Electrolux Ultimate 700-sarja Varsi-imuri arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 7.7.2024

Kuvittele tämä: olet juuri tullut kotiin pitkän työpäivän jälkeen, ja huomaat, että lattiasi on täynnä pölyä ja roskia. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin vetää raskasta imuria kaapista ja alkaa raahata sitä huoneesta toiseen. Electrolux Ultimate 700-sarjan varsi-imuri voi olla ratkaisu tähän ongelmaan.

Electrolux Ultimate 700-sarjan varsi-imuri on suunniteltu tarjoamaan helppoutta ja tehokkuutta kodin puhtaanapidossa. Sen kevyt ja ergonominen muotoilu tekee siitä miellyttävän käyttää, ja sen tehokkaat ominaisuudet varmistavat, että kotisi pysyy puhtaana ilman ylimääräistä vaivaa. Tässä arvostelussa käymme läpi tämän imurin tärkeimmät ominaisuudet, edut ja mahdolliset haitat.

Electrolux Ultimate 700-sarja Varsi-imuri

Arvosana: 4.7/5
4.7/5
 • Kevyt ja ergonominen muotoilu, helppo käyttää.
 • Tehokas suodatusjärjestelmä, parantaa ilmanlaatua.
 • Pitkä käyttöaika, jopa 50 minuuttia.
 • LED-valot, paljastavat hienon pölyn ja lian.
 • Ympäristöystävällinen, valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Plussat

+ Kevyt ja ergonominen 🤗
+ Tehokas suodatusjärjestelmä 🌬️
+ Pitkä käyttöaika 🔋
+ LED-valot valaisevat lian ✨

Miinukset

Pieni pölysäiliö 🗑️
Ei täysin äänetön 🔊

Yleiskatsaus

Electrolux on tunnettu kodinkonevalmistaja, joka on tarjonnut luotettavia tuotteita jo vuosikymmeniä. Ultimate 700-sarja edustaa heidän uusinta innovaatioitaan varsi-imureiden saralla. Tämä imuri erottuu kilpailijoistaan useilla tavoilla.

Ultimate 700-sarjan varsi-imuri on kevyt ja kannettava, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kiireiseen kotiin. Sen valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja, mikä tekee siitä myös ympäristöystävällisen valinnan. Imurissa on myös tehokas 5-vaiheinen suodatusjärjestelmä, joka vangitsee jopa 99 % mikroskooppisista hiukkasista, mikä takaa puhtaamman ilman kotonasi.

Ominaisuudet ja edut

Kevyt ja ergonominen muotoilu

Ultimate 700-sarjan varsi-imuri painaa alle 5 kiloa, mikä tekee siitä erittäin helpon käsitellä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun siivoat suuria alueita tai yrität päästä vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin.

Tehokas suodatusjärjestelmä

Imurissa on 5-vaiheinen suodatusjärjestelmä, joka vangitsee 99 % mikroskooppisista hiukkasista. Tämä tarkoittaa, että imuri ei pelkästään poista likaa ja pölyä lattioilta, vaan myös parantaa ilmanlaatua kotonasi.

Pitkä käyttöaika

Yhdellä latauksella Ultimate 700-sarja tarjoaa jopa 50 minuuttia käyttöaikaa, mikä riittää hyvin kattavaan siivoukseen. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun sinulla on paljon siivottavaa, eikä aikaa haluta hukata latausten välillä.

LED-valot

Imurissa on PowerPro Bristle -suutin LED-valoilla, joka tekee hienon pölyn ja lian havaitsemisesta helpompaa. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen, kun siivoat mattoja, kovia lattioita ja kapeita rakoja.

Kokemuksia

Electrolux Ultimate 700-sarjan varsi-imuri on saanut positiivista palautetta käyttäjiltä, jotka arvostavat sen keveyttä ja tehokkuutta. Monien mielestä imurin ergonominen muotoilu tekee siivoamisesta vähemmän työlästä ja enemmän nautittavaa.

Eräs käyttäjä kertoi, kuinka hän aluksi oli epäileväinen siirryttyään perinteisestä imurista varsi-imuriin. Pian hän kuitenkin huomasi, että Ultimate 700-sarja oli paljon helpompi ja miellyttävämpi käyttää päivittäisessä siivouksessa. Toinen käyttäjä kiitteli imurin kykyä poistaa eläinten karvat ja hieno pöly, josta oli aiemmin ollut vaikea päästä eroon.

Yksi usein mainittu haitta on pienen pölysäiliön tyhjennystarve kesken siivouksen. Kuitenkin, useimmat ovat yhtä mieltä siitä, että tämä pieni vaiva ei vie pois imurin yleistä käytettävyyttä ja tehokkuutta.

Hinta-laatusuhde

Electrolux Ultimate 700-sarjan varsi-imuri on hintaluokassaan kilpailukykyinen, erityisesti ottaen huomioon sen monipuoliset ominaisuudet ja laadukkaan rakenteen. Verrattuna muihin markkinoilla oleviin varsi-imureihin, se tarjoaa hyvän vastineen rahalleen.

Imuri on hintava, mutta sen kestävyys ja tehokkuus oikeuttavat investoinnin. Se, että imuri on valmistettu kierrätysmateriaaleista, tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan, mikä lisää sen arvoa entisestään.

Kilpailija vertailua

Verrattuna Dysonin V12 Detect Slim -malliin, Electrolux Ultimate 700-sarja tarjoaa monia samanlaisia ominaisuuksia, mutta usein edullisempaan hintaan. Molemmat imurit ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä, mutta Electroluxin malli erottuu edukseen pidemmän käyttöaikansa ja ympäristöystävällisten materiaalien ansiosta.

Toinen kilpailija, Shark IZ682H Vertex Pro, on myös varteenotettava vaihtoehto. Shark-imurin suurempi pölysäiliö voi olla etu suurten alueiden siivoamisessa, mutta Electroluxin LED-valoilla varustettu suutin tekee hienon pölyn ja lian havaitsemisesta helpompaa.

Tekniset tiedot*

 • Pölynpoistokyky kovalta lattialta 100
 • Käyttöaika, minimi teho (min) 40
 • Käyttöaika, normaali teho (min)20
 • Auto-tila

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Meidän mielipide

Electrolux Ultimate 700-sarjan varsi-imuri on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kevyttä, tehokasta ja ympäristöystävällistä siivousratkaisua. Sen ergonominen muotoilu ja pitkä käyttöaika tekevät siivouksesta helppoa ja miellyttävää. LED-valojen ja tehokkaan suodatusjärjestelmän ansiosta se erottuu edukseen kilpailijoistaan.

Tämä imuri on erityisen hyödyllinen eläinten omistajille ja niille, jotka kärsivät allergioista, sillä se vangitsee mikroskooppiset hiukkaset ja parantaa ilmanlaatua kotona. Vaikka pölysäiliö saattaa vaatia useampia tyhjennyksiä kesken siivouksen, imurin kokonaiskäytettävyys ja tehokkuus tekevät siitä suositeltavan valinnan.

Suositukset:

 • Eläinten omistajille: Poistaa tehokkaasti lemmikkien karvat ja pölyn.
 • Allergikoille: Parantaa ilmanlaatua vangitsemalla mikroskooppiset hiukkaset.
 • Kiireisille kotitalouksille: Kevyt ja helppokäyttöinen päivittäiseen siivoukseen.

Electrolux Ultimate 700-sarja tarjoaa kattavan siivousratkaisun, joka yhdistää tehokkuuden, mukavuuden ja ympäristöystävällisyyden. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin puhtaampana ja terveellisempänä kotina.

Electrolux Ultimate 700-sarja Varsi-imuri

Arvosana: 4.7/5
4.7/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja