Imurin 3D-kamera tarjoaa erinomaisen navigointikyvyn, välttäen esteet kuten huonekalut ja kynnykset sujuvasti, mikä vähentää tarvetta ihmisen väliintulolle.

Älykäs Teknologia

Electrolux Pure i9:n älykäs teknologia ei rajoitu pelkästään navigointiin. Sen sovellus tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden mukauttaa puhdistuskokemusta, valita eri tiloja ja aikatauluttaa siivouksen. Tämä tekee imurista erittäin käyttäjäystävällisen, ja sen kyky oppia ja mukautua kodin eri ympäristöihin parantaa puhdistustehokkuutta ajan myötä.

Hiljainen Teho ja Älykäs Puhdistus

Electrolux Pure i9 -robotti-imurin äänitaso on merkittävästi hiljaisempi verrattuna moniin markkinoilla oleviin kilpailijoihin. Tämä ominaisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan erityisesti ääniherkille käyttäjille tai perheille, joissa on pieniä lapsia.

Imurin kyky tunnistaa erilaiset lattiapinnat ja säätää puhdistustehoa sen mukaan on älykästä suunnittelua parhaimmillaan. Tämä tarkoittaa, että laite voi siirtyä saumattomasti kovilta pinnoilta matoille, tarjoten jokaiselle pinnalle sopivan puhdistuksen.

Suuri pölysäiliö vähentää tarvetta jatkuvasti tyhjentää säiliötä, mikä lisää käyttömukavuutta. Kuitenkin, kun puhutaan mattojen syväpuhdistuksesta, Pure i9 ei välttämättä yllä samalle tasolle kuin jotkut markkinoiden tehokkaammat mallit, jotka on suunniteltu erityisesti mattojen syväpuhdistukseen.

Älykäs Paluu ja Käyttäjäystävällisyys

Electrolux Pure i9:n älykäs paluutoiminto latausasemalleen on yksi sen keskeisistä ominaisuuksista, mikä tekee siitä huoltovapaamman kuin monet muut robotti-imurit. Tämä ominaisuus säästää käyttäjän aikaa ja vaivaa, sillä imuri palaa itsenäisesti latausasemalleen akun loppuessa.

Toisaalta, joskus imuri voi kohdata haasteita matkallaan takaisin tukikohtaan, kuten jumiutua esteisiin tai jäädä kiinni ahtaisiin tiloihin. Tämä on kuitenkin harvinaista ja yleensä ratkaistavissa pienillä ympäristön muutoksilla.

Tekniset tiedot*

 • Akun kapasiteetti (mAh): 4000
 • Akun tyyppi: Li-Ion (litium)
 • Äänitaso dB(A): 75
 • Imurointiaika 120min
 • Latausaika täyteen / 80% : 2,5 / 2 h
 • Navigointijärjestelmä: Kamera ja laser
 • Jäsentynyt siivouskuvio: On
 • Pölysäiliön täyttymisen ilmaisin: On
 • Pääsuodatin: Pestävä
 • Pakkauksessa suodattimia (kpl): 1
 • Suulake: Optimoitu isoimmille partikkeleille
 • Harjarulla jäykemmillä harjaksilla: Ei
 • Pölysäiliön tilavuus: 0,7 L
 • Mitat: 85 x 315 mm
 • Paino: 3.38 kg

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Electrolux Pure i9 -robotti-imuri on herättänyt monenlaisia kokemuksia käyttäjissään. Asiakkaiden arvostelut antavat meille kattavan kuvan tästä innovatiivisesta kodin apulaisesta. Monet käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä imurin kykyyn puhdistaa tehokkaasti ja tarkasti, erityisesti pienissä tiloissa ja nurkissa. Sen kyky ylittää kynnyksiä ja siivota lemmikkien karvat on saanut kiitosta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan lemmikinomistajille. Käyttäjät ovat myös arvostaneet imurin hiljaista toimintaa ja kaunista ulkoasua, jotka tekevät siitä miellyttävän lisän kotiin. Monet ovat korostaneet sen helppokäyttöisyyttä ja kännykkäsovelluksen avulla tapahtuvaa ohjelmointia, mikä mahdollistaa siivouksen aikatauluttamisen ja seurannan. Toisaalta, jotkut käyttäjät ovat kohdanneet haasteita imurin kanssa. Esimerkiksi, joissakin tapauksissa imuri on ollut vaikea löytää takaisin latausasemalleen, ja joissakin tapauksissa imurin sisäosat ovat keränneet pölyä, mikä on vaikeuttanut sen toimintaa. Myös sovelluksen käyttöliittymässä on havaittu parannettavaa, erityisesti zonien puhdistuksen käynnistämisessä ja karttanäkymän päivityksessä. Vaikka joillakin käyttäjillä on ollut haasteita, suurin osa arvosteluista on positiivisia. Electrolux Pure i9 on osoittautunut luotettavaksi ja tehokkaaksi apuriksi kodin siivouksessa. Sen kyky puhdistaa perusteellisesti ja älykkäät ominaisuudet, kuten kynnyksien ylitys ja nurkkien siivous, tekevät siitä arvokkaan investoinnin. Vaikka jotkut käyttäjät ovat kohdanneet teknisiä ongelmia, suurin osa on ollut tyytyväisiä imurin suorituskykyyn ja käyttömukavuuteen. Electrolux Pure i9 on siis hyvä valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista robotti-imuria kotiinsa.

Meidän mielipide

Vaikka Electrolux Pure i9 asettuu hintaluokassaan korkeammalle ja jättää joitakin perustoimintoja kaipaamaan kuten moppaustoiminnon, sen tarjoama yksinkertaisuus ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, jotka nostavat sen erottumaan kilpailijoistaan. Tämä robotti-imuri ei ehkä ole se kaikkein monipuolisin huippuluokan laite, mutta se tarjoaa jotain, mitä monet muut eivät – käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä kompaktissa koossa.

Electrolux Pure i9:n suunnittelussa on keskitytty olennaiseen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja vaivatonta siivouskokemusta. Sen kyky navigoida pienissä tiloissa ja siivota tehokkaasti nurkat ja kynnykset ylittäen on vaikuttava. Lisäksi, sen hiljainen toiminta tekee siitä sopivan valinnan myös ääniherkille käyttäjille tai perheille, joissa on pieniä lapsia.

Tyylikkyyden ja kompaktin muotoilunsa ansiosta Electrolux Pure i9 ei ole vain kodin siivouslaite, vaan myös moderni sisustuselementti. Se integroituu saumattomasti erilaisiin kotiympäristöihin, lisäten ripauksen futuristista tyyliä.

Electrolux Pure i9 on loistava valinta niille, jotka etsivät luotettavaa, helppokäyttöistä ja tyylikästä robotti-imuria. Se tarjoaa hyvän tasapainon toiminnallisuuden ja muotoilun välillä, tehden jokapäiväisestä siivouksesta vaivatonta ja miellyttävää. Vaikka se ei olekaan markkinoiden edullisin vaihtoehto, sen tarjoama laatu ja suorituskyky tekevät siitä investoinnin arvoisen.

Electrolux Pure i9.2 Robotti-imuri

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja