Arjen sankarille: 5 lahjaideaa, jotka ilahduttavat siivousintoilijaa

Viimeksi päivitetty: 17.8.2023

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Siivousintoilijan lahja on helppo valinta, sillä hänelle tärkeintä on, että lahja on käytännöllinen ja auttaa häntä pitämään kotinsa puhtaana ja siistinä. Tässä artikkelissa esittelemme 5 lahjaideaa siivousintoilijalle.

Prego höyrypuhdistaja

 • Saa helposti lian puhdistettua eri pinnoilta ilman kemikaaleja
 • Poistaa mm. hankalat tahrat ja rasvan
 • Poistaa jopa 99 % bakteereista
 • Helppo ja kätevä käyttää
 • Lämpenee 2,5 minuutissa
 • Erittäin turvallinen kompakti muotoilu ja irrotettavat lisävarusteet

Tämä tehokas höyrypuhdistin on täydellinen valinta siivousintoilijalle. Sillä saa helposti lian puhdistettua erilaisilta pinnoilta täysin ilman kemikaaleja. Laite on kätevän kokoinen ja helppo käyttää, sen avulla siivous sujuu nopeasti ja ympäristöystävällisesti veden ja laitteen höyrypaineen avulla. 

Höyrypuhdistimen teho perustuu korkeaan lämpötilaan, joka tuhoaa suurimman osan bakteereista ja mikro-organismeista, kun taas suuri paine lisää kuuman vesihöyryn puhdistavaa vaikutusta. Lisäksi höyrypuhdistin on varustettu yhdeksällä erilaisella suuttimella ja lisävarusteella. 

Ecoegg pyykkipakkaus

 • Pesee vaatteet ilman pesu- ja huuhteluaineita
 • Ekologinen vaihtoehto pyykinpesuun
 • Sopii herkkäihoisille ja vegaaneille
 • Yhdellä täytöllä voi pestä jopa 70 koneellista pyykkiä
 • Pyykkimunakotelolla on 10 vuoden takuu

Ecoegg -pesupallo sisältää pientä pesukiviainetta, joka irrottaa lian vaatteista ja poistaa hajut. Se on riittoisa ja auttaa vähentämään muovin käyttöä, sillä yhdellä täytöllä voi pestä jopa 70 koneellista pyykkiä. Pesupallon voi täyttää uudelleen. Ecoegg toimii 15-60°C lämpöisessä vedessä. 

Pakkauksessa mukana tulevilla Detox-puhdistustableteilla voi puhdistaa pyykinpesukoneen 1-2 kuukauden välein. Pakkauksessa on 6 tablettia ja yksi tabletti riittää koneen puhdistukseen. Ecoegg-pyykkimunakotelolla on 10 vuoden takuu. Tämä paketti on erinomainen lahja siivousintoilijalle, joka haluaa vähentää kemikaalien käyttöä kotonaan.

Sini kylppäri-, keittiö-, yleis-, wc- ja ikkunanpesuaineiden starttipakkaukset settinä

 • Erinomainen lahja esteettiselle ja ekologiselle siivousintoilijalle
 • Jokaiselle puhdistusaineelle oma kestopullo
 • Puhdistusaineet on ympäristöystävällisiä
 • Puhdistusaineiden valmistus on helppoa ja nopeaa

SINI-puhdistusaine starttipakkaus kestopulloineen on erinomainen lahja esteettiselle ja ekologiselle siivousintoilijalle joka haluaa myös siivouskomeronsa siistiin järjestykseen. Starttipakkaus sisältää keittiö-, kylpyhuone-, yleis-, wc- ja ikkunanpuhdistusaineet, joista jokaisessa on oma ainutlaatuinen koostumuksensa ja tuoksunsa. 

Jokainen puhdistusaine sisältää yhden kestopullon ja kaksi tablettia, joita on helppo liuottaa pulloon lämpimän veden kanssa. Puhdistusaineiden valmistus tabletista on helppoa ja vaivatonta, eikä enää tarvitse raahata painavia pulloja kaupasta kotiin. 

Tuotteiden pH-arvot vaihtelevat neutraalista emäksiseen ja happamaan, joten ne ovat tehokkaita eri puhdistustehtävissä. Setistä saa yhteensä 10 pullollista (á 500 ml) puhdistusainetta, joten se tarjoaa hyvän arvon lahjan vastaanottajalle. SIINI-puhdistusaineet ovat ympäristöystävällisiä, ja niitä voidaan käyttää turvallisesti eri pintojen puhdistamiseen.

Kärcher -ikkunapesuri 

 • Puhdistaa ikkunat tehokkaasti ja helposti
 • Imee tehokkaasti veden ikkunan pinnalta pesun jälkeen
 • Kevyt ja helppokäyttöinen
 • Pesee yhdellä latauksella noin 105 m² ikkunapintaa

Kärcher -ikkunapesuri on erinomainen lahja siivousintoilijalle, joka haluaa puhdistaa ikkunat tehokkaasti ja helposti. Ikkunapesurin mukana tulee suihkepullo, jossa on pesusuulake ja mikrokuituliina, lisäksi pakettiin kuuluu pieni aloituspakkaus ikkunanpesuainetta. 

Ikkunat puhdistetaan suihkuttamalla pintaan pesuainetta ja pyyhkimällä mikrokuituliinalla. Ikkunapesuri imee tehokkaasti veden ikkunan pinnalta pesun jälkeen, jolloin se ei jätä raitoja eikä lattialle valu vettä. Ikkunapesurilla voi pestä noin 105 m² ikkunapintaa yhdellä akun latauksella. 

Siivouskirja: Ellinor Sirén Ekosiivoojan käsikirja

 • Niksit kodin siivoukseen ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti
 • Vinkkejä vaatehuoltoon, kierrättämiseen, luonnonmukaisiin lelumassoihin sekä ulkotilojen puhdistukseen
 • Sisältää ohjeita, joilla voi valmistaa pesuaineita itse

Tässä kirja tarjoaa vinkit kodin siivoukseen ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti. Se sisältää ohjeita, joilla voit valmistaa pesuaineita itse, käyttäen tavallisia aineksia, kuten etikkaa ja ruokasoodaa. Kirjan avulla omaksuu helposti toimivat siivousrutiinit, jolloin siivoaminen on helppoa myös kiireisessä arjessa. 

Kirja sisältää vanhoja ja uusia siivousniksejä, joilla saat kiiltävät pinnat, kirkkaat ikkunat, valkoiset kaakelit ja puhtaat patjat. Lisäksi kirjassa on vinkkejä vaatehuoltoon, kierrättämiseen, luonnonmukaisiin lelumassoihin sekä ulkotilojen puhdistukseen. 

Inspiroivat ennen ja jälkeen -kuvat vanhoista, uuden elämän saaneista kalusteista rohkaisevat lukijaa kokeilemaan oppeja käytännössä. Kirjan pesuaineiden käytöstä ei tarvitse huolehtia, sillä ne ovat ympäristöystävällisiä.

    Toivomme näiden lahjavinkkien auttavan siivousintoilijan lahjan etsinnässä! Siivousintoilijalle on loppujen lopuksi helppo valita käytännöllinen lahja, joka auttaa pitämään kodin puhtaana ja siistinä. Esittelimme 5 lahjaideaa, jotka sopivat erinomaisesti niin esteettiselle kuin ekologiselle siivousintoilijalle, joka haluaa pitää kotinsa puhtaana ympäristöystävällisesti ja kemikaalivapaasti. Valitse siis lahjaksi jokin näistä käytännöllisistä lahjaideoista ja ilahduta ystävääsi!

    Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

    Jaa Facebookissa
    Jaa Twitterissä
    Jaa Linkedinissä
    Jaa Whatsapissa

    Piditko artikkelista? Jaa ystävälle!

    Jaa Facebookissa
    Jaa Twitterissä
    Jaa Linkedinissä
    Jaa Whatsapissa