Miele Complete C3 Cat & Dog Pölynimuri – Erinomainen valinta eläinten ystäville

Viimeksi päivitetty: 24.11.2023

Miele Complete C3 Cat & Dog Pölynimuri

Käyttäjien arvosana 4,8/5
4.8/5
 • Tehokas ja käyttäjäystävällinen
 • Sopii erityisesti eläintalouksiin
 • Laaja valikoima suulakkeita
 • Hyvä suodatusjärjestelmä

Puolesta

Hämmästyttävän hyvä imuteho
Erinomainen muotoilu
Mukana kaksi pääharjasosaa
Imurissa sisätilaa lisävarusteille

Vastaan

Imee niin voimakkaasti mattoja, että se saattaa jopa hieman juuttua

Erityisesti eläinten ystäville suunniteltu pölynimuri

Miele Complete C3 Cat & Dog säiliöpölynimuri tarjoaa luotettavaa suorituskykyä karvojen ja nukan poistamiseen ja se on varustettu tehokkaalla turbosuulakkeella. Lisäksi siinä on hajut neutraloiva Active AirClean-suodatin, joka poistaa epämiellyttävät hajut tehokkaasti.

Complete C3 Cat & Dog on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat pitää kodin puhtaana ja raikkaana myös lemmikkien kanssa.

Karvojen ja nukan poistaminen

Turbosuulakkeella varustettu Miele Complete C3 Cat & Dog pystyy poistamaan karvat ja nukan tehokkaasti erilaisilta pinnoilta. Turbosuulake pyörii voimakkaasti, mikä irrottaa tehokkaasti lemmikkieläinten karvat ja nukan. Tämä tekee imuroinnista helppoa ja nopeaa, ja lopputulos on huomattavasti puhtaampi koti.

Hajujen neutralointi Active AirClean-suodattimen avulla

Miele Complete C3 Cat & Dogin Active AirClean-suodatin on suunniteltu erityisesti hajujen neutralointiin. Se poistaa tehokkaasti epämiellyttävät hajut ja jättää kodin raikkaaksi ja miellyttäväksi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on lemmikkejä, joiden tuottamat hajut voivat jäädä kotiin.

Helppo ja kätevä käyttö

Complete C3 Cat & Dog -imurin toimintasäde on vaikuttavat 12 metriä, mikä mahdollistaa suurien tilojen imuroinnin ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa pistorasiaa usein. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Imurin energiatehokkuusmoottori tarjoaa parannetun tehokkuuden, joten voit suorittaa imuroinnin nopeasti ja tehokkaasti.

Useita käteviä lisävarusteita

Miele Complete C3 Cat & Dog -imuriin sisältyy useita lisävarusteita, jotka tekevät imuroinnista vieläkin helpompaa. Mukana tulevat tekstiilisuulake, rakosuulake, pölysuulake tekokuituharjaksilla, Turbo-mattosuulake STB 305-3 ja SBD 365-3 lattiasuulake. Näiden lisävarusteiden ansiosta voit imuroinnin aikana käsitellä erilaisia pintoja ja vaikeasti tavoitettavia paikkoja.

Käyttömukavuutta tuovia ominaisuuksia

Imurissa on myös useita käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia. Comfort-johdonkelausmekanismi hipaisukytkimellä mahdollistaa johdon helpon kelaamisen ilman kumartelua. Complete C3 Cat & Dog on erityisen hiljainen ja mukava käyttää.

Turvallisuus ja kestävyys

Miele Complete C3 Cat & Dog -imurissa on turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Suojalista suojaa huonekaluja ja seinäpintoja kolhuilta, joten sinun ei tarvitse huolehtia naarmuista tai vahingoista imuroinnin aikana. Lisäksi imurissa on lattiasuulakkeen ja kahvan lukitusjärjestelmä, joka pitää osat tukevasti kiinni ja estää niiden irtoamisen käytön aikana.

Tekniset tiedot ja mitat

Miele Complete C3 Cat & Dog on pölypussillinen säiliöpölynimuri, jossa on PowerLine-moottori. Imurin väritys on tyylikäs karhunvadelma. Se tarjoaa elektronisen imutehon säädön +/- painikkeilla, valollisen tehon ilmaisimen ja ergonomisen kantokahvan.

Complete C3 Cat & Dog on varustettu lattiaa säästävillä kääntyvillä pyörillä, 3-pisteohjauksella ja 12 metrin  toimintasäteellä. Imurin suodatinjärjestelmä sisältää HyClean GN -pölypussin ja Active AirClean-suodattimen. Imuri on myös varustettu moottorinsuojasuodattimella.

Tekniset tiedot

 • Rakennetyyppi: Pölypussillinen säiliöpölynimuri
 • Moottorityyppi: PowerLine
 • Pölypussityyppi: HyClean GN
 • Pölypussin tilavuus: 4,50 l
 • Suurin liitäntäteho: 890 W
 • Äänenvoimakkuus: 76 dB
 • Leveys: 496 mm
 • Korkeus: 227 mm
 • Paino: 7,30 kg
 • Toimintasäde: 12 m
 • Virtajohdon pituus: 8,50 m

Miele Complete C3 Cat & Dog Pölynimuri

Käyttäjien arvosana 4,8/5
4.8/5

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa