Xiaomi Roborock S6 MaxV: Tehokas ja monipuolinen robotti-imuri

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Xiaomi Roborock S6 MaxV

4.6/5
Plussat:

+ Nopeat ja älykkäät toiminnot
+ Yleisesti ottaen tehokas puhdistus
+ Intuitiivinen mobiilisovellus

Miinukset:

– Ei ole halvin vaihtoehto

Ominaisuudet

Xiaomi Roborock S6 MaxV -robotti-imuri tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kotisi puhtaanapitoon. Sen stereonäköominaisuus ja ReactieAI-teknologia mahdollistavat tarkan ympäristön havainnoinnin.

Imuri pystyy helposti välttelemään esteitä siivotessaan. Robotti-imurin vahva imuteho takaa tehokkaan puhdistuksen kaikentyyppisillä pinnoilla, myös syvemmällä mattojen kuiduissa. 

Ainutlaatuinen stereonäkö kahdella kameralla 

Xiaomi Roborock S6 MaxV -robotti-imurin erottaa kilpailijoistaan sen ainutlaatuinen stereonäköominaisuus. Robotti-imurissa on kaksi kameraa, jotka mahdollistavat syvyysnäön.

Tämä tarkoittaa sitä, että laite ei ainoastaan havaitse esteitä tiellään, vaan se pystyy myös tarkasti arvioimaan niiden sijainnin ja koon sekä reitittämään itsensä niiden ympäri. Kaikki tämä tapahtuu silmänräpäyksessä. 

Xiaomi Roborock S6 MaxV on myös varustettu infrapunakuvauksella, joten se pystyy näkemään myös pimeässä. Yhdistettynä Roborockin tunnettuun PreciSenseTM LiDAR-navigointijärjestelmään kotisi navigointi on nopeaa ja tehokasta joka kerta, oli sitten päivä tai yö.

Näkeminen antaa tietoa

ReactiveAI-ominaisuus perustuu Qualcomm® APQ8053 -prosessorisiruun, joka suoriutuu 50% paremmin kuin S6-mallissa käytetty siru. ReactiveAI käyttää Tensorflow-convolutional neural network -syvällisen oppimisen arkkitehtuuria. 

Robotti on koulutettu kymmenillä tuhansilla todellisissa olosuhteissa otetuilla kuvilla, joten se pystyy tunnistamaan ja välttämään yleisiä kotiin liittyviä vaaroja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia muille roboteille. Se havaitsee ja välttää kaikenlaisia esteitä hylätyistä kengistä jalustoille ja kaapeleihin sekä jopa lemmikkieläinten jätöksiin.

Tuntemattomien välttäminen

Stereonäkö tarkoittaa sitä, että Roborock S6 MaxV välttää enemmän kuin tunnistaa. Se pystyy havaitsemaan ja ohittamaan minkä tahansa esineen, joka on vain 5 cm leveä ja 3 cm korkea. Se liikkuu turvallisesti unohtuneiden lelujen, lemmikkiruokakuppien ja unohtuneiden aamukahvimukien ympärillä. Tämä tekee siitä ihanteellisen vilkkaille kodeille.

Rakennettu yksityisyyttä varten

Kun kyseessä on kamera kodissasi, yksityisyys ja tietoturva ovat ensisijaisen tärkeitä. Xiaomi Roborock S6 MaxV -robotti-imuri varmistaa, että jokainen ReactiveAI:n käsittelemä kuva tallennetaan ja poistetaan välittömästi. 

Laite on myös TUV Rheinland -sertifioitu turvalliseksi älykotituotteeksi, joka pitää dataasi turvassa ja suojattuna. Mikään ei koskaan tuplaannu, mitään ei tallenneta, eikä mitään lähetetä pilveen.

Kotisi sisältö näkyvissä

Roborock S6 MaxV -imurilla voit nähdä selkeästi, mitä esteitä lattioillasi on. Näytöllä näkyy ikoneja, jotka ilmaisevat havaitut esteet. Näet myös reittikartan, joka kertoo, mitä robotti-imuri on havainnut ja mitä reittejä se on kulkenut. Saat heti käsityksen mahdollisista ongelmista, jotka vaativat huomiotasi, sekä odottavista yllätyksistä.

Tehokas imuteho

Roborock S6 MaxV -robotti-imurissa on Roborockin vahvin imuri. Tämä 2500Pa HyperForce -imuri on 25% tehokkaampi kuin S6-mallissa, joten se puhdistaa tehokkaasti hienonkin pölyn lattioilta ja syvemmältä matoista. Imuteho on jopa 2500Pa, mikä tarkoittaa erittäin tehokasta puhdistusta.

Nerokas lattianpesu

Roborock S6 MaxV -robotti-imurissa on 297 ml SnapMopTM -järjestelmä, joka avaa oven monipuolisille lattianpesutoiminnoille. Voit asettaa lattianpesun aikataulun huonekohtaisesti, säätää veden virtausta huoneen mukaan ja käyttää No-mop -alueita pitääksesi matot kuivina. Kaikki tämä on hallittavissa mobiilisovelluksella.

Tekniset tiedot

 • Imuteho: 2500Pa
 • Käyttöaika: Enintään 180 minuuttia
 • Puhdistettava alue: Enintään 240 neliömetriä
 • Kamerat: Kahden kameran järjestelmä stereonäön mahdollistamiseksi
 • Navigointi: PreciSenseTM LiDAR -navigointijärjestelmä
 •  Pölysäiliön tilavuus: Ei mainittu

Tuotepakkauksen sisältö

 •  Roborock S6 MaxV -robotti-imuri
 • Latausasema
 • Virtajohto
 • Moppiyksikkö
 • Moppi
 • Vesisäiliö
 • Pölysäiliö
 • Käyttöohjeet

Käyttäjien arvostelut

Kari
Read More
Loistava tuote, tekee erinomaista työtä, olen erittäin tyytyväinen. Helppo käyttää ja asentaa, helppo puhdistaa. Kinnostaa kokeilla vielä moppia, en ole vielä käyttänyt sitä.
Tuija
Read More
Se puhdistaa lattiat todella hyvin, on erittäin kätevä asentaa ja antaa mulle paljon aikaa muihin asioihin. Se on hellävarainen huonekaluille/seinille ja hiljainen käytössä. Rakastan sitä!
Anne
Read More
Olen ihmetellyt, miten pärjäsimme ilman robotti-imuria. Olen hämmästynyt siitä, miten paljon se kerää pölyä.
Lotta
Read More
Ennen ostamista oli epäilyksiä, koska meillä on husky josta lähtee todella paljon karvaa. Mutta tämä imuri puhdistaa kaiken erittäin tehokkaasti. Olisi ollut hienoa, jos siinä olis itsestään tyhjenevä pölysäiliö, mutta on silti erittäin tehokas!
Timo
Read More
Lankkulattiat, keraamiset laatat ja matot. Tämä robotti-imuri puhdistaa kaikenlaiset pinnat yhtä hyvin. Toisin kuin muut robotit, tämä ei jää jumiin esteisiin, puhdistaa hyvin ja palaa aina luotettavasti latuuksille jopa meidän hieman sokkeloisessa kodissa.
Previous
Next

Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa