Tineco Pure One S11 Varsi-imuri arvostelu & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 28.12.2023

Tineco PURE ONE S11 on keskihintainen johdoton varsi-imuri, joka erottuu edukseen monipuolisilla ominaisuuksillaan. Tämä imuri on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kodin tarpeisiin, yhdistäen käytännöllisyyden ja teknologian saumattomasti. Sen sisäänrakennettu likasensori on innovatiivinen lisä, joka tunnistaa automaattisesti alueet, joilla on enemmän likaa ja roskia, ja lisää imutehoa tarpeen mukaan. Tämä älykäs ominaisuus on harvinainen tässä hintaluokassa, ja se tekee siivouksesta tehokkaampaa ja vaivattomampaa.

Tineco Pure One S11 Varsi-imuri

Arvosana: 4.3/5
4.3/5
 • Tehostaa automaattisesti imutehoa likaisemmilla alueilla
 • Irrotettava akku mahdollistaa pidemmän käyttöajan ja nopean latauksen
 • Reaaliaikainen akun seuranta ja imutehon säätö sovelluksen kautta
 • Monipuoliset suulakkeet
 • Helppo käsitellä, mukava pitkäaikaisessakin käytössä

Plussat

+ Automaattinen tehosäätö
+ Irrotettava, vaihdettava akku
+ Helppo uudelleenkonfigurointi
+ Matalat jatkuvat kustannukset

Miinukset

Tuntuu hauraalta joissakin kohdissa
Akun maksimikesto ei vakuuta
Kamppailee suurten roskien kanssa matalanukkaisella matolla
Suulake voi juuttua maton hapsuihin ja pitkänukkaisiin mattoihin

Ominaisuudet

Tineco PURE ONE S11:n laatu on kohtuullisen hyvä. Sen muovirunko on kevyt ja mukava käyttää, mutta joissakin kohdissa se tuntuu hauraalta. Imurin kokoaminen ja purkaminen on yksinkertaista, ja sen huolto on helppoa, kiitos irrotettavien osien, kuten suodattimien ja harjasrullien. Säännöllinen huolto ja puhdistus pitävät imurin toiminnan optimaalisena.

Akun Kesto ja Lataus

Tineco PURE ONE S11:n akun kesto vaihtelee käytetyn tehoasetuksen mukaan. ’MAX’-tehoasetuksella akku kestää noin 10 minuuttia, kun taas ’Auto’-tilassa akku voi kestää jopa 40 minuuttia. Akun irrotettavuus on suuri etu, sillä voit vaihtaa akun kesken siivouksen, jos tarve vaatii. Akun latausaika on noin 220 minuuttia.

Matalanukkaiselle Matolle

Tineco PURE ONE S11 toimii erinomaisesti matalanukkaisella matolla. Vaikka se kamppailee suurten roskien kanssa tällä pinnalla, se poistaa hyvin hienompaa likaa. Imurin itsestään säätyvä imuteho on erityisen hyödyllinen likaisempien alueiden puhdistuksessa, mutta sen suulake voi olla hankala käyttää hapsullisilla matoilla, jotka voivat juuttua sen harjaksiin. Akun kesto on lyhyempi kuin monissa muissa johdottomissa varsi-imureissa, mikä voi olla haittapuoli pidempiä siivoussessioita ajatellen.

Älypuhelinsovelluksen Hyödyt

Toinen huomionarvoinen piirre on sen älypuhelinsovellus. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat seurata akun kestoa reaaliajassa, tarkistaa imurin käyttötottumuksia ja jopa säätää imutehoa Wi-Fi:n kautta. Tämä lisää merkittävästi käyttömukavuutta ja mahdollistaa imurin personoidun käytön. Sovelluksen avulla voit myös saada ilmoituksia, kun on aika puhdistaa suodattimet tai tyhjentää roskasäiliö, mikä auttaa ylläpitämään imurin optimaalista suorituskykyä.

Tineco Life -sovellus tuo lisäarvoa imurin käyttöön. Sovelluksen kautta voit säätää imutehoa, seurata akun kestoa ja tarkistaa suodattimien vaihtotarpeen. Sovellus tarjoaa myös yksityiskohtaisia tietoja aiemmista siivoussessioista, mikä auttaa ymmärtämään paremmin imurin käyttöä ja tehokkuutta.

Erikoisversioiden Erot

Tineco PURE ONE S11 on saatavilla kolmena eri versiona: Spartan, perusmalli ja Tango. Nämä versiot eroavat toisistaan mukana tulevien lisävarusteiden ja tarvikkeiden osalta. Esimerkiksi Tango-versio sisältää LED-pehmeän rullasuulakkeen ja muita erikoisvarusteita, jotka tekevät siitä hieman kalliimman ja paremmin varustellun. Eri versioiden vertailu auttaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.

Vertailu Muihin Imureihin

Tineco PURE ONE S11 erottuu edukseen verrattuna muihin markkinoilla oleviin imureihin, kuten Tineco PURE ONE X:ään. Sen tehokkaampi imumoottori ja uudelleensuunniteltu monipintainen suulake tarjoavat paremman syväpuhdistustehon. Jos etsit vaihtoehtoja, kannattaa tutustua myös muihin suosittuihin malleihin, kuten Dyson V8, Dyson V15 Detect ja Dyson V11, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja suorituskykyjä eri hintaluokissa.

Tekniset tiedot*

 • Käyttöaika 40 min (pienimmällä imuteholla)
 • Akun jännite 21,6 V
 • Akun kapasiteetti 2 500 mAh
 • Nimellistuloteho 450 W
 • Imuteho (ulostuloteho) 130 W
 • Moottori Hiiliharjaton
 • Pölysäiliö 0,6 litraa
 • Suodatin HEPA-suodatin
 • Paino 2,60 kg

* Tuotekohtaiset tiedot ja varustelu saattaa vaihdella, tarkista aina viimeisimmät tiedot ennen valmistajalta

Tineco PURE ONE S11 on saanut asiakkailta kiitosta sen monipuolisuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä, mikä tekee siitä suositun valinnan erityisesti kotikäyttöön. Asiakkaat ovat korostaneet sen tehokasta imukykyä, joka pystyy poistamaan tehokkaasti lemmikkien karvat ja jopa kissanhiekan. Sen keveys ja helppo liikuteltavuus ovat myös saaneet kiitosta, samoin kuin sen kyky puhdistaa sekä kovat lattiat että matalanukkaiset matot. Vaikka jotkut käyttäjät ovat kohdanneet haasteita imurin säiliön tyhjentämisessä ja hiusten poistamisessa rullasta, nämä seikat eivät ole merkittävästi heikentäneet kokonaiskokemusta. Asiakkaat ovat myös arvostaneet imurin hiljaisuutta ja sen lukitusmekanismia, joka vapauttaa käden pitämästä virtapainiketta jatkuvasti pohjassa. Tineco PURE ONE S11:n asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeasta ja asiantuntevasta palvelusta, vaikka joissakin tapauksissa yhteydenotto on vaatinut useampia yrityksiä. Asiakkaat ovat myös kiitelleet imurin monipuolisia suulakkeita ja lisävarusteita, jotka tekevät siitä erittäin käytännöllisen monenlaisiin siivoustarpeisiin. Yhteenvetona voidaan sanoa, että Tineco PURE ONE S11 on saanut asiakkailta pääosin positiivista palautetta sen tehokkuudesta, monipuolisuudesta ja käyttömukavuudesta. Vaikka joitakin pieniä puutteita on mainittu, ne eivät ole olennaisesti vaikuttaneet imurin suosioon tai suorituskykyyn.

Meidän mielipide

Tineco PURE ONE S11 erottuu markkinoilla monipuolisuudellaan ja käyttäjäystävällisyydellään. Tämä johdoton varsi-imuri on suunniteltu erityisesti päivittäiseen kotikäyttöön, ja sen älykkäät ominaisuudet, kuten intuitiivinen likasensori ja kätevä älypuhelinsovellus, tekevät siitä todella kilpailukykyisen keskihintaluokan vaihtoehdon.

Vaikka se saattaa kohdata haasteita tietyillä pinnoilla, kuten matalanukkaisilla matoilla, sen monipuolisuus ja helppokäyttöisyys kompensoivat näitä pieniä puutteita. Tineco PURE ONE S11 on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat vaivatonta ja tehokasta siivousta.

Sen kyky mukautua erilaisiin siivoustilanteisiin, yhdistettynä sen käyttömukavuuteen, tekee siitä loistavan sijoituksen jokaiseen kotiin. Kokeilemamme perusteella voimme lämpimästi suositella Tineco PURE ONE S11:ta kaikille, jotka etsivät luotettavaa, älykästä ja tehokasta siivouskumppania.

Tineco Pure One S11 Varsi-imuri

Arvosana: 4.3/5
4.3/5

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja