Roborock S8/S8 Plus Robotti-imuri arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 11.1.2024

Roborock S8, osa valmistajan huippuluokan imurisarjaa, on suunniteltu tuomaan käyttäjille monipuolisia mukavuusominaisuuksia. Vaikka se ei ole huomattavasti kehittynyt edeltäjäänsä, Roborock S7 MaxV:tä, verrattuna, S8 malli erottuu viidellä erilaisella imutehotilallaan.

Nämä tilat käsittävät energiatehokkaan ’Hiljaisen’-tilan, joka sopii erinomaisesti yöaikaan tai hiljaisuutta vaativiin hetkiin, ja oletusarvoisen ’Tasapainoisen’, joka tasapainottaa tehon ja energiankulutuksen. Voimakkaampi ’Turbo’ tila puhdistaa tehokkaasti keskivertoa likaisemmat alueet, kun taas ’Max’ ja erityisesti sitkeisiin likakohtiin suunniteltu ’Max+’ tarjoavat maksimaalisen imutehon. Lisäominaisuutena S8:ssa on ’Matto’-tila, jonka voi aktivoida sovelluksen kautta. Tämä tila tunnistaa automaattisesti matot ja lisää imutehoa niiden puhdistamiseksi, varmistaen perusteellisen puhdistuksen.

Roborock S8/S8 Plus Robotti-imuri

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Älykäs karttateknologia tarkkaan navigointiin
 • Akku riittää suurten tilojen siivoukseen
 • Älykäs vibraatiomoppaus, nousevalla mopilla
 • Helppo ylläpitää ja huoltaa
 • Tehokas HEPA-suodatin puhtaampaan sisäilmaan

Plussat

+ Erinomainen suorituskyky paljailla lattioilla
+ Suhteellisen helppo ylläpitää
+ Laaja valikoima siivousasetusten vaihtoehtoja
+ Erinomainen mattoboost-tila

Miinukset

Aiheuttaa korkeita toistuvia kustannuksia

Monipuoliset Moppausvaihtoehdot

S8 ei ainoastaan imuroi, vaan tarjoaa myös monipuoliset moppausvaihtoehdot. Käyttäjät voivat valita kolmesta eri puhdistusvoimakkuudesta: ’Lievä’ sopii kevyempään likaan, ’Kohtalainen’ on tarkoitettu tavalliseen siivoukseen ja ’Intensiivinen’ hoitaa vaikeimmatkin likatahrat.

Mopin kulkureitit ovat myös säädettävissä: ’Standardi’ tarjoaa kohtuullisen intensiivisen siivouksen, kun taas ’Perusteellinen’ ja ’Perusteellinen+’ vähentävät imurin imutehoa ja liikuttavat laitetta tiukassa Z-kuviossa, mikä mahdollistaa perusteellisemman ja tarkemman huoneen puhdistuksen. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen suurilla, avoimilla pinnoilla, jossa perusteellisuus ja tarkkuus ovat avainasemassa.

Älykäs Esteiden Välttely ja Sovelluksen Käytettävyys

Roborock S8:n eteenpäin suunnattu optinen sensori on peräisin edeltävästä S7 MaxV -mallista, mutta sen suorituskykyä on parannettu. Tämä sensori tunnistaa esteet tarkasti ja välttää ne tehokkaasti, toimien luotettavasti myös heikossa valaistuksessa. Tämä ominaisuus tekee S8:sta ihanteellisen valinnan kodeille, joissa on monenlaisia esteitä, kuten leluja, huonekaluja tai lemmikkieläinten tarvikkeita.

Lisäksi S8:n intuitiivinen sovellus mahdollistaa helpon käyttöönoton ja säädöt. Sovelluksen kautta käyttäjät voivat räätälöidä siivouskokemuksensa, ajastaa siivouksen, seurata imurin kulkua reaaliajassa ja hallita eri tilojen imutehoasetuksia. Sovellus tarjoaa myös käteviä vinkkejä ja ohjeita optimaalisen siivouskokemuksen saavuttamiseksi, mukaan lukien käyttöoppaat ja vianmääritysohjeet.

Pidennetty Akunkesto ja Tehokkuus

Verrattuna edelliseen S7 MaxV -malliin, Roborock S8 erottuu parannellulla akunkestollaan, joka mahdollistaa entistä pidemmät siivousjaksot ilman keskeytyksiä lataamiseen. Tämä on erityisen tärkeää suurten tilojen tai monikerroksisten asuntojen puhdistamisessa, missä jatkuva lataustarve keskeyttäisi siivouksen tehokkuuden.

S8:n kehittynyt akkuteknologia varmistaa, että imuteho pysyy tasaisena koko siivouksen ajan, poistaen huolen tehon heikkenemisestä akun vähentyessä. Tämä ominaisuus ei ainoastaan lisää käyttömukavuutta, vaan myös tehostaa siivousta, sillä voimakas imuteho säilyy koko käyttöajan.

Älykäs Navigointi ja Karttateknologia

Toinen huomionarvoinen ominaisuus Roborock S8:ssa on sen kyky navigoida älykkäästi ja tehokkaasti erilaisissa ympäristöissä. Sen kehittynyt karttateknologia mahdollistaa tarkan ja järjestelmällisen siivouksen, optimoiden reitit ja välttäen esteitä, mikä takaa parhaan mahdollisen puhdistustuloksen.

S8 sopeutuu nopeasti uusiin ympäristöihin ja päivittää karttojaan jatkuvasti, tehdessään siitä ihanteellisen valinnan monimutkaisiin ja muuttuviin tiloihin. Tämä älykäs navigointi ei ainoastaan tee siivouksesta tehokkaampaa, vaan myös varmistaa, että jokainen nurkka ja kolossa tulee puhdistettua, mikä on erityisen tärkeää allergikoille ja pölyherkille ihmisille.

Edistykselliset Suodatinjärjestelmät ja Ilmanlaatu

Lopuksi, Roborock S8:n yksi merkittävimmistä eduista on sen edistykselliset suodatinjärjestelmät, jotka takaavat ilman puhtauden siivouksen aikana. Laadukas HEPA-suodatin kerää tehokkaasti pienimmätkin hiukkaset, vähentäen näin allergeenien ja pölyn leviämistä ilmassa. Tämä ominaisuus tekee S8:sta ihanteellisen valinnan niille, jotka kärsivät allergioista tai arvostavat puhdasta sisäilmaa.

Lisäksi suodatinjärjestelmä on suunniteltu olemaan helppo puhdistaa ja ylläpitää, mikä pidentää sen käyttöikää ja varmistaa, että laite toimii optimaalisesti pitkän ajan kuluessa. Tämä tekee S8:sta paitsi tehokkaan myös ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan valinnan kodin siivoukseen.

Tekniset tiedot*

 • Navigointi LDS-laser + strukturoitu valo sekä reittialgoritmi
 • Esteiden välttäminen: Reactive 3D Obstacle Avoidance
 • Älä häiritse -tila (hiljaisemmat äänet ja LED-valo himmenee)
 • Usean kartan tallennus
 • Virtual wall/Forbidden zone ja ajastusmahdollisuus
 • Virtual no-mopping zone
 • Smart threshold algorithm
 • AI smart battery Top-up
 • Lapsilukko
 • Makisimi-imuteho 6000 Pa
 • Pölysäiliön tilavuus 400ml
 • Käyttöaika n. 180 min, jopa 300 ㎡
 • Äänenkovuus (Balanced mode) 68,5 dB
 • Vesisäiliön tilavuus 300 ml
 • Latausaika < 6 h
 • Laitteen mitat 353 x 350 x 96.5 mm
 • Laitteen korkeus 96,5 mm
 • Laitteen paino 4,8 kg
 • Tyhjennysaseman mitat 440 x 305,4 448 mm
 • Tyhjennysaseman paino 4,4 kg

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Roborock S8 on noussut asiakkaiden arvosteluissa teknologiansa ja käytännöllisyytensä ansiosta, mutta silläkin on joitain huonoja puolia. Useimmat käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä sen monipuolisuuteen, joka näkyy erinomaisena suorituskykynä paljailla lattioilla, tehokkaana imutehona, ja erityisen kiitosta saaneena moppiominaisuutena, joka ei kastele mattoja. Sen älykäs karttateknologia, joka välttää esteitä ja tunnistaa muuttuvat ympäristöt, on kerännyt kiitosta, samoin kuin sen kyky navigoida ja siivota erilaisia lattiatyyppejä. Vaikka Roborock S8 tarjoaa monia etuja, jotkut käyttäjät ovat kokeneet haasteita laitteen käyttöönotossa ja sen yhteyden muodostamisessa. Virtuaalisten rajojen asettamisen ja ohjelmiston käyttöliittymän oppiminen on vaatinut lisätutkimusta ja kärsivällisyyttä. Asiakastuki, joka perustuu pääasiassa sähköpostiin, on myös koettu hitaaksi, mikä voi olla haaste ongelmatilanteissa. Kuitenkin kokonaisuudessaan Roborock S8:n hyödyt, kuten sen vaivaton ylläpito, moppausominaisuus, ja erinomainen siivouskyky, ovat tehneet siitä suositun valinnan monenlaisiin koteihin. Asiakkaat pitävät erityisesti sen kyvystä parantaa arjen helppoutta ja vähentää stressiä, tuoden puhtaat lattiat ja tehokkaan siivouksen arjen keskiöön.

Meidän mielipide

Roborock S8 on eittämättä yksi markkinoiden kiehtovimmista robotti imureista. Tämän imurin vahvuus on sen monipuolisuudessa – se ei ainoastaan puhdista, vaan mullistaa koko siivousksen. Älykäs karttateknologia ja kyky navigoida esteiden ympäri tekevät siitä enemmän kuin vain robotin; se on kuin tarkka ja luotettava siivouskumppani.

Vaikka sen käyttöönotossa on pieniä haasteita, kuten virtuaalisten rajojen asettaminen ja sovelluksen alkuoppimiskäyrä, käyttäjät kokevat nämä haasteet pieniksi verrattuna sen tarjoamiin hyötyihin. Suurin valtti on ehdottomasti sen ylivoimainen moppausominaisuus – se ei ainoastaan puhdista lattioita, vaan säilyttää myös matot kuivina, mikä on ainutlaatuista tässä laitteessa. Lisäksi sen kyky siivota monenlaisia lattiapintoja tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin koteihin.

Roborock S8 on todellinen edelläkävijä siivouksen automatisoinnissa, ja se on asettanut riman korkealle muille siivousrobotteille. Jos etsit laitetta, joka ei ainoastaan helpota arkeasi, vaan parantaa kotisi puhtautta ja ilmanlaatua, Roborock S8 on ehdoton valinta. Sen vaikuttava suorituskyky, käyttäjäystävällinen muotoilu ja älykkäät ominaisuudet tekevät siitä investoinnin, joka maksaa itsensä takaisin jokapäiväisessä käytössä.

Roborock S8/S8 Plus Robotti-imuri

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja