Roborock – Johtava Robotti-imurien Valmistaja

Viimeksi päivitetty: 30.10.2023

Roborock on tunnettu älykkäiden robotti-imurien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja kodin siivoukseen. Yritys on noussut johtavaksi toimijaksi alallaan ja sen tuotteet ovat saaneet laajaa suosiota kuluttajien keskuudessa ympäri maailmaa.

Roborockin valikoimassa on useita erilaisia malleja, jotka kaikki ovat varustettu älykkäillä ominaisuuksilla ja huippuluokan tekniikalla, jotta puhdistus olisi mahdollisimman vaivatonta ja tehokasta.

Jatkuvaa kehitystä

Yrityksen filosofia perustuu jatkuvaan innovointiin ja teknologian kehittämiseen. Roborockin tutkimus- ja kehitystiimi pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa suorituskykyä ja tarjoamaan käyttäjille entistä älykkäämpiä ja helppokäyttöisempiä ratkaisuja. Yrityksen motto ”Beyond Smart” kuvastaa tavoitetta olla älykkyyden rajoja rikkova edelläkävijä.

Tehokasta suorituskykyä

Roborockin robotti-imurit ovat tunnettuja huippuluokan suorituskyvystään ja monipuolisista ominaisuuksistaan. Ne tarjoavat tehokasta imurointia sekä märkä- ja kuivamoppausta, mikä tekee niistä monipuolisia ja käteviä apureita kotitalouksille. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely tekevät Roborockin tuotteista kestäviä ja luotettavia.

Älykkäät navigointijärjestelmät

Roborockin robotti-imurit ovat varustettu älykkäällä navigointijärjestelmällä, joka mahdollistaa tarkan reitityksen ja esteiden välttämisen. Imurit luovat tarkkoja karttoja kotisi tiloista, mikä takaa tehokkaan ja nopean siivouksen. Lisäksi älykkäät sensorit tunnistavat kodin erilaiset pinnat ja sopeuttavat imuroinnin tarpeen mukaan.

Imurit kaikkien tarpeisiin

Yksi Roborockin keskeisistä vahvuuksista on sen laaja valikoima eri malleja, jotka vastaavat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Valikoimassa on sekä huippuluokan huippumalleja että edullisempia vaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy sopiva ratkaisu. Lisäksi tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden hallinta onnistuu kätevästi älypuhelimen avulla Roborock-sovelluksen kautta.

Tärkeimmät arvot: Ympäristöystävällisyys ja hyvä asiakaspalvelu

Ympäristöystävällisyys on Roborockille tärkeä arvo, ja yritys panostaa energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen tuotteidensa suunnittelussa. Tämä tekee Roborockin robotti-imureista ei ainoastaan käteviä apulaisia kodin puhdistuksessa, vaan myös ympäristöystävällisiä valintoja.

Roborockin asiakaspalvelu on tunnettu ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta. Yritys pyrkii tukemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoaa laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita, joiden avulla imureiden käyttöikä ja suorituskyky voidaan optimoida.

Meidän mielipide

Roborock on ansainnut paikkansa johtavana älykkäiden robotti-imurien valmistajana. Yrityksen korkealaatuiset tuotteet tarjoavat erinomaista suorituskykyä, älykkäitä ominaisuuksia ja monipuolisuutta kodin puhdistamiseen. Roborockin jatkuva innovointi ja huippuluokan teknologia tekevät siitä varteenotettavan valinnan kaikille, jotka etsivät kätevää ja tehokasta apulaista kodin siivoukseen.

Suosituimpia malleja​ (2023)

Roborock Q7 Max

 • Imuroi ja moppaa järjestelmällisesti jopa 240 m² yhdellä latauksella
 • Erinomainen imuteho
 • Nostaa imutehoa matoilla
 • Kuminen tukkeutumaton pääharja
 • Muodostaa asunnosta 2D ja 3D -kartat
 • Ylittää n. 2cm kynnykset ja tunnistaa pudotukset

Roborock S8 Pro Ultra

 • Täysin automatisoitu tyhjennysasema
 • Vaihtaa veden, pesee ja kuivaa mopin
 • VibraRise-järjestelmä – mopin nosto
 • Reaktiivinen 3D-esteiden välttäminen
 • PreciSense LiDAR Navigation

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa